Tietgen Business søger en bevægelseskonsulent til projektindsatsen ”We Train”

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Har du en bred viden omkring unge og betydningen af idræt og bevægelse. Brænder du igennem, når du skal involvere elever og medarbejdere i en ny bevægelseskultur. Har du lyst til at stå i spidsen for udviklingsprojektet ”We Train”, som har fokus på at styrke indsatsen for fysisk aktivitet og bevægelse for elever på erhvervsuddannelserne.

We Train projektet sætter fagene i bevægelse og opbygger og forankrer sundhed og trivsel som et levet koncept i erhvervsskolernes strategi. Projektets mål er, at styrke bevægelsesdidaktikken og skabe gode bevægelsesvaner blandt elever og medarbejdere. Bevægelsesaktiviteterne skal bidrage til styrkelse af det sociale og faglige uddannelsesmiljø på skolerne og give eleverne et dannelsesperspektiv omkring fysisk trivsel og sundhed med i rygsækken.

We Train projektet gennemføres i et samarbejde mellem de tre erhvervsskoler SOSU Fyn, Kold College og Tietgen Business og gennemføres med støtte fra Uddannelsespuljen ved Region Syddanmark.

Arbejdsopgaver for bevægelseskonsulenten:

  • Udrulning af projektet, der indbefatter vidensformidling, afholdelse af train the trainer workshops og bevægelsesfaglig undervisning for medarbejdere.

  • Præsentation for - og involvering af elever og lærere i bevægelsesaktiviteter i undervisningen og i pauser.
  • Opfølgende aktiviteter, særligt for at eleverne oplever fælles korpsånd i deres klasser/hold og projektet leverer resultater (øget bevægelse og trivsel) ind i skolernes bevægelsesstrategi.
  • Koordinering i forbindelse med at inddrage viden og motiverende events og værktøjer frem mod en fælles kultur og stolthed over resultaterne.
  • Sparring med projektets styregruppe og projektets øvrige task force grupper.

Vi forventer, at du er opsøgende, udadvendt og gerne har erfaringer med procesfacilitering. Det er er nyt projekt og du skal derfor have mod på et job, hvor du selv er med til at forme både projektet og din hverdag – og gøre det i samspil med medarbejdere og elever.

Forventning til kvalifikationer:

Arbejdet med udrulningen af strategien kræver organisatoriske og formidlingsmæssige kvalifikationer til at gennemføre strategien i forhold til en fastlagt milepælsplan.

Der ønskes derfor ansøgere, der har erfaring med strategisk arbejde i organisationer og som fagligt kan forankre projektmålet om en styrket bevægelseskultur blandt medarbejdere og elever i tæt samspil med ledelsen på de tre erhvervsskoler. Derudover ønskes ansøgere med en baggrund i pædagogik og bevægelse for eksempel kandidat i Idræt og sundhed eller lærer med diplomuddannelse som bevægelsesvejleder.

Løn-og ansættelsesvilkår:

Tiltrædelse senest pr. 1. maj 2021. Stillingen er en projektansættelse på fuld tid frem til 28. februar 2023. Ansættelsen finder sted efter relevant overenskomst med Finansministeriet.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

For yderligere oplysninger om stillingen og projektet kontakt venligst projektansvarlige uddannelseschef Lone Wallin på [email protected], tlf.29467818.

Ansøgningsfrist er 28. februar. Ansættelsessamtalerne finder sted i uge 10.

Ansøgning modtages kun via ansøgningsformular https://www.tietgen.dk/job/, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og andre relevante bilag. (max. 2 filer). Du opfordres til at medsende en kort videopræsentation af dig selv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Personlig træner", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Personlig træner
  • Odense C
  • Søndag den 28. februar 2021

Lignende jobs

  • Personlig træner i Odense S

    Fodterapeut søges[xxxxx] søger en faglig dygtig og engageret statsautoriseret fodterapeut med start snarest muligt. Timeantal aftales individuelt.Vi ønsker en positiv, tillidsvæ..
    • Personlig træner
    • Odense S
    Få mere info
  • Personlig træner i Hele Danmark

    Er du uddannet personlig træner og brænder for at give dine klienter de bedste resultater? Kunne du tænke dig at blive en del af landets største personlig træner-team samt få adgang til Danmarks st..
    • Personlig træner
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Personlig træner i Odense C

    Kunne du tænke dig et sjovt og givende trænerjob, med masser af energi og frisk luft i hverdagen? Kunne du tænke dig rammerne til at gøre en mærkbar forskel, som coach for dine egne faste deltagere..
    • Personlig træner
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som personlig trænere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte personlig træner i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal personlig trænere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte personlig trænere over tid

Dato Alle jobs som personlig trænere
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1