Rekrutteringsfirma

Projektleder til Dansk Kyst- og Naturturisme

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabybro

Projektleder med lysten til at sætte nye standarder for rekreativ infrastruktur og outdoorturisme, søges til Dansk Kyst- og Naturturisme


Er du den naturlige stifinder, som nøje planlægger rejsen til nye destinationer? Har du en udadvendt og proaktiv personlighed, der er med til at skabe fremdrift i projekterne? Og er medvind, modvind og sidevind blot frisk luft for dig? Så er du måske vores nye projektleder, som skal hjælpe os med at skabe bæredygtige betingelser for outdoorturismen, en stærk rekreativ infrastruktur og bedre vilkår for cykelturismen.


Hos Dansk Kyst- og Naturturisme mangler vi lige nu dig, der med en opsøgende tilgang og stærke planlægningskompetencer kan understøtte udviklingen for turisme i den danske natur. I denne stilling har du en unik mulighed for at kombinere dit drive for projektledelse og din passion for naturen.

Alsidigt job med en vigtig rolle i udviklingen af den rekreative infrastruktur
Du kommer til at have flere forskellige opgaver, som er omfattet af to igangværende projekter. Som projektleder på vores ”Udvikling af bæredygtig outdoorturisme ”-projekt, er det dig, der skal føre ambitionen om at udvikle den strategisk-fysiske planlægning af naturområder til dørs. Det andet projekt, som du bliver en del af, er ”Bedre vilkår for cykelturismen i Danmark” og handler om udviklingen af et nationalt cykelknudepunktsnetværk i kommunalt regi. Her får du ansvaret for en tæt dialog med kommunerne over hele landet, for her at sætte nye standarder for cykelturismen.

Som en del af rollen vil du indgå i tæt dialog med leverandører, og være med til at sikre en høj faglighed i leverancer vedrørende planlægning af naturområder til outdoorturisme og demonstration af cykelknudepunkter. Du vil være ansvarlig for at sikre en løbende dialog med kommunerne samtidigt med at du involverer tekniske afdelinger og planforvaltninger i processen – så alle involverede parter bringer deres ekspertise i spil.

Andre arbejdsopgaver i rollen indebærer:

  • at udarbejde materiale til f.eks. sagsfremstillinger, ansøgninger, handlingsplaner og præsentationer
  • at sikre viden inden for planlægning til ambitionen om strategisk destinationsudvikling
  • at opbygge interne kompetencer til at planlægge strategisk destinationsudvikling


Systematisk humørspreder med stærke kommunikative evner
Din uddannelsesbaggrund kan være skruet forskelligt sammen – du kan være uddannet planlægger, landskabsarkitekt, ingeniør med speciale inden for fysisk planlægning, trafik/vej eller måske har du en helt anden baggrund. Vi forestiller os, at du har erfaring med kommunalt planarbejde i form af enten et tidligere samarbejde eller som tidligere ansat i en kommune. Alternativt kan du have en anden indgangsvinkel til kommunernes planlægningsarbejde – så vi trygt kan overlade en del af ansvaret i dine hænder.

Med din nysgerrighed og erfaring inden for planlægning er det naturligt for dig, at arbejde i en koordinerende rolle, hvor du tager ejerskab på opgaverne og sikrer fremgang. I samarbejde med dine kolleger driver din positive energi, gode overblik og dit engagement projekterne i mål.

Du har enten erfaring med eller indsigt i kommuneplanstrategier, lokalplaner og planloven samt hvordan fysisk planlægning omsættes til praksis i blandt andet landzoner og på åbent land. Måske er du allerede projektleder eller du har været tovholder på opgaver, hvor du har været med til at sikre fremdrift i at nå deadlines til tiden. Med rollen får du nu mulighed for at sætte et fodspor, der rækker langt ind i fremtiden for outdoor- og cykelturismen.

Tværfagligt miljø med plads til forskellighed
Du bliver en del af både et projektteam, hvor samarbejde og videndeling vægtes højt og en tværfaglig afdeling med engagerede og dygtige kolleger inden for destinationsudvikling. Heri vil du have gode muligheder for samarbejde på tværs af forskellige fagligheder og afdelinger i en dynamisk organisation. Vores ambitioner er høje og vi har en strategisk målsætning om at skabe en turismeinfrastruktur i verdensklasse – og vi har derfor brug for dig, der kan hjælpe os på vej mod den destination.

Vi har kontorer flere steder i landet og som udgangspunkt vil din base være på vores kontor i Aabybro. Der er stor fleksibilitet hos os – og vi er derfor åbne over for både hjemmearbejde samt tilknytning til et af vores øvrige kontorer i enten Odder eller Hvide Sande, hvis behovet eller ønsket opstår. Der vil forekomme rejseaktivitet i hele landet i perioder.

Hvordan søger du?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte destinationsudviklingschef Jacob R. Kirkegaard Larsen på tlf. 51 68 53 45.

Stillingen er tidsbegrænset og udløber pr. 31. december 2023. Vi indkalder løbende til samtaler indtil vi har fundet den rette kandidat. Så tøv ikke med at sende os dit motiverede CV via linket.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabybro.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Aabybro

Lignende jobs

  • Projektleder i Aalborg

    Grib chancen for at være frontløber i den grønne omstilling og spille en nøglerolle i udrulningen af ladestandere i hele Danmark. Dette job er din mulighed for at bidrage til en bæredygtig fremtid .
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vi søger lige nu en projekteringsleder, der skal indgå som en del af vores tegnestue.Du vil blive omdrejningspunktet for koordinering af projektering på alle sager og et afgørende binde..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vi søger lige nu en tilbudsberegner/-koordinator til at styrke vores tilbuds- og salgsafdeling.Du vil blive en del af et team som vedligeholder og udbygger netværket til vores kunder. H..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg

    Er du i stand til at sætte retning, samt lede mennesker og projekter? Så er denne spændende position som projektchef i [xxxxx]s afdeling for kombinationsprojekter indenfor fundering, spuns, bor..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Aabybro

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Aabybro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0