Erfaren pædagogmedhjælper søges.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Søstjernerne stuen søger erfaren pædagogmedhjælper ca. 32,5 timer ugentlig d. 1.4.24.

En af vores gode kolleger går på efterløn, så vi søger en frisk, erfaren pædagogmedhjælper. Så brænder du for børn i alderen fra 3-6 år? Så har vi en børnehave med 66 skønne børn. Vi er 22 børn på hver stue, og da vi vægter normering højt i vores hus, bruger vi alle vores penge på hænder og er derfor 4 ansatte på hver stue; to pædagoger og to medhjælper/pædagogiske assistenter. Børnehuset Bavnehøj, ligger i Sydhavnen, tæt på Vesterbro, i et dejligt nyere hus med en stor grøn legeplads med havelåger ind til Vestre Kirkegård, som vi flittigt bruger til ture ud af huset. Vi er en selvejende integreret institution, normeret til 102 børn, opdelt i en børnehave afd. med 66 børn og en vuggestue afd. med 36 børn, placeret i hver sin fløj i vores hus. Vi arbejder bl.a. ud fra princippet om, at børn gør altid det bedste de kan og vi gør vores bedste for, at alle børn er en del af fællesskabet og vores relationelle arbejde understøttes ved, at vi deler os op i mindre grupper, hvor vi er bevidste om, at børnene bliver inddraget og tager del i det, der omhandler dem selv og fællesskabet.

Vi kunne nævne en række af kompetencer vi ønsker du har, men vi søger ikke et overmenneske; det vigtigste for os er, at du brænder for dit fag og sammen med os, vil gøre dit bedste for at drage omsorg og være til rådighed med dine pædagogfaglige kompetencer for børnene, dagen igennem.

Vi kan tilbyde:

Et hus, hvor vi arbejder med relationer, omsorg, faglige refleksioner, Marte Meo, m.m.·

Mulighed for medindflydelse på husets pædagogiske udvikling og hverdag. ·

Tæt samarbejde, hvor vi bidrager med vores forskellige kompetencer.·

Et nyere hus med gode fysiske rammer såvel ude som inde·

En kultur, hvor vi hjælper hinanden og tror på, at vi alle, hver dag, gør det bedste, vi kan.

Hvis du tænker, at det lige er dig og bliver nysgerrig på, at læse mere om os, så kan du finde mere information om vores institution på vores hjemmeside:www.bornehusetbavnehoj.dk

Du også velkommen til at kontakte os på telefon 30713987 og tale med leder Bettinna.

Ansættelsen foregår i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes børne og straffeattest. Send ansøgning på mail: [email protected] senest d 22.2.24. Samtaler og ansættelse foregår løbende.

Børnehuset Bavnehøj

Tranehavevej 15

2450 København SV.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • København SV
  • Fredag den 22. marts 2024

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper (studiejob) i Brønshøj

    Vores datter Filippa på 13 år er forsinket i sin udvikling og har brug for aktiv træning for at udvikle sig. Filippa bliver derfor trænet efter forskellige neurologiske træningsprogrammer: FHC (hol..
    • Pædagogmedhjælper
    • Brønshøj
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper (vikar) i Dragør

    Har du lyst til at blive en del af et fantastisk Børnehus, som har fokus på leg og stærke børnefællesskaber.Så tilbyder vi et barselsvikariat med gode muligheder i Børnehuset Halvejen i Dragør..
    • Pædagogmedhjælper
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Dragør

    Har du lyst til at blive en del af et fantastisk Børnehus, som har fokus på leg og stærke børnefællesskaber.Så tilbyder vi et barselsvikariat med gode muligheder i [xxxxx] i Dragø..
    • Pædagogmedhjælper
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i København S

    Artillerivejens vuggestue & Slottet søger en pædagogmedhjælper til vores udflytterdel " Slottet" 32 timer ugentligt fra den 1. juli 2024. Udflytterbørnehaven er normeret til 63 børn med beligge..
    • Pædagogmedhjælper
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 1