Rekrutteringsfirma

INGENIØRER, PROJEKTLEDERE & LEDNINGS- / GIS-MEDARBEJDERE

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

INGENIØRER, PROJEKTLEDERE & LEDNINGS- / GIS-MEDARBEJDERE


Arwos Spildevand er på en rejse, hvor de med langsigtede strategier finder balancen mellem klimapåvirkninger, miljøhensyn, kapacitetsbehov og økonomisk regulering.


I dette spænd er der opstået et behov for flere dygtige medarbejdere.


Kort før sommeren 2022 blev der sat retning med spildevandstrategien ”I Vand til livet”.

Bag den dobbelttydige titel findes essensen i, hvordan Arwos Spildevand skal udvikle sig: Over de næste ti år skal deres fælleskloakerede ledningsnet separatkloakeres, de skal reducere uvedkommende vand og regnvand i deres spildevandsanlæg og de skal forberede til en ny renseanlægsstruktur. Løsningerne skal rumme samfundets fremtidige miljøkrav, så vores spildevand gradvist bliver en ressource: f.eks. muliggøre fosfor- og varmeudvinding, energineutralitet og CO2-reduktioner.

I 2023-24 sætter de således ny rekord i anlægsinvesteringer på drikkevands- og spildevandsområdet. Hvor de investerer ca. 15 mio. kr. i drikkevandsområdet og ca. 150 mio. kr. i spildevandsområdet. Det er en stigning på hhv. +275% & +170% siden 2018.

For at kunne nå dette mål har de behov for flere kollegaer indenfor følgende områder:

  • Projektledelse, klima- & anlægsprojekter.
  • Plan- og myndighedsledelse.
  • Administrations- /ledningsdatabase- og tegnings opgaver.
  • GIS- /opmålingsarbejder.

KOLLEGA TIL PROJEKTLEDELSE, KLIMA- & ANLÆGSPROJEKTER:


Som projektleder har du ansvaret for gennemførelse af anlægsprojekter. Du skal styre projekterne fra idé, planlægning, projektering til gennemførelse. Du har ansvaret for kontraktforhold og aftaler med eksterne parter som f.eks. rådgivere, entreprenører og bygherrer.


Du har ansvaret for at finde de rigtige løsninger og få dem omsat til virkelighed, indenfor de godkendte projektøkonomier. Der vil også være mulighed for at gennemføre egen projektering af anlæg, lige som du skal deltage i byggeledelse og tilsyn under udførelsen og aflevering.

Dine arbejdsopgaver:

  • lede projekter, herunder forestå budgetstyring, tidsstyring og kvalitetsstyring.
  • iværksætte forundersøgelser/opmålinger.
  • udarbejde tekniske løsninger.
  • gennemføre projektering, udbud, og kontrahering.
  • varetage byggeledelse, tilsyn og afleveringsforretning.
  • have kontakt med kunder, borgere og udarbejde projektrelateret informationsmateriale.

Myndighedsbehandling vil ske i tæt samarbejde med deres plan- & myndighedsmedarbejder.

De gode løsninger findes i tæt samarbejde med deres driftsafdeling, som i mange projekter er de egentlige ”kunder” for projektafdelingen. Derfor skal deres idéer og ønsker indarbejdes i løsningerne. Der vil være projekter både på ledningsanlæg, pumpestationer og renseanlæg.

Projektafdelingen arbejder efter deres egen projekthåndbog, hvor der kan findes inspiration og vejledning til alle faser i et projekt, herunder arbejder de med vort eget standardudbuds-materiale, som benyttes både af eksterne rådgivere og os selv.

KOLLEGA TIL PLAN- OG MYNDIGHEDSLEDELSE:


Overordnet skal du sikre, at projekterne kan gennemføres så glidende som muligt. Dette i forhold til de kommunale og statslige godkendelser og tilladelser, samt sikring af de nødvendige lovhjemler.

I samarbejde med kommunen skal du ligeledes sikre, at grundlaget for projekterne, spildevandsplanen, er så retvisende som muligt og beskriver deres interesser.

Du indgår i et tæt samarbejde med projektlederne i Projektafdelingen, for blandt andet at sikre, at de kommunale lokalplaner indeholder realistiske muligheder for spildevands- og regnvandsafvanding af planområder.

For stillingen er der blandt andet tale om følgende arbejdsområder:

  • kommunale spildevandsplaner/tillæg til spildevandsplaner.
  • kommunale lokalplanlægninger med evt. afløbsdisponeringer.
  • sikring af projekternes nødvendige tilladelser.
  • løbende ajourføring af spildevands- & drikkevandsselskabets viden omkring aktuelle / reviderede lovgrundlag.
  • procesoptimering/-opfølgning på analyse-/dokumentations projekter.
  • i samarbejde med Projekt at analysere/undersøge løsningsmuligheder i kloakoplande.
  • kvalitetssikring og ansøgninger til udledningstilladelser for spildevands- / regnvandsudløb samt renseanlæg.
  • nedlæggelse af eksisterende spildevandsoverløb.
  • ad hoc deltagelse i projekter, til understøttelse af projektlederne.

