BØRNEHUSET LUFTEN SØGER EN ROTATIONSVIKAR TIL PÆDAGOGMEDHJÆLPERSTILLING TIL BØRNEHAVEGRUPPE - 30-35 TIMER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit jobcenter. Hvis dit jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er det dem, du skal kontakte.

Vi søger en pædagogmedhjælper som rotationsvikar på 30-35 timer til en af vores børnehavegruppe i Børnehuset Luften med start snarest muligt og 26 uger frem

Bemærk: Vigtigt: for at kunne søge rotationsvikariatet skal du være ledig og have været på dagpenge eller kontanthjælp i minimum 26 uger.

Vil du være en del af en mangfoldig og faglige velfunderet personalegruppe?

Se en lille film om os her: https://www.bornetube.dk/group/SoslashndervangDagtilbud/


Om jobbet:
Børnehuset Luften består af to børnehavegrupper og to vuggestuegrupper og er en del af Søndervang-Vestergaard Dagtilbud. Huset er normeret til 64 børn i alderen 0-6 år. Stillingen er i en børnehavegruppe, som er normeret til 20 børn. Vores børnehus er kendetegnet ved høj faglighed, kreativitet og lyst til samarbejde på tværs af stuerne. Vi udvikler vores faglighed sammen, bruger hinandens faglige kompetencer og arbejder struktureret med barnets udvikling.

Om os
Vi er del af Søndervang Matriklen sammen med skolen, klubben og to integreret institution (Ilden og Vandet). På Søndervang matriklen har vi et stærkt fællesskab, hvor vi spiller hinanden gode og står til rådighed for videndeling, sparring, feedback og feedforward. I hverdagen samarbejder vi om at udvikle en fælles kultur og pædagogisk retning med afsæt i læreplanen og Aarhus Kommunes Børne- og Ungepolitik. Vi udvikler os sammen og lærer af hinanden.

Vores børnegruppe repræsenterer en mangfoldighed af forskellige familietyper og etnicitet, som vi beriges med. I dagligdagen lægger vi særligt vægt på at arbejde med barnets sproglige udvikling og dets sociale kompetencer, samt at klæde barnet på til at indgå i meningsfulde fællesskaber. Derudover har vi også et særligt fokus på forældresamarbejdet og bruger blandt andet tid på at rådgive og vejlede forældre i forældrerollen. Du vil få ansvar for pædagogiske aktiviteter som motorik, sproglege, ture ud af huset samt fungere som kontaktpædagog for en mindre gruppe børn.

Din profil:
Vi lægger vægt på at du:

  • Har lyst til at være sammen med børnene og er nysgerrig på barnets udvikling og trivsel på en positiv og respektfuld måde
  • Kan indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer
  • Er initiativrig og ansvarsfuld og ser dig selv som en vigtig del af en personalegruppe
  • Er smilende og imødekommende
  • Deltager i forældresamarbejdet ved at fortælle oplevelser fra børnenes hverdag


Derfor skal du vælge os:
Vi tilbyder en spændende hverdag med masser af muligheder, udfordringer og gejst.
Et godt miljø for børn og voksne med fokus på fællesskabet, et godt kollegialt samarbejde og gode rammer for sparring og faglig udvikling.

Vi vægter nærvær og små grupper, og vi er gode til at bruge både inde- og uderum dagen igennem. Vi understøtter trivsel og fordybelse hos børnene, idet vi som voksne er bevidste om at fordele os. Vi har flere minibusser, som vi deler med Ilden og Vandet, og bruger til at udforske naturen og de kulturelle tilbud i Aarhus. Derudover har vi adgang til skolens gymnastiksal og svømmehal og har en store legeplads med forskellige områder.

Vi tilbyder dig et fagligt arbejdsfællesskab der er præget af høj faglighed, hvor vi tør give hinanden feedback på den pædagogiske praksis. Sammen skal vi turde se på barnets udvikling og perspektiv og tilpasse det læringsmiljø vi stiller til rådighed.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst.

Ugentligt timetal: 30-35

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Der er tale om en tidsbegrænset stilling som rotationsvikar med start snarest muligt og 26 uger frem.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Pædagogisk leder: Viki Erdei Mogensen - Børnehuset Luften
Mail: [email protected]
Telefon: 24594645

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist torsdag den 13.oktober kl.12

Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Viby J
  • Fredag den 13. oktober 2023

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper i Risskov

    For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit jobcenter. Hvis dit jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er..
    • Pædagogmedhjælper
    • Risskov
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Børnehuset Næringen er en integreret institution 0-6 år og en del af Ellevang dagtilbud.Vi søger 1 pædagogmedhjælper/pædagogisk assistent hurtigst muligt eller fra d.1-7-2024 i vores vuggestue på 3..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Vuggestuen Rudgården søger pr. 01.08.24 to pædagogmedhjælper på 35 t/uge og 26 t/uge (mulighed for flere timer på sigt) til en hverdag fyldt med smil, knus, leg og pædagogik. Vi ligger midt på Trøj..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Dagtilbuddet Christiansbjerg, Børnehuset Malmøgade søger en pædagogmedhjælper til en tidsbegrænset stillingVi tilbyder en tidsbegrænset ansættelse på 37 timer i vores børnehave fra 1. juni – 31. .
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
26. april 2024 1
25. april 2024 1