Erfaren projektleder med råstoffer på hjernen og handling i kroppen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Er du optaget af klimahandling? Kan du finde nye bæredygtige veje i vilde partnerskaber? Og kan du konkret hjælpe bygherrer med at reducere deres forbrug af råstoffer og genanvende jord lokalt i bygge- og anlægsprojekter?

Så er du helt sikkert den erfarne projektleder, som vi leder efter til at accelerere den cirkulære omstilling på råstoffer og jord hos vores partnere.

Region Hovedstaden og Region Sjælland har med råstofplanernene sat ambitiøse og nødvendige reduktionsmål. Sammen med regionerne og andre partnere samler vi i Gate 21 bygherrer — herunder kommuner og forsyninger — i stærke partnerskaber, der udvikler og demonstrerer løsninger, deler viden på tværs og skalerer ved hjælp af fælles efterspørgsel.

Som projektleder kommer du til at stå i spidsen for vores projekter inden for råstoffer og jord, og du vil bruge din faglighed på området til at udvikle nye projekter og være med til at sætte retningen for next practice i Gate 21-partnerskabet.

Du får blandt andet ansvaret for at drive projekter fra start til slut. Du kommer helt tæt på succesoplevelser og snubletråde i innovationssamarbejder – og du kommer til at arrangere webinarer, workshops og studieture, som fremviser de gode eksempler indenfor feltet. Du vil i høj grad selv kunne præge dine opgaver, som vi sammen justerer til dine kompetencer og motivation. Og du vil altid have adgang til dine grønne kollegers stærke kompetencer på økonomihåndtering, kommunikation, proces, forankring og så videre.

Du er typen, der…

  • kan sikre følgeskab, ejerskab og begejstring hos vores partnere, så du kan udvikle og drive partnerskabsprojekter med resultater og konkret handling. Du har stærke relationelle kompetencer, er åben, nærværende og tillidsvækkende
  • arbejder løsningsorienteret, er god til at bevare overblikket i komplekse projekter med forskellige interesser
  • kan fundraise til nye indsatser for den cirkulære omstilling, er kreativ og har modet til at begive sig ud i opgaver, hvor svaret ikke på forhånd er givet
  • er stærk i skriftlig og mundtlig formidling af projektresultater og trives med at arrangere og facilitere møder og workshops
  • har minimum tre års relevant erhvervserfaring inden for fagfeltet - råstoffer og/eller genanvendelse af jord, en relevant universitetsbaggrund og er flydende på dansk og engelsk

Vi er klar til at tage godt imod dig

Du bliver en del af et dynamisk og alsidigt fagligt miljø i en organisation med engagerede kollegaer, der spiller hinanden bedre. Vores arbejdsmiljø er præget af tæt samarbejde med vores partnere og en flad struktur, hvor du får vide rammer til at udvikle og løfte ambitiøse indsatser og løsninger.

I Gate 21 bliver du også en del af en velafprøvet innovations- og projektplatform til at udvikle, demonstrere og skalere grønne løsninger og skabe konkret handling og samarbejde på klimamålsætninger. Vi arbejder proaktivt og metodisk med eksempelvis OPI, living labs, triple helix, design sprint, innovation i udbud og så videre.

Om Gate 21

Gate 21 er en non-profit partnerorganisation, der samler ambitiøse regioner, kommuner, virksomheder og vidensinstitutioner, der vil den grønne omstilling. Sammen udvikler og tester vi energi- og ressourceeffektive løsninger i en række projekter. Vi er en organisation i vækst med cirka 80 medarbejdere, der arbejder tæt sammen med vores mere end 90 partnere og medlemmer.

Løn- og ansættelsesforhold

Der er tale om en fast stilling på 37,5 time om ugen. Vi har vegetarisk frokostordning, tværgående grønt academy, byttereol samt flextid med mulighed for hjemmearbejde, og firmapension med attraktiv sundhedspakke.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med max to siders CV senest den 15. oktober 2023, men ansøg gerne snarest muligt, da vi evaluerer ansøgningerne løbende.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte programchef for cirkulær omstilling, Line Bech, tlf. 5365 7003

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Albertslund
  • Søndag den 15. oktober 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Søborg

    Do you have a passion for Supply Chain and thrive in the realm of high-complex projects within an international environment? Are you aspiring to witness the tangible impact of your efforts and shar..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Does it sound exciting to be an influential part of a fast-growing Digital Supply Chain organisation and play a key role in driving the execution of our ambitious aspirations? Then, this is your ch..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Do you enjoy working across the value chain to find cross-functional solutions, for creating transparency and optimisation of processes? Do want to take lead in a cross organisational project progr..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Skovlunde

    Service projektleder med ansvar for pharma-kundeTag dit næste karriereskridt hos [xxxxx] sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå e..
    • Projektleder
    • Skovlunde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1