Pædagogmedhjælper til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ry

Vi mangler dig eller en anden legesyg, nærværende, positiv og ansvarsbevidst person til en af vores børnehavegrupper.
Timetallet er på 35 t. og er tidsbegrænset frem til 1. august 2024.

Børnehuset Kildebjerg, er en nul- til seksårsinstitution. Vi har børnene fordelt på henholdsvis tre vuggestue- og tre børnehave-grupper, hvor vi er normeret til 33 vuggestuebørn og 61 børnehavebørn.
De to af børnehavegrupperne, Troldestuen og Alfestuen, er til vores tre og fireårige børn imens den sidste børnehavegruppe er Storbørnsgruppen hvor de ældste børn er.

Vi har nogle gode flotte rammer såvel inde som ude. I forbindelses med vores store fællesrum, har vi et produktionskøkken, som hverdag sørger for lækker mad til os alle, både formiddag, middag og eftermiddag.
Vi har en stor legeplads med bålhus, og vores ”vildmark” som primært er for de største børn. Er det ikke nok, bruger vi den nærliggende skov med vores ”egen” bålhytte, eller den store legeplads og boldbane ved siden af os.
Samlet er vi 23 faste medarbejdere.

Personalegruppen er positiv og engageret. Vi er gode til at støtte, udfordre og anerkende hinanden, gerne krydret med humor. Vi er et hus, hvor legen er i fokus, og det sociale liv - venskaber, nærhed og tryghed - er højt prioriteret.
I det pædagogiske arbejde tager vi udgangspunkt i det enkelte barns udvikling og vægter et aktivt inde- og udeliv, hvor børn og voksne trives. Vi arbejder ud fra at anerkende børnenes hensigter og hjælpe dem med at sætte ord på deres egne og andres følelser. Vi er bevidste om os selv som rollemodeller og deltager aktivt i planlagte aktiviteter og spontane lege, hvor vores indre legebarn får rum til udfoldelse - imens vi også kan sætte anerkendende og tydelige grænser.

Yderligere informationer
Vil du vide mere så tjek Børnehuset Kildebjerg hjemmeside | Dagtilbud Ry

Eller kontakt dagtilbudsleder Per Rasmussen på mail [email protected] eller telefon 29 80 62 73.

Ansøgningsfrist
18. februar 2024.

Ansøgning elektronisk via linket i opslaget.

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ry.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Ry
  • Søndag den 18. februar 2024

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper i Østjylland

    BoCenter Marienborgvej, afdeling Kernen søger en pædagogmedhjælper 30 timer ugentligt til et vikariat.Vikariatet er fra 1. august 2024 og frem til 31. juli 2025.Ansøgere med anden relevant .
    • Pædagogmedhjælper
    • Østjylland
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Børnehuset Næringen er en integreret institution 0-6 år og en del af Ellevang dagtilbud.Vi søger 1 pædagogmedhjælper/pædagogisk assistent hurtigst muligt eller fra d.1-7-2024 i vores vuggestue på 3..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Vuggestuen Rudgården søger pr. 01.08.24 to pædagogmedhjælper på 35 t/uge og 26 t/uge (mulighed for flere timer på sigt) til en hverdag fyldt med smil, knus, leg og pædagogik. Vi ligger midt på Trøj..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Glesborg

    Tiltrædelse pr. 1. juli 2024 eller snarest herefter.Bliver du helt glad i låget af et arbejde, hvor du kan synge, lege og bevæge dig både ude og inde hele dagen? Har du et godt humør, et glimt i øj..
    • Pædagogmedhjælper
    • Glesborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Ry

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Ry over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1