Projektleder til digital innovation på sundhedsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Er du erfaren projektleder med erfaring fra sundhedsområdet & digitale løsninger? Vil du være med til at understøtte og udvikle morgendagens sundhedsløsninger i Region Nordjylland? Så har vi måske jobbet til dig.

Innovationsklinikken har hjemtaget ekstern finansiering og søger en kompetent projektleder med erfaring fra sundhedsområdet & udvikling af nye innovative digitale/AI løsninger, der vil være med til at understøtte udvikling og implementering af morgendagens løsninger i sundhedsvæsenet.

Med reference til Innovationschef og leder af Innovationsklinikken på Aalborg Universitetshospital, skal du indgå i lnnovationsklinikkens projektledelse af og understøtte afklaring og udvikling af behov og ideer fra vores kollegaer i det regionale sundhedsvæsen.

Innovationsklinikken er enheden for kliniknær innovation i sundhedsvæsenet i Region Nordjylland. Vi understøtter hele innovationsprocessen fra ide til ny sundhedsløsning, hvor vi med afsæt i konkrete behov, - og sammen med idéhaver, udvikler og afprøver nye ideer og løsninger. Vi har et tæt samarbejde med slutbrugere, aktører og erhvervsliv gennem hele innovationsprocessen for at sikre relevans, brugbarhed, implementering og skalering. Innovationsklinikken er en enhed under afdelingen Forskning, Uddannelse og Innovation i Forskningens Hus på Aalborg Universitetshospital og servicerer hele det regionale sundhedsvæsen i Nordjylland.

Uddybende om opgaven
Som projektleder i Innovationsklinikken bliver du en del af et kompetent team på 12 dygtige medarbejdere med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. I samarbejde med kollegaerne vil opgaverne rumme:
  • Sparring og projektformulering med idéhavere for afklaring og udvikling af løsninger
  • Deltagelse i projektudvikling og implementering af lnnovationsklinikkens strategiske projekter, herunder støttet af InterReg Baltic Sea, hvor du vil få ansvar for:
    • Overordnet projektledelse af projektet
    • Ansvarlig for dialog med bevillingsgiver og afrapportering med projektadministrationen
    • Regional koordineringsammen med afdelinger, herunder både kliniske, juridiske og IT om specifikke problemstillinger i Region Nordjylland
    • Overordnet koordinator på pilotprojekter i 2024 til afprøvning af værktøjerne, som udvikles i CAIDX
    • Implementering af resultaterne igennem regionale og nationale samarbejdspartnere og netværksgrupper
    • Diverse ad-hoc opgaver og spørgsmål fra partnerne

  • Deltagelse i udvikling af strategiske satsninger særligt med fokus på at styrke samarbejdet med det private erhvervsliv og investorer
  • Løbende dialog og positionering af lnnovationsklinikkens aktiviteter til væsentlige interessenter, innovationsaktører og partnere

Om dig
Du har erfaring med projektudvikling indenfor digital innovation i i sundhedsområdet, og er vant til at arbejde i et tværfagligt miljø. Du er udstyret med en positiv indstilling, et godt humør og skaber fremdrift og resultater i dine opgaver.

Herudover ønsker vi os en kollega, der har:
  • Relevant videregående akademisk uddannelse
  • Dokumenterede resultater fra arbejdet med projektledelse, udvikling og gennemførelse af digitale løsninger
  • Viden om og metodisk indsigt i arbejdet med at facilitere innovation, projektudvikling og udførelse særligt inden for digitalisering
  • Stærke kommunikative evner på dansk og engelsk

Om Innovationsklinikken
Som medarbejder i Innovationsklinikken bliver du en del af et spændende og udviklende team med mange og varierende opgaver i et dynamisk tværfagligt miljø. Du vil blive en del af et team med en dygtig og ambitiøs medarbejdergruppe, der ønsker at være i front på udvikling og skalering af morgendagens sundhedsløsninger til gavn for patienter, borgere og medarbejdere.

Innovationsklinikken har siden 2009 understøttet den forsker- og medarbejderdrevne innovation på hospitalerne i Region Nordjylland med henblik på at omsætte opfindelser og gode ideer til nye sundhedsløsninger til gavn for patientbehandlingen og det kliniske arbejde.

Innovationsklinikken er således også regionens TechTrans enhed, med ansvar for håndtering af regionens opfindelses- og patentportefølje i henhold til forskerpatentloven. Derfor samarbejder enheden tæt med Aalborg Universitet og øvrige TechTransenheder i Danmark.

Innovationsklinikken varetager en bred portefølje af sundhedsopfindelser og modtager ca. 50 indberetninger af nye ideer årligt. Ideerne er oftest på et tidligt stadige, og derfor er innovationsprocessen for sundhedsopfindelser en lang modningsproces, hvor ideerne konkretiseres, udvikles, afprøves og dokumenteres for i sidste ende at blive bragt til klinisk anvendelse som nye sundhedsløsninger. Grundet det tidlige stadie er en stor del af Innovationsklinikkens arbejde at hjælpe med hjemtag af eksterne bevillinger til at udvikle og modne ideerne samt etablere samarbejder med relevante aktører.

Innovationsklinikken har med sit virke opbygget stor erfaring med kommercialisering af sundhedsinnovation, og arbejder for at opbygge en kultur, hvor innovation tænkes ind i den kliniske hverdag, og en ramme, hvor medarbejdernes ideer kan realiseres.

Således har enheden i dag et stort netværk og er en international anerkendt innovationsenhed indenfor sundhedsområdet med stærkt fokus på at skabe resultater til gavn for patienter, borgere, erhvervsliv og medarbejdere i Nordjylland. Strategisk udvikling af den kliniknære sundhedsinnovation er forankret i Innovationsklinikken, bl.a. i form af opdyrkning af strategiske internationale samarbejder og deltagelse i relevante EU-projekter og netværk, der har til formål at øge enhedens kapacitet til at løfte kerneopgaven.

Læs mere om Innovationsklinikken Læs mere om Forskningens Hus

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Jobbet er oprettet på vores service den 5.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder

Statistik over udbudte jobs som projektledere

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
16. juni 2024 505
15. juni 2024 517
14. juni 2024 517
13. juni 2024 506
12. juni 2024 498
11. juni 2024 493
10. juni 2024 500
9. juni 2024 517
8. juni 2024 513
7. juni 2024 503
6. juni 2024 502
5. juni 2024 517
4. juni 2024 517
3. juni 2024 515
2. juni 2024 506
1. juni 2024 522
31. maj 2024 538
30. maj 2024 536
29. maj 2024 535
28. maj 2024 524
27. maj 2024 531
26. maj 2024 526
25. maj 2024 527
24. maj 2024 525
23. maj 2024 516
22. maj 2024 513
21. maj 2024 526
20. maj 2024 535
19. maj 2024 539
18. maj 2024 541
17. maj 2024 545