pædagogmedhjælper

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Pædagogmedhjælper søges til skovbørnehave 37 timer.

Børnehuset Dalgashave søger en pædagogmedhjælper der er vild med udeliv. Vi kører til Rudeskov to uger ad gangen og er en uge på Frederiksberg. Vi deler hus med fem andre børnehaver i Svaneparken (Rude skov) men har vores egen børnehave.

Du skal være på en stue med to pædagoger og 25 børn fra blealder til skolealder. Vi er ude så meget som muligt. Vi spiser ude, børnene sover til middag ude (hvis de har brug for det), vi laver bål og leger i regn og sol. Det kan ses på os at vi har været i skoven når vi kommer hjem med bussen.

Vi er tre børnehavegrupper og vi deler alle grupperum. Du skal derfor kunne navigere i at alting ikke altid er der, hvor du lagde det for to uger siden. Til gengæld er der gode kollegaer som har det sjovt sammen og som udvikler børnehaven hele tiden.

Pædagogerne sætter retningen på stuen men du skal være med til at udføre den. Dvs. at du kan forvente at pædagogerne har det overordnede overblik men at du deltager i praksis og at pædagogerne vil guide dig med viden, du ikke har.

Relationsarbejdet er i fokus og derfor er dine observationer, meninger og opbyggede relationer til børn vigtige i samarbejdet med dine kollegaer.

Har du særlige kompetencer i naturen er det en fordel – ligesom erfaring fra området også er det. Ingen af delene er dog krav.

Vores åbningstid er 07.30-17.30 (16.30 om fredagen) og vi forventer at du vil kunne arbejde i det tidsrum.

Vi holder samtaler i uge 26 og glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Frederiksberg
  • Fredag den 24. juni 2022

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper (studiejob) i Brønshøj

    Vores datter Filippa på 13 år er forsinket i sin udvikling og har brug for aktiv træning for at udvikle sig. Filippa bliver derfor trænet efter forskellige neurologiske træningsprogrammer: FHC (hol..
    • Pædagogmedhjælper
    • Brønshøj
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper (vikar) i Dragør

    Har du lyst til at blive en del af et fantastisk Børnehus, som har fokus på leg og stærke børnefællesskaber.Så tilbyder vi et barselsvikariat med gode muligheder i Børnehuset Halvejen i Dragør..
    • Pædagogmedhjælper
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Dragør

    Har du lyst til at blive en del af et fantastisk Børnehus, som har fokus på leg og stærke børnefællesskaber.Så tilbyder vi et barselsvikariat med gode muligheder i [xxxxx] i Dragø..
    • Pædagogmedhjælper
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i København S

    Artillerivejens vuggestue & Slottet søger en pædagogmedhjælper til vores udflytterdel " Slottet" 32 timer ugentligt fra den 1. juli 2024. Udflytterbørnehaven er normeret til 63 børn med beligge..
    • Pædagogmedhjælper
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
30. april 2024 2
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3