KOLLEGA TIL ADMINISTRATIVE OPGAVER VED LEDNINGSREGISTRERING:


Du vil sammen med dine kommende kollegaer have ansvaret for løbende ajourføring af databasen for deres spildevandsanlæg. Ligesom du understøtter projektlederne ved udarbejdelse af anlægstegninger ved projektering af opgaver.

For stillingen er der blandt andet tale om følgende arbejdsområder:

  • ajourføring af ledningsdatabasen i VA-Banken.
  • sammen med projektlederne at få indhentet de nødvendige opmålingsdata i den nødvendige kvalitet i forbindelse med afslutning/aflevering af anlægsprojekter.
  • sammen med økonomimedarbejdere hvert år at indberette til-/afgange i deres spildevandsanlæg ved brug af økonomisystemet AX og EnviAktiv.
  • undersøge eksisterende anlægs registreringer, ejerskab og evt. tinglysninger.
  • løbende kvalitetssikring af ledningsoplysninger mv.
  • opdatere/indhente nødvendige anlægsoplysninger for opdatering af anlægsregisteret.
  • mulighed for projektering/-ledelse af mindre ledningsopgaver.

Du vil have et tæt samarbejde med deres anden ledningsassistent på spildevandsanlæg og deres Web- og GIS-ansvarlige for deres drikkevandsanlæg. I 3 vil have et fællesskab omkring administration af deres ledningsdatabaser og de i den forbindelse forefaldende arbejdsopgaver.

KOLLEGA TIL GIS- /OPMÅLINGSARBEJDER:


Du vil sammen med dine kollegaer som arbejder med anlægsprojekter og lednings-registreringer varetage opgaverne med at sørge for at opmåle såvel eksisterende anlæg og nyetablerede anlæg. Ud over at gennemføre opmålingsarbejder i marken, vil du også skulle medvirke til at få indlæst opmålingsdata i deres ledningsregistreringssystem. Ledningsregistrering foregår hos Arwos i programmet VA-Banken, og benyttes både til vand- og kloakledningsanlæg.

Du har måske en baggrund som teknisk designer, landmålingstekniker eller lignende og gerne arbejdserfaring med opmålingsopgaver.

For stillingen er der blandt andet tale om følgende arbejdsområder:

  • opmåling af vand- og kloakledningsanlæg i marken ifm. nyanlæg.
  • opmåling af eksisterende anlæg, ledninger, bygværker mv.
  • databehandling af opmålingsdata, herunder indlæsning af data i VA-Banken.
  • medvirken til vedligeholdelse af deres ledningsdatabase.

DEN LILLE ORGANISATION


Arwos er som mange andre forsyninger en mindre organisation. Det gør den enkelte medarbejders viden, kompetencer og dedikerede arbejde afgørende for kvaliteten af deres arbejde.

I deres organisation er det afgørende med tværfaglighed. De bryder gamle ”siloer” ned, så den samlede viden i selskabet skaber de bedste løsninger. Det er en igangværende proces - og de lærer stadig at tilpasse processen til virkeligheden.

Der er det vigtigt for dem, at medarbejderne løbende styrker fagligheden og den personlige udvikling. Derfor opfordres medarbejderne til at deltage i faglige netværk og ”tage viden med hjem”. Det samme gælder efteruddannelse, såfremt det er relevant for både virksomhed og medarbejderen.

Hos dem er der direkte adgang til ledelsen og korte beslutningsveje. Så hvad end du arbejder med drifts-, projekt- eller udviklingsopgaver, så er en af nøglerne til din og deres succes, at du har frihed under ansvar med de nødvendige beføjelser.

GRÆS PÅ TAGET


Synergierne søger de i et åbent kontorlandskab på Forsyningsvejen i Aabenraa.

Kontordomicilet er ti år gammelt og ligger i dét, de kalder Arwos Landsbyen – tæt på afkørsel 70a ved E45. Kontoret ligger midt mellem en genbrugsplads, driftsbygninger, regnvandsbassiner og §3 beskyttet natur. Arwos består nemlig også af et affaldsselskab.

Madpakker kan man smøre hjemmefra, men langt de fleste benytter kantinens frokostordning, hvor der både er kolde og varme retter til frokost - og morgenmad til dem, der møder tidligt.

Derudover er der frugtordning og et kaffeudvalg, hvor selv de kræsne finder deres favoritter.

For arbejde er ikke kun et spørgsmål om faglighed, men også at medarbejdernes fysiske- og psykiske velvære er til stede. Derfor tilbyder de også en sundhedsordning, så de kan række ud og hjælpe den enkelte, hvis behovet opstår.

