Studentermedhjælper med flair for digital kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Storkøbenhavn

Kan du lide at arbejde med kommunikation og erhvervsudvikling – og synes du det det er spændende at arbejde med mange forskellige digitale platforme herunder LinkedIn, WordPress, mailChimp? Så er det dig vi har brug for i vores erhvervsteam til at hjælpe med at få kommunikeret vores mange gode historier ud.

Du vil komme til at arbejde med både intern og ekstern kommunikation målrettet virksomheder i Gladsaxe og vores samarbejdspartnere. Herudover vil du blive involveret i en række andre projekter, særligt inden for partnerskaber og den grønne omstilling hos virksomhederne.

Om os og stillingen


Gladsaxe Kommune er en ambitiøs kommune, hvor vi er optaget af at skabe bæredygtig udvikling i tæt samspil med virksomhederne, uddannelsesinstitutionerne, kommunen og borgerne. Det gør vi med afsæt i Gladsaxestrategien, hvor FN’s verdensmål er integreret.

Vi er en stærk erhvervskommune med nogle af Danmarks største virksomheder og en lang række små- og mellemstore virksomheder, bredt fordelt på mange brancher. Vi prioriterer at skabe innovative partnerskaber, netværk, fremragende erhvervsservice og vækst på både den økonomiske, sociale og miljømæssige bundlinje.

Vi har fokus på at skabe bæredygtig vækst. Det er der allerede kommet mange stærke samarbejder ud af – med fokus på f.eks. bæredygtig produktion og byggeri, udvikling af velfærdsteknologi, fremtidens arbejdskraft og byudvikling og mobilitet. Sammen med mere end 60 lokale virksomheder og uddannelsesinstitutioner har vi skabt erhvervspartnerskabet Gladsaxe Erhvervsby, hvor direktører, bæredygtighedschefer, HR-chefer mfl. mødes i netværk og igangsætter innovative samarbejder.

Du vil også løse opgaver for Erhvervsbyen og kommer derudover til at arbejde på tværs af kommunen og sammen med virksomheder og andre samarbejdspartnere. Hvert år afholder vi en større erhvervskonference og en lang række events, som du også vil bidrage til.

Om dig


Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant samfunds- eller kommunikationsfaglig uddannelse. Det er vigtigt, at du har interesse i kommunikation og digitale platforme og er god til at formulere dig og kan kommunikere målrettet og engagerende til vores mange interessenter. Vi har også brug for dine gode digitale evner – fx til at lave små film, grafik, opdatere vores hjemmeside mm. Det er en fordel, hvis du har interesse for erhvervsudvikling og bæredygtig udvikling.

Dine opgaver
  • Skabe fængende nyheder og opslag på tværs af forskellige platforme og medier
  • Opdatere og videreudvikle vores hjemmesider
  • Skrive nyheder og nyhedsbreve
  • Deltage i tværgående projekter bl.a. om grøn omstilling
  • Forskelligt forefaldende arbejde, hvor vi løfter i flok

Vi tilbyder


Du kommer til at sidde i erhvervsenheden, som er placeret i By og Miljøforvaltningen på Gladsaxe Rådhus. Vi er også sekretariat for erhvervsforeningen. Gladsaxe Erhvervsby. Teamet består udover dig af tre fuldtidsmedarbejdere. Du vil ca. arbejde 10 timer om ugen.

Vi har højt til loftet, let til latter, og vi hjælper og støtter hinanden i løsningen af de forskellige opgaver. Vi holder til på Gladsaxe Rådhus på Rådhus Alle 7 i Søborg.

Du er velkommen til at kontakte erhvervschef og leder af Gladsaxe Erhvervsby Karen Brosbøl Wulf, hvis du har spørgsmål til stillingen: Telefon 29 29 88 58, [email protected].

Her kan du læse om Gladsaxe Kommunes erhvervsindsats og Erhvervspolitikken og om Gladsaxe Erhvervsby.

Ansøgningsfrist


Ansøgningsfrist er den 21. august 2023 kl. 12. Send gerne din ansøgning snarest muligt.

Løn og ansættelsesvilkår


Stillingen er på 10 timer ugentlig med tiltrædelse snarest. Løn- og ansættelsesvilkår efter HK-overenskomst

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper i Greve

    Fri kontakt
    En medhjælper der ønsker at være en del af vores dedikerede H-team, hvor du vil have mulighed for at arbejde med børn i alderen 6-10 år og være med til at skabe en sjov og stimulerende hverdag for dem uden for skoletid.
    • Pædagogmedhjælper
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Taastrup

    Pædagogmedhjælper søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Pædagogmedhjælper
    • Taastrup
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper (vikar) i Dragør

    Har du lyst til at blive en del af et fantastisk Børnehus, som har fokus på leg og stærke børnefællesskaber.Så tilbyder vi et barselsvikariat med gode muligheder i Børnehuset Halvejen i Dragør..
    • Pædagogmedhjælper
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Brøndby

    Vil du være vores nye kollega? Vi søger en pædagogmedhjælper 30 timer, som både vil have vagter i huset med de unge, samt arbejde med at vedligeholde vores hus og udendørsarealer.Har du gå på m..
    • Pædagogmedhjælper
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
11. maj 2024 49
10. maj 2024 47
9. maj 2024 48
8. maj 2024 50
7. maj 2024 47
6. maj 2024 27
5. maj 2024 21
4. maj 2024 27
3. maj 2024 28
2. maj 2024 26
1. maj 2024 31
30. april 2024 30
29. april 2024 32
28. april 2024 37
27. april 2024 37
26. april 2024 41
25. april 2024 45
24. april 2024 50
23. april 2024 49
22. april 2024 48
21. april 2024 50
20. april 2024 52
19. april 2024 50
18. april 2024 50
17. april 2024 47
16. april 2024 48
15. april 2024 50
14. april 2024 50
13. april 2024 52
12. april 2024 54
11. april 2024 51