Nyt dagtilbud i Herlev søger en pædagogmedhjælper til vores vuggestueteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Den 16. april 2023 åbnede Herlev Kommunes nye dagtilbud, Børnehuset Edison, dørene for de første børn. Institutionen skal på sigt huse op mod 150 glade børn og 29 pædagogiske medarbejdere. Vil du med på vores rejse, så læs videre!

Børnetallet i vores vuggestue stiger med hastige skridt, og vi søger nu den sidste medarbejder til vores vuggestueteam, som består af 10 medarbejdere og 36 skønne børn fordelt i 3 grupper.

Vores vuggestue arbejder teambaseret. Hvilket betyder at vi særligt om eftermiddagene arbejder på tværs af grupperne, og de voksne organiseres efter børnefordelingen. Du skal derfor være indstillet på at være en del af et større fællesskab.

Børnehuset Edison er blevet til i et samarbejde mellem Wihlborg, som ejer bygningen og Herlev Kommune. Under forberedelses- og byggeprocessen har der været involveret pædagogisk personale fra kommunens øvrige institutioner, hvilket betyder, at vi nu kan tilbyde et moderne dagtilbud, hvor der blandt andet er taget højde for æstetik i indretningen og fleksible løsninger som giver mulighed for zoneopdelte læringsmiljøer i de enkelte grupperum. Ud over institutionens grupperum bydes der på moderne fællesrum, som rummer fx børnekøkken til bagning og science med børnene, en stor multisal med mulighed for motorik og fællesskab, et stort fællesrum med mulighed for fællesarrangementet og god plads til fx personalemøder, samt en fantastisk naturlegeplads med udfordringer for store og små.

Institutionen rummer 9 store grupperum, som består af såvel vuggestue som børnehave samt en specialgruppe. Vuggestuerne skal rumme 12 børn og børnehaverne 20 børn.

Vi er beliggende få minutters gang fra Herlev station og den kommende letbane i Herlevs gamle industrikvarter, som de kommende år gennemgår en stor forandring og kommer til at rumme et stort antal familieboliger og grønne områder.

Brænder du for den tætte kontakt til børnegruppen og arbejdet med et pædagogisk læringsmiljø, der giver børnene medbestemmelse og skaber rammerne for trivsel, læring, dannelse og udvikling, så er du måske en af vores kommende medarbejdere.

Du skal sammen med dine kommende kollegaer arbejde med at udvikle det pædagogiske læringsmiljø, støtte op om og skabe de bedste muligheder for børn og medarbejdere i vores daginstitution. Dette vil foregå i tæt samarbejde med blandt andet ledelsen, ressourcepædagoger, tale-hørekonsulenter og psykologer.

Jobbet indeholder
Som medarbejder i Edison kan du forvente, at:

  • skulle indgå som en del af den daglige pædagogiske praksis med udgangspunkt i Den styrkede pædagogisk læreplan. Den styrkede pædagogiske læreplan udarbejdes gennem det første år, af institutionens medarbejdere og ledelse, og revideres løbende i takt med at pædagogikken udvikler sig. Vi vil have et særligt fokus på at inddrage science som en naturlig del af børnenes dannelse og læring.
  • skulle kunne give og modtage faglig undring/sparring.
  • skulle være og arbejde struktureret. Vi skal skabe lige rammer og muligheder for alle børn, og derfor er det vigtigt at alle grupper går i samme retning.
  • samarbejde tæt med det pædagogiske personale og ledelsen.
  • mulighed for forberedelse og afholdelse af gruppemøder i hverdagstimerne.
  • personalemøde en gang om måneden. Personalemøder holdes uden for normal arbejdstid, og der kan ved behov afholdes en personalelørdag.

Om dig
Som person er du tillidsskabende, arbejder ud fra et børneperspektiv og er omstillingsparat. Derudover ønsker vi os, at du:

  • arbejder ud fra fokus på læringsmiljøerne og ikke kun på det enkelte barn.
  • er opmærksom på børns og egne ressourcer, potentialer og muligheder.
  • er en god formidler og besidder gode relationelle kompetencer.
  • er robust i en dagligdag, der byder på travlhed, udfordringer og nogle gange uforudsigelighed.
  • har gode samarbejdsevner.
  • kan arbejde inden for åbningstiden 06.30 – 17.00 (kl. 16.00 om fredagen)

Stillingen er i vores vuggestueteam, men det forventes, at man kan og vil arbejde med den samlede aldersgruppe 0-6 år.

Lyder ovenstående som noget der har vakt din interesse, send da en ansøgning via linket nedenfor.

Ansøgningsfrist
Sidste frist for ansøgning er den 24. november 2023. Der indkaldes til samtaler løbende. Samtaler afholdes i dagtimerne efter kl. 13.00.

Løn og ansættelse
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst med FOA. Herlev Kommune indhenter straffe og børneattest.

Stillingen er til besættelses pr. 1. januar 2024. Timetallet kan variere mellem 32-37 timer.

Har du spørgsmål?
Spørgsmål om stillingen eller aftale om et besøg kan rettes til dagtilbudsleder Marina Krømmelbein på 2398 5845.

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”

Om Herlev
Herlev er placeret i hjertet af hovedstadsområdet med en velfungerende infrastruktur. Transportmulighederne til og fra Herlev er gode og bliver forstærket med den kommende letbane og de fire letbanestationer i byen. Samtidig byder Herlev på let adgang til grønne områder. Vi er i fuld gang med at udvikle byen, så den også i fremtiden har et levende handelsliv, en spændende bymidte og er attraktiv at bo og drive virksomhed i.

I Herlev Kommune arbejder vi ambitiøst og målrettet på at sikre, at vores ydelser også i fremtiden er på et højt niveau. Det gør vi ved at indrette organisationen med et større fokus på at styrke fagligheden og understøtte dialogen med borgerne, samt forkorte afstanden mellem det lokale politiske niveau og kommunens medarbejdere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Herlev

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper i Greve

    Fri kontakt
    En medhjælper der ønsker at være en del af vores dedikerede H-team, hvor du vil have mulighed for at arbejde med børn i alderen 6-10 år og være med til at skabe en sjov og stimulerende hverdag for dem uden for skoletid.
    • Pædagogmedhjælper
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Taastrup

    Pædagogmedhjælper søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Pædagogmedhjælper
    • Taastrup
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper (vikar) i Dragør

    Har du lyst til at blive en del af et fantastisk Børnehus, som har fokus på leg og stærke børnefællesskaber.Så tilbyder vi et barselsvikariat med gode muligheder i Børnehuset Halvejen i Dragør..
    • Pædagogmedhjælper
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Brøndby

    Vil du være vores nye kollega? Vi søger en pædagogmedhjælper 30 timer, som både vil have vagter i huset med de unge, samt arbejde med at vedligeholde vores hus og udendørsarealer.Har du gå på m..
    • Pædagogmedhjælper
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0