Projektleder/projektchef – styr vores hoved- og totalentrepriser fra A til Z

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aulum

-- Ansøgningsfrist: 17-06-2023 - Aulum

Projektleder/projektchef – styr vores hoved- og totalentrepriser fra A til Z


Kunne du tænke dig at lede projekter, hvor du er involveret i alle byggeriets faser og discipliner fra start til slut – helt fra opstart over projektering til udførelse og aflevering?

Som en del af Jakobsen & Blindkilde, og dermed NCC, får du som projektleder eller projektchef mulighed for at arbejde med den nyeste teknologi og innovative løsninger, der kan forbedre og optimere byggeriet.

Projekter, der lever op til kundernes behov

Dit daglige arbejde vil primært foregå ude på byggepladsen, hvorfra du i mindre projektteams styrer vores byggeprojekter. Du vil løbende samarbejde med de mange aktører fra håndværkere til rådgivere, arkitekter og bygherre. Du får til ansvar at sikre, at vores projekter lever op til kundernes behov og forventninger samtidig med, at du koordinerer samarbejdet med andre entreprenører og leverandører.

Helt specifikt kommer du til at:

  • holde overblik over en kompliceret byggeproces og sikre, at indtjeningen følger med
  • sikre, at roller og ansvar er klare for alle, så man trækker mod samme mål
  • være forgangsperson for, at krav til sikkerhed på byggepladsen overholdes
  • sikre, at vi lever op til NCC’s systemkrav, da vi gennemgår både interne og eksterne audits
  • samarbejde med arkitekter, ingeniører og andre entreprenører for at sikre, at projektet lever op til de nødvendige standarder.

Jakobsen & Blindkilde – en del af NCC

Vi byder dig indenfor i vores ”selvstændige” byggeenhed under NCC Byggeri Midt/Syd. I Jakobsen & Blindkilde beskæftiger vi os med mellemstore byggerier med udgangspunkt fra kontoret i Aulum. Du bliver en del af et mindre team på pt. 6 funktionærer, som står klar med sparring og godt humør. Du vil samtidig blive en del af NCC Byggeri Midt/Syd med 40 funktionærer.

Lige nu er vi i gang med et boligprojekt i Viborg, fjernvarmeværk i Skive, sundhedscenter i Thisted, innovationscenter i Brande samt værkstedsbygning i Gødstrup.

Udvikling og sparring gennem et kompetent bagland

Hos NCC ved vi, at vores styrke ligger hos vores kompetente medarbejdere. Derfor gør vi meget for at etablere et højt fagligt ståsted, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig sammen.

Motivator med ingeniør- eller bygningskonstruktørbaggrund

Vi leder efter dig, der kan motivere, lede og styre et team af fagfolk, delegere opgaver og være med til skabe en positiv arbejdskultur. Når uforudsete situationer opstår, tænker du kreativt og finder effektive løsninger. Samtidig sørger du for at kommunikere klart og effektivt med alle involverede parter og holde den røde tråd gennem projekterne.

Endelig forestiller vi os, at du:

  • er uddannet ingeniør eller bygningskonstruktør og måske har en baggrund som rådgiver
  • har god erfaring som entrepriseleder, projektleder, projektchef, entreprenør eller tilsvarende
  • har erfaring med ledelse af fagentreprenører på byggepladser og gerne egenproduktion
  • måske tidligere har beskæftiget dig med både hoved- og totalentrepriser samt tilbudsarbejde.

Interesseret?

NCC er en af de største bygge- og anlægsvirksomheder i Norden. Vi arbejder på nogle af branchens mest interessante og komplekse projekter. Vi er passionerede om at styre alle aspekter af byggeprocessen i tæt samarbejde med vores medarbejdere og samarbejdspartnere. Det er et stort puslespil med mange brikker, der jævnligt ændrer form i realtid. Det indebærer store budgetter, stort ansvar og spændende udfordringer sammen med de bedste folk i branchen. Udstyret med viden som vores vigtigste værktøj får vi tingene til at ske - hver eneste dag.

Du kan se mere om os på www.NCC.dk.

Kontakt:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aulum.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Aulum
  • Lørdag den 17. juni 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Aulum

    Fri kontakt
    Brænder du for at motivere og lede mennesker? Har du forretningsforståelse, og er du kommercielt tænkende? Vil du med på en vækstrejse og stå i spidsen på spændende projekter? Kleven & Partners Rekruttering søger for Jakobsen & Blindkilde – en del af NCC.
    • Projektleder
    • Aulum
    Få mere info
  • Projektleder i Skjern

    Drømmer du om at blive en del af et fantastisk stærkt team af engagerede projektledere, hvor faglig udvikling vægtes højt? Så er det måske dig, vi søger, som projektleder til afløbs-, rentvands- og..
    • Projektleder
    • Skjern
    Få mere info
  • Projektleder i Vestjylland

    IT & Digitalisering søger en projektleder med teknologiforståelse samt digitale og sociale kompetencerHvis du brænder for projektledelse og har lyst til at være med til at sikre, at Ringkøbing - Sk..
    • Projektleder
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Lemvig

    Vi søger en projektleder, der kan varetage projektstyringen i vores boligsociale projekt ”Lemvig – Et godt sted at bo”Har du flair for at lave struktur, følge en plan, holder du et roligt over..
    • Projektleder
    • Lemvig
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Aulum

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Aulum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1