Dagtilbud i Roskilde Kommune søger 10 Pædagogisk Assistent elever

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Roskilde

Er du optaget af, at arbejde med børn og unge og har gennemført grundforløb 2, kan du søge om at blive ansat som pædagogisk assistent elev i Roskilde Kommune.

Som pædagogisk assistent i Roskilde Kommune vil du kunne komme til at arbejde med børn i dagtilbud. Din hverdag vil blive fyldt med personlig udvikling og faglige udfordringer.

Pædagogisk assistent uddannelse giver ligeledes adgang til professionsbacheloruddannelsen til pædagog.

Hvis du finder ovenstående spændende, og du kan se dig selv i et udviklende læringsmiljø med børn og kollegaer, kan du søge om at blive ansat som pædagogisk assistent elev fra august 2023.

Krav
Du skal være i gang med og/ eller have gennemført Grundforløb 2 på ZBC som er rettet mod Pædagogisk Assistent uddannelsen for at kunne blive ansat som elev. Elever i Roskilde skal følge skoleforløbene på ZBC i Roskilde.

Uddannelsen er en erhvervsuddannelse (EUD) og varer 2 år og 3 måneder uden grundforløb. Uddannelsen veksler mellem skole- og praktikperioder. Du er som elev under hele uddannelsesforløbet ansat og lønnet af Roskilde Kommune. Du skal derfor på lige fod med øvrige ansatte i Roskilde Kommune følge Roskilde Kommunes personalepolitik.

Som elev er du ansat i 37 timer om ugen. Du skal skemalægges med 33 timer om ugen i praktikken og have 4 timer til fordybelse. Det anbefales, at de 4 fordybelsestimer afvikles på praktikstedet, og at du og din vejleder taler om, hvordan fordybelsestimerne skal bruges.

Arbejdstiderne skal så vidt det er muligt både tilgodese praktiksted og dig som elev i lighed med øvrige medarbejdere.

Du er som PA-elev omfattet af FOA´s overenskomst for pædagogmedhjælpere og pædagogiske assistenter samt arbejdstidsaftalen for ansatte i de kommunale dagtilbud.

Du kan læse mere om uddannelsens indhold på ZBC Sjællands hjemmeside http://www.zbc.dk

Forventninger til dig som elev
Som elev i Roskilde Kommune forventes det, at du tager ansvar for din uddannelse ved:

  • At du er motiveret for, at udvikle dig personligt som fagligt
  • At du er mødestabil, aktiv og engagerede i såvel skole som praktikforløb
  • At du tager ansvar for din uddannelse ved at udvise engagement, nysgerrighed og selvstændighed samt være modtagelig for vejledning og sparring
  • At du overholder aftaler og tidsfrister
  • At du målrettede arbejder med uddannelsens kompetencemål i praktikken

Du kommer i praktik på en af Roskilde Kommunes daginstitutioner. Vores institutioner er spredt over hele kommunen fra Jyllinge i nord til Gadstrup i syd. I praktikken skal du arbejde med at skabe sammenhæng mellem teori og praksis, og du får mulighed for at eksperimentere med aktiviteter og metoder som du har tilegnet dig på skolen og i praktikken. Gennem hele praktikforløbet modtager du vejledning.

Ansættelse og løn
Du bliver ansat 37 timer om ugen, og din arbejdsgiver bliver afdelingen Skole og Børn, Dagtilbud i Roskilde Kommune. Du får elevløn gennem hele uddannelsen ifølge gældende overenskomst for pædagogisk assistent elever. Vær opmærksom på, at voksenelevløn kræver, at du er fyldt 25 år inden uddannelsesaftalen indgås, og at du har sammenlagt mindst 1 års fuldtidserfaring inden for det pædagogiske område, som er opnået inden for de seneste 4 år. Bemærk, at der er tale om en tidsbegrænset elevansættelse, og du kan derfor ikke forvente, at blive ansat i Roskilde Kommune efter uddannelsens afslutning.

Vi skal modtage din ansøgning senest den 17. marts 2023 kl 12.00.

Vi lægger vægt på en motiveret ansøgning, hvor du blandt andet begrunder, hvorfor du gerne vil ansættes som pædagogisk assisent, hvad er din motivation for det pædagogiske arbejde herunder, hvad du mener er vigtigt i det pædagogiske arbejde med børn og unge.

Det er meget vigtigt at du vedhæfter dokumentation for, at du er i gang med eller har gennemført Grundforløb 2, for ellers vil din ansøgning ikke komme i betragtning.

Alle ansøgere får svar om, at ansøgningen er modtaget. Udvalgte ansøgere indkaldes via mail til ansættelsessamtale.

Der vil blive afholdt samtaler i uge 13 og 14.

Alle ansøgere får svar på, om vi kan tilbyde en elevplads senest i udgangen af uge 15.

Yderligere oplysninger
Hvis du har behov for studievejledning, f.eks. vedr. merit og kompetence afklaring i forbindelse med uddannelsen, skal du kontakte studievejledningen på ZBC Sjælland. Du kan læse mere om uddannelsen og optagelseskravene på ZBC´s hjemmeside http://www.zbc.dk

Du kan læse mere om at være PA-elev i Roskilde Kommune på http://www.roskilde.dk/pau

Du kan læse mere om Roskilde Kommunes dagtilbud på Roskilde Kommunes hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål til elevstillingerne, kan du få mere information ved at skrive til [email protected]. Bemærk, at Roskilde Kommune ikke kan give studievejledning.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d17c8bd7)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Roskilde
  • Fredag den 17. marts 2023

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper (vikar) på Midt-og Vestsjælland

    Grønhøjgård SFO søger - Pædagogmedhjælper tilkaldevikar og fast morgenåbner Jobbet Har du sans for at arbejde med mennesker og er alsidig, ansvarlig og lærernem, så kunne du måske være int..
    • Pædagogmedhjælper
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Holbæk

    Er du passioneret omkring arbejdet med børn, og har du lyst til at være en del af et dedikeret team i en aldersintegreret daginstitution på landet? Så er denne stilling måske noget for dig.Om osSte..
    • Pædagogmedhjælper
    • Holbæk
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Kalundborg

    Om jobbet Vi søger pr. 1. august 2024 en pædagogmedhjælper til at arbejde med elever med særlige behov. Du skal være fleksibel, have lyst og evner til at arbejde i indskoling, mellemtrin og SFO p..
    • Pædagogmedhjælper
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper på Midt-og Vestsjælland

    Ejby Børnehus søger 1-2 nye pædagogmedhjælpere Ejby Børnehus søger 2 pædagogmedhjælper på 30-35 timer med start medio maj – 1. juni 2024 Ejby Børnehus er et nyt selvejende moderne børnehus..
    • Pædagogmedhjælper
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7
30. april 2024 8
29. april 2024 7
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 7
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 8
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 6
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 4
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2