Nysgerrig pædagogmedhjælper med lyst og mod til leg med vuggestuebørn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Om jobbet
Vi sender vores dygtige medhjælpere på studier, og derfor mangler vi ansvarlige nysgerrige og modige pædagogmedhjælpere til vores vuggestue.
Vi mangler dig, der vil være med til at udvikle pædagogikken gennem nysgerrighed og lyst til at arbejde med kerneopgaven.

Vi er optagede af, at give børnene nærvær og omsorg for at ruste dem til hverdagen fuld af leg og glæde som en vigtig del af barnets gode børneliv.
Vi tager alle ansvar for, at vores arbejdsmiljø er præget af smil, humor, glæde, men også nysgerrighed og et stort engagement for kerneopgaven.

Børnehuset Træet er en integreret institution, og du vil blive en del af et børnehus, hvor nysgerrighed, leg og læring går hånd i hånd. Vores dygtige medarbejdere går på arbejde for at skabe de bedste rammer for et godt børneliv, og vi forventer, at de voksne er lyttende, omsorgsfulde og aktivt deltagende i hverdagens aktiviteter. Som medhjælper vil du derfor se frem til at:
  • Vi har fokus på, at give alle børn deltagelsesmuligheder både i større og mindre fællesskaber. Vi arbejder stueopdelt, på tværs af stuerne og i mindre grupper. Vi understøtter børnenes individuelle udvikling gennem direkte guidning af det enkelte barn eller børnegruppe, andre gange skal det enkelte barn eller børnegruppe skærmes. På begge måder arbejder vi hen imod barnets deltagelsesmuligheder i fællesskaberne.
  • Udelivet er noget vi dagligt bruger som et læringsrum for børnene. Vi er optaget af, hvordan udelivet kan bidrage til børnenes læring, trivsel, udvikling og dannelse, og vi går i den sammenhæng meget på ture i nærområdet som legepladser, Espelunden, Vestvolden mv. Vi stikker hovedet ind i busken eller vender en sten for at finde dyr, ligger på en græsplæne og kigger på skyer, som kan danne baggrund for en fortælling.
  • Vi vægter at skabe et nærværende og omsorgsfuldt læringsmiljø for børnene, hvor vi sammen med børnene kan være nysgerrige på hverdagens finurligheder.


For at du kommer godt fra start har vi et introduktionsprogram til dig, når du starter hos os. Der vil være gode kollegaer at sparre med, og vi lægger vægt på en synlig ledelse som er nærværende, giver faglig ledelse tæt på, sparring og refleksion, der skaber mulighed for udvikling.

Din profil
Vi ved ingen medarbejder kan det hele, men vi kigger efter dig, der er nysgerrig og har lyst og mod på arbejdet i vores institution, og som kan supplere vores arbejde med det gode børneliv:

  • Vi arbejder med en anerkendende, nærvende og omsorgsfuld tilgang til både børn og voksne.
  • Vi hjælper hinanden med at skabe overblik, stabilitet og ro for børnenes hverdag. Det gør vi med en synlig og tydelig organisering af personale.
  • Vi hilser på hinanden, når vi mødes på gangene og på legepladserne. Vi kommunikerer med hinanden og forældrene på aula. Det kan f.eks. være dagssedler, referater, indkaldelse til møder mv.
  • Vi samarbejder med forældrene for at sikre bedst mulige betingelser for barnets trivsel, læring, udvikling og dannelse.


Du kan både komme med erfaring, men du må også gerne være helt ny i faget. Vi har plads til dig.



Derfor skal du vælge os

I Børnehuset Træet arbejder vi med børn, fordi det giver mening

Vi arbejder med børn, fordi det giver mening at gøre en stor forskel i børnenes første 6 leveår. Som medarbejder hos os har du mulighed for at forme, danne og udvikle børnene.

Vi kan ikke det hele, men vi er særlig stolt af (hvis du spørg os) at være:

  • et hus som er i udvikling, fordi vi har fokus på udvikling af praksis gennem refleksion og sparring og justering af læringsmiljøer. Derfor får du mulighed for at sætte dit præg på hverdagens pædagogiske praksis sammen med dine kollegaer.
  • et hus, hvor der er plads til forskelligheder, og hvor pædagoger såvel som pædagogmedhjælpere får og tager medansvar og medindflydelse på dagligdagens projekter og gøremål.
  • et hus, der har fokus på nysgerrighed med blik for refleksion som en naturlig del af hverdagen.
  • et hus, hvor vi gerne vil værne om vores medarbejdere gennem tydelig, nærværende og faglig ledelse tæt på
  • Derudover er vi et hus der kan lide at være sammen, grine og være nysgerrige på hinanden som mennesker.


Børnehuset Træet er en integreret institution fordelt i to huse. Børnehavehuset huser ca. 80 børn og vuggestuehuset ca. 39 børn.
Vuggestuen ligger placeret på Rødager Alle 123, 2610 Rødovre, kun et busstop fra Rødovre Centrum.
Vi er en institution, der er optaget af at skabe en fælles pædagogisk hverdag, som tager afsæt i det gode børneliv.

Vi mangler 3 medhjælpere til vores vuggestue pr 01.02.2024. Stillingerne er på 34-37 timer/ugen og besættes så hurtigt som muligt. Vi holder løbende ansættelsessamtaler.
Du er velkommen til at ringe til leder Chili Brandorff på 30768845, hvis du vil have en rundvisning eller har spørgsmål til stillingen.

Løn- og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Hvis du vil vide mere
Hvis du vil vide mere, kan du læse mere på www.rk.dk . Du er også velkommen til at kontakte leder Chili Brandorff på tlf. 30768845.

Ansøgning
Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest den 12.10.2023 klik på knappen ”søg job” for at sende din ansøgning.

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Rødovre
  • Fredag den 19. januar 2024

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper i Taastrup

    Pædagogmedhjælper søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Pædagogmedhjælper
    • Taastrup
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Storkøbenhavn

    Kompetencecenteret vokser og vi vil gerne hjælpe vores mindste elever til en god start på skolelivet. Som pædagogmedhjælper skal du deltage i undervisningsdelen sammen med klassens andre voksne og .
    • Pædagogmedhjælper
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Ballerup

    Vil du være med til at give de dejligste børn er tryg, omsorgsfyldt og inspirerende hverdag i børnehaven, så skal du søge jobbet som pædagogmedhjælper i vores børnehave. Du får en velfungerende arb..
    • Pædagogmedhjælper
    • Ballerup
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Ballerup

    Vil du være en del af en engageret personalegruppe, og drømmer du om at gøre en forskel for børn, så har du her en unik mulighed for at få gode kolleger i et mindre børnehus. Vores forældre oplever..
    • Pædagogmedhjælper
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2