Rotationsvikariat for Pædagogmedhjælper ledigt i Jorden rundt i Rundhøj, 6 mdr.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Højbjerg

For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit jobcenter. Hvis dit jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er det dem, du skal kontakte.

PÆDAGOGMEDHJÆLPER I JOBROTATIONSVIKARIAT SØGES

Om jobbet:

Vi søger en pædagogmedhjælper, som jobrotationsvikar i en stilling på 30-34 timer (efter aftale), som vil være med til at gøre en forskel for alle vores børn.

OBS! For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Du skal modtage dagpenge, kontanthjælp eller anden ydelse og have været ledig i 26 uger for komme i betragtning til vikariatet. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit jobcenter. Hvis dit jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er det dem, du skal kontakte.

Vi synes det er spændende at være med til at skabe en tryg, understøttende og udviklende hverdag for alle vores børn, og vi ønsker du kan bidrage til dette med dine kompetencer. Vi prioriterer fællesskabet højt og glæder os til at byde dig velkommen, som en del af det.

Vi er beliggende i Rundhøj i et dejligt hus, hvor der er en vuggestueafdeling med to gode stuer og en dejlig rummelig børnehave med to stuer, multirum, fællesrum, gymnastikhus og nyindrettet legeplads, så vi har fantastiske rammer til at leve det gode børneliv.

Vi har en ledig stilling på 30 -34 timer i vores børnehave med start 1. januar frem til 30. juni 2023. I vores børnehave er der plads til ca. 40 børnehavebørn og i vores vuggestue er der plads til 24 børn. Vi ligger placeret i et mangfoldigt boligområde, hvilket betyder, at vi har flere 2-sprogede børn i vores område.

Vi er en del af Holme- Rundhøj Dagtilbud.

Din profil:

Du har måske noget erfaring fra tidligere i at arbejde med børn, som du kan gøre brug af, måske du kan spille bold eller musik. Fortæl os gerne om dine interesser og kompetencer.

Du udviser arbejdsglæde og motivation og trives sammen med børn.

Du har et positivt livssyn og har noget på hjertet i forhold til børnene.

Du kan lide at samarbejde og få andre til at lykkes. Du er imødekommende og bidrager til et godt samarbejde.

Du kan arbejde selvstændigt, har et godt overblik, og kan bevare roen, når der er travlt.

Du er fleksibel og hjælpsom i forhold til fællesskabet og kan ændre praksis, når der er brug for det.

Derfor skal du vælge os:

Vi kan tilbyde

Et godt arbejdsmiljø, hvor det gode samarbejde er altafgørende.

En arbejdsplads med indflydelse og medansvar, hvor du får mulighed for at være medskaber af husets kultur og udvikle den pædagogiske praksis.

Et sted hvor der er plads til nye initiativer, nye idéer og udvikling.

En arbejdsplads hvor der er plads til faglig udvikling og fælles refleksion med fokus på stærkere læringsfællesskaber.

Et spændende pædagogisk arbejde hvor vi vægter leg, nærvær og børnenes perspektiver højt.

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen

Ugentligt timetal: 30-34 timer

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden 01.01.24 - 30.06.24

Hvis du vil vide mere:

Har du yderligere spørgsmål til stillingen kan du kontakte pædagogisk leder Christina Pedersen på mail [email protected] eller på telefon 41858555. Du kan også læse på vores hjemmeside, hvis du vil vide mere.

Ansøgning

Dette job SKAL søges via www.aarhus.dk - ledige stillinger - Rotation.
Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 1. december - Vi afholder løbende samtaler

Om os

Vi er en del af Holme-Rundhøj dagtilbud, som er beliggende i det sydlige Aarhus. Dagtilbuddet har ca. 500 indskrevne børn.

Jorden Rundt er en institution som er seks år gammel. Vi har en børnehaveafdeling og en vuggestueafdeling med gode stuer, fællesrum og et anneks som er vores ”gymnastikhus”, som vi nyder at bruge. Vores legeplads er helt nyindrettet og giver masser af muligheder for at leve det gode udeliv lige midt i Rundhøj.

Fakta om jobrotation:

Jobrotation er en ordning, hvor en virksomhed får støtte til at ansætte en vikar mens dets eget personale er på efteruddannelse. I en jobrotationsansættelse bliver en eller flere vikarer ansat i en fastsat periode. Når du er ansat som vikar, får du udbetalt overenskomstmæssig løn. Perioden med ansættelse i vikarjobbet forbruger ikke af dagpengeperioden, men forbruger af referenceperioden. Dagpengeperioden er den periode, hvor du kan modtage dagpenge. Det kan du i 2 år. De 2 år kan spredes ud over 3 år – det kalder vi referenceperioden. Du skal have været ledig i 26 uger for at komme i betragtning. Ansættelsen vil max. være på 6 måneder.

Har du mulighed for at søge om supplerende dagpenge i forbindelse med din rotationsansættelse, skal du kontakte din a-kasse for at få rådgivning derom. Du skal dog være opmærksom på, at du i så fald forbruger af din dagpengeret.

Vi vil anbefale dig at du kontakter din a-kasse for at undersøge, dels hvor lang tid du har ret til at modtage dagpenge, dels hvor lang din referenceperiode er.

Modtager du kontanthjælp, vil perioden ikke betyde, at du kan blive dagpengeberettiget. Vi vil anbefale, at du kontakter din sagsbehandler for at undersøge, hvad en rotationsansættelse betyder for din kontanthjælp.

Om Aarhus Kommune

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Højbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Højbjerg
  • Fredag den 01. december 2023

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Dii Ellevang er en integreret institution 0-6 år. Vi søger en pædagogmedhjælper i en orlovsstilling på 30 t/u til vuggestuen pr. 1.8.24-20.12.24. Og en pædagogmedhjælper til en tidsbegrænset stilli..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Risskov

    For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit jobcenter. Hvis dit jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er..
    • Pædagogmedhjælper
    • Risskov
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Børnehuset Næringen er en integreret institution 0-6 år og en del af Ellevang dagtilbud.Vi søger 1 pædagogmedhjælper/pædagogisk assistent hurtigst muligt eller fra d.1-7-2024 i vores vuggestue på 3..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Vuggestuen Rudgården søger pr. 01.08.24 to pædagogmedhjælper på 35 t/uge og 26 t/uge (mulighed for flere timer på sigt) til en hverdag fyldt med smil, knus, leg og pædagogik. Vi ligger midt på Trøj..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Højbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Højbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1