MULIGHEDER FOR PERSONLIG UDVIKLING


For at behandle alle ens, skal der være plads til forskellighed. Man er forskellige steder i livet, selvom man arbejder det samme sted. Derfor tilbyder de fleksibilitet i ansættelsesforholdet.

Det er muligt at tage en hjemmearbejdsdag eller benytte fleks-ordningen, hvis opgaven eller familielivet kræver det. Ligeledes forsøger de at tilpasse enhver stilling efter de kvalifikationer, som medarbejderen besidder. Det giver indflydelse på jobindhold og arbejdsorganisering.

De stiller relevant it-udstyr til rådighed på arbejde og privat. Det gælder bærbar PC, 2-skærmsløsninger samt iPad & iPhone – og nødvendig software naturligvis – som man får sidemandsoplæring i, hvis det er nødvendigt.

LIVET PÅ KONTORET


Det er vigtigt for dem, at der er godt kollegialt sammenhold, som er præget af god energi, venlig og rar omgangstone og respekt for hinanden.

Derfor skeler de også til, at nye kollegaer passer ind og spiller aktivt med på de leveregler, som de afdelingsvis har defineret.

Dagen bliver nemlig sjovere, når man bl.a. siger god morgen til hinanden og interesserer sig for hinandens opgaver. Og ikke mindst: bidrager med godt humør, når man jævnligt spiser ”det-skal-fejres”-kage.

Det gør det også sjovere at mødes, når personaleforeningen arrangerer de årlige sommer- & vinterfester.

Alt dette - og meget mere - sker naturligvis under ordnede forhold. Arwos er på overenskomst med KL og arbejdstiden er 37 timer inkl. betalt frokostpause.

ARWOS HISTORIEN


Arwos tilstræber at give naturens ressourcer bedst muligt videre til de generationer, der kommer efter os. Det er dét, de er sat i verden for. Derfor hedder Aabenraa Kommunes forsyningsselskab Arwos, navnet betyder med lidt kreativitet på sønderjysk “Vos arv” – Vores arv.

Det kan lyde højtravende, med identiteten iboende i navnet. Det er det ikke altid. For en arving overtager både guld og gæld, men ansvaret er ubetinget deres.

SAMARBEJDER MED AABENRAA KOMMUNE


Rettesnoren for fremtiden sætter de naturligvis i tæt samarbejde med deres ejer, Aabenraa Kommune.

Lige nu er de i tæt dialog omkring Spildevandsplan 2023-2027, som skal gøre spildevandsstrategien bindende de næste mange år.

Planen er naturligvis kommunens, men Arwos arbejder løbende på at bidrage til planen, hvor det er muligt.

For Aabenraa Kommune er også i en rivende udvikling, som kalder på Arwos’ bidrag og angiveligt dine kompetencer. Det gælder f.eks. drikke- og spildevandforsyningen af f.eks. kommende PTX-anlæg, datacentre, biogasanlæg, nye bolig- og erhvervsområder mv. Derfor er det vigtigt, at de styrker et hvert rum for faglig sparring.

DERES FORVENTNINGER TIL DIG


Du har nogle af kvalifikationerne, men ikke nødvendigvis alle. Du har relevant faglig baggrund og uddannelse, men du er ikke nødvendigvis den klassiske spildevands- / planmedarbejder.

Du er ambitiøs og pligtopfyldende. Du er selvkørende, men det falder dig naturligt at samarbejde med kollegaerne rundt i huset - både på tværs af teams, men også med kundeservice og kommunikation.

Du er indstillet på at yde den bedst mulige service til deres kunder – og har fokus på et tæt positivt samarbejde med myndigheder og andre eksterne interessenter.

Ansøgerfeltet bliver vurderet i sammenhæng. For os er det afgørende at få sat fremtidens hold, som både fagligt og personligt er det rette match. Her er plads til både erfarne og nyuddannede.

Se yderligere om virksomheden på : http://www.arwos.dk/

SÅDAN SØGER DU


Rekrutteringsprocessen køres af Otto Consult ApS.

Har du spørgsmål til stilligerne, er du meget velkommen til at kontakte Otto Consult - Michaela Otto: 29 44 24 28.

Send din ansøgning via funktionen 'SØG'

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Aabenraa

Lignende jobs

  • Projektleder i Esbjerg N

    Projektleder til Dansk Scanning A/S✔️ Har du lyst til at udnytte dine evner inden for projektledelse fuldt ud?✔️ Brænder du for digitalisering?✔️ Vil du være en del af et stort, inter..
    • Projektleder
    • Esbjerg N
    Få mere info
  • Projektleder i Esbjerg

    <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
    • Projektleder
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Projektleder i Kolding

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Projektleder i Vejle

    Brænder du for projektledelse inden for anlægsbranchen, og har du erfaring med at køre projekter fra start til slut? Så har vi en spændende stilling til dig.Jobbet – ganske kortSom projektl..
    • Projektleder
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 2
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1