Ledelseskonsulent til tværgående samarbejde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Er du passioneret omkring at skabe stærke tværfaglige relationer og skabe effektive møder, der driver projektporteføljen fremad?
Så er du måske vores nye ledelseskonsulent, som kan være med til at understøtte og styrke samarbejdet på tværs af de forretningsområder, som indgår i vores værdistrømledelse.Velkommen til ProjektproduktionVelkommen til ProjektproduktionVelkommen til ProjektproduktionDu bliver en del af afdelingen Projektproduktion, som er et lille team af specialister indenfor projektledelse, Lean metoder, forandringsledelse og procesledelse, og som i fællesskab med værdistrømledelsen har til formål at sikre, at elnettet udbygges og reinvesteres effektivt, således vi kan levere høj forsyningssikkerhed og understøtte den grønne omstilling.Værdistrømledelsen har ansvaret for den samlede projektportefølje, og består af ledere med ansvar for hver sit fagområde, men som leverer ressourcer til anlægsprojekterne, og derved er fælles om den tværgående opgave; at sikre succesfulde projektgennemførelser.Teamet i Projektproduktion faciliterer samarbejdet i værdistrømmen og arbejder som projektledere på de tværgående forbedringsprojekter, der skal bidrage til, at vores arbejde med anlægsprojekter optimeres løbende.”Ved at være en aktiv samarbejdspartner for lederne i værdistrømledelsen og turde sætte nye ideer og tiltag i spil, så spiller du en central rolle i den fortsatte udvikling og sætter os i stand til at arbejde endnu tættere på tværs af fagligheder,” udtaler Director, Line Skov Meyerhoff.”Ved at være en aktiv samarbejdspartner for lederne i værdistrømledelsen og turde sætte nye ideer og tiltag i spil, så spiller du en central rolle i den fortsatte udvikling og sætter os i stand til at arbejde endnu tættere på tværs af fagligheder,”Du spiller en central rolle i den strategiske udvikling af værdistrømmen og er med til at styrke samarbejdet på tværs af værdistrømsledelsenDu spiller en central rolle i den strategiske udvikling af værdistrømmen og er med til at styrke samarbejdet på tværs af værdistrømsledelsenDu spiller en central rolle i den strategiske udvikling af værdistrømmen og er med til at styrke samarbejdet på tværs af værdistrømsledelsenSom ledelseskonsulent vil det være din opgave, i samarbejde med værdistrømsledelsen, at udvikle og koordinere arbejdet med værdistrømmen.Dit arbejde vil fokusere på, at konceptet omkring værdistrømmen udvikles løbende, i tæt samararbejde med alle medlemmerne og sikrer, at de ugentlige møder planlægges og gennemføres med høj kvalitet. Derudover skal du sikre en løbende god dialog i værdistrømmen, og med et godt øje for den strategiske udvikling af vores koncept bidrager du til at optimere samarbejdet mellem de involverede områder.
  • En del af dine opgaver vil blandt andet bestå af:
  • sikre proaktivitet i arbejdet med at drive og udvikle værdistrømmen
  • sikre høj kvalitet i leverancer til både værdistrømmen og porteføljeboardet
  • varetage de faste opgaver omkring de to ugentlige møder i værdistrømmen
  • forberede og gennemføre møder med værdistrømledelsen, og til tider som facilitator af enkelte punkter
  • opfølgning og fastholdelse på at opgaver udføres og aftaler overholdes
  • En del af dine opgaver vil blandt andet bestå af:sikre proaktivitet i arbejdet med at drive og udvikle værdistrømmensikre høj kvalitet i leverancer til både værdistrømmen og porteføljeboardetvaretage de faste opgaver omkring de to ugentlige møder i værdistrømmenforberede og gennemføre møder med værdistrømledelsen, og til tider som facilitator af enkelte punkteropfølgning og fastholdelse på at opgaver udføres og aftaler overholdesSamarbejdsorienteret profil med god strukturSamarbejdsorienteret profil med god strukturSamarbejdsorienteret profil med god strukturDet er ikke vigtigt, hvilken studieretning du har taget, men du har en lang videregående uddannelse, hvor du har opbygget grundlæggende forståelse for forretningsudvikling med fokus på forandring, implementering og udvikling af nye processer, og du har evnen til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger. Du kan være nyuddannet eller have et par års erfaring fra lignende rolle, men det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at forberede og facilitere møder og har arbejdet med strategisk forretningsudvikling.Det er vigtigt for rollen, at du har interesse for – og formår at opbygge gode samarbejds-relationer, er initiativrig og besidder en god ansvarsfølelse, så du sikrer god opfølgning og fremdrift på dine opgaver.Vi lægger desuden vægt på, at du har gode kommunikative evner, mundtligt såvel som skriftlig.

    Vil du være med til at gøre en forskel sammen med os? Vil du være med til at gøre en forskel sammen med os? Vil du være med til at gøre en forskel sammen med os?Så ser vi frem til at modtage dit motiverede CV senest 2. april. Sæt allerede nu et par forsigtige kryds i kalenderen 8. april, hvor vi holder 1. samtale, og 15. april, hvor vi holder 2. samtale, begge i Fredericia.Er du nysgerrig på din kommende leder, eller har du spørgsmål til jobbet? Se nærmere på LinkedIn eller ring til Director, Line Skov Meyerhoff på tlf. + 45 5146 4600.
    Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.mangfoldighedspolitik her.Du bliver en del af Energinet Eltransmission A/S, der har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet, Herefter stilles det til rådighed for samfundet med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Eltransmission sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav.Du bliver en del af Energinet Eltransmission A/S, der har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet, Herefter stilles det til rådighed for samfundet med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Eltransmission sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

    Jobbet er oprettet på vores service den 7.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Projektleder
    • Tirsdag den 02. april 2024

    Statistik over udbudte jobs som projektledere

    Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte projektledere over tid

    Dato Alle jobs som projektledere
    7. maj 2024 510
    6. maj 2024 509
    5. maj 2024 503
    4. maj 2024 504
    3. maj 2024 492
    2. maj 2024 492
    1. maj 2024 496
    30. april 2024 506
    29. april 2024 459
    28. april 2024 448
    27. april 2024 453
    26. april 2024 433
    25. april 2024 426
    24. april 2024 438
    23. april 2024 429
    22. april 2024 428
    21. april 2024 425
    20. april 2024 430
    19. april 2024 429
    18. april 2024 412
    17. april 2024 422
    16. april 2024 422
    15. april 2024 448
    14. april 2024 451
    13. april 2024 453
    12. april 2024 454
    11. april 2024 437
    10. april 2024 426
    9. april 2024 417
    8. april 2024 417
    7. april 2024 462