Pædagogmedhjælper søges til Børnehuset Firkløveren

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Jyllinge

Kan du lege?
Firkløveren har en nyoprettet stilling som pædagogmedhjælper på 30 timer/uge. Så hvis du er fuld af fantasi og leg, så søg stillingen, så kan vi lege og skabe et fantastisk børnemiljø sammen.

Om Børnehuset Firkløveren
Firkløveren består af 2 børnehavegrupper, 2 vuggestuegrupper og en stabil medarbejdergruppe, der brænder for at skabe legende miljøer til gavn for børnenes trivsel.

Vores skønne hus ligger i midten af Jyllinge. 20 min fra Roskilde og 10 min fra Ølstykke. Her har vi kort afstand til bl.a. biblioteket grønne områder og fjorden, som vi udforsker flittigt.

Vi er optaget af leg i Firkløveren. Vi stræber efter en legende og nysgerrig tilgang sammen med børnene. Dette fokus på leg har betydet, at legen er blevet grundlæggende, både for måden vi tilrettelægger læringsmiljøet, men også i måden vi voksne er sammen. Vi øver os simpelthen på at lege, også til vores møder. Det er både sjovt og godt for arbejdsmiljøet.

Ud over legen værdsætter vi også en god arbejdsdisciplin. Vi er vilde med kolleger, der kommer til tiden og som udviser stabilitet og fleksibilitet. Både legen og disciplinen bidrager til en god arbejdsplads.

Hvem er du?
Vi søger en kollega, der har lyst til at være i hele Børnehuset, både i vuggestuen og i børnehaven. De fleste dage vil du være flødeskummen på toppen, men du kan også være den brik der lige mangler hvis en af dine kollegaer f.eks. er til møde eller hvis I skal af sted på tur. Så omstillingsparat er et kendetegn for dig.

Det er vigtigt, at du er motiveret for at bidrage til arbejdsfællesskabet. Vi er med på nye ideer, både de fjollede, de spændende, de vilde og de udfordrende. Samtidig forventer vi, at du også tager åbent imod andres ideer. Vi søger altså en rigtig teamplayer, der tager hverdagen med et smil og som vil være med til at bidrage til et godt arbejdsmiljø. At vi sammen udvikler et godt arbejdsmiljø er forudsætningen for at skabe et godt børnemiljø.

Som ny medarbejder i Firkløveren vil vi stå på tæer for at du får den bedste modtagelse og start. Du vil få en fast kontaktperson og løbende blive introduceret til vores hus og dine opgaver.

Ansøgningsfrist og kontakt
Du er meget velkommen til at ringe, hvis du vil høre mere eller har lyst til at komme forbi og møde os inden du søger stillingen. Kontakt pædagogisk leder Monika Bowley 2311 2609.

Samtaler holdes i sidst i uge 12. Ansøgningsfrist er d. 21. marts kl. 8.00.

I forbindelse med ansættelse i Roskilde Kommune indhentes der straffe og børneattest.

Stillingen er aflønnet efter gældende overenskomst med FOA.

Roskilde Kommune er ambitiøs, også når det gælder børn. Vi er kendt for at have dagtilbud af høj kvalitet, hvor børn trives, udvikler sig og lærer nyt hver dag. Vi tilbyder kurser og opkvalificering, for at sikre at alle medarbejdere er klædt på til at give børnene de allerbedste betingelser for trivsel, læring og udvikling. Du kan finde mere om Roskilde kommune her: http://www.roskilde.dk og læse om vores Børne- og Ungepolitik her https://roskilde.dk/borger/familie-og-boern/boerne-og-ungepolitik
Vær opmærksom på at Roskilde Kommune har røgfri arbejdstid.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a49e9801)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Jyllinge.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Jyllinge
  • Torsdag den 21. marts 2024

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper (vikar) på Midt-og Vestsjælland

    Grønhøjgård SFO søger - Pædagogmedhjælper tilkaldevikar og fast morgenåbner Jobbet Har du sans for at arbejde med mennesker og er alsidig, ansvarlig og lærernem, så kunne du måske være int..
    • Pædagogmedhjælper
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Kalundborg

    Om jobbet Vi søger pr. 1. august 2024 en pædagogmedhjælper til at arbejde med elever med særlige behov. Du skal være fleksibel, have lyst og evner til at arbejde i indskoling, mellemtrin og SFO p..
    • Pædagogmedhjælper
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper på Midt-og Vestsjælland

    Ejby Børnehus søger 1-2 nye pædagogmedhjælpere Ejby Børnehus søger 2 pædagogmedhjælper på 30-35 timer med start medio maj – 1. juni 2024 Ejby Børnehus er et nyt selvejende moderne børnehus..
    • Pædagogmedhjælper
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Dianalund

    Vil du være med til at skabe en meningsfuld hverdag i unge menneskers liv? Er du engageret og ansvarsbevidst, så er det måske dig, vi leder efter til stillingen som nattevagt på [xxxxx]s botil..
    • Pædagogmedhjælper
    • Dianalund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Jyllinge

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Jyllinge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 1