Projektleder med sans for samarbejde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Auning

VAM søger selvstændig projektleder med sans for samarbejde

Vi søger en projektleder med det sorte bælte i alle anlægsbranchens faser herunder arbejdet på pladserne. Du kommer primært til at drive hovedentrepriser inden for anlæg for offentlige myndigheder.

"Som projektleder hos VAM er min dagligdag i høj grad præget af medbestemmelse i forhold til, hvilke projekter jeg arbejder på, og måden samarbejdet på pladsen foregår i det daglige. Det er op til mig at udfylde rollen på min måde, og det gør, at jeg føler mig anerkendt for mine kompetencer."

Annica Bak Sørensen, projektleder

Varieret arbejdsdag

Du kan se frem til en varieret arbejdsdag, hvor du med reference til områdechefen selvstændigt styrer egne projekter i tæt samarbejde med formand og produktionsholdet. Det er dig, der sikrer projektets bygbarhed og gennemførelse til den aftalte kvalitet, tid og pris. Ligesom du som en selvfølge har styr på sikkerhed.

Du bliver en del af et projektteam, hvor en faglig kompetent projektassistent samarbejder med dig om ensartethed på projektet fra start til slut. Det gælder inden for myndighedsbehandling, kvalitetsdokumentation og GPS. Hos os vil du opleve, at der aldrig er lang vej til gode råd og et par ekstra øjne på dine opgaver.

Du får tilknytning til hovedkontoret i Vester Alling ved Auning, og en hverdag med besøg på dine byggepladser i Østjylland.

Vi lægger vægt på, at du

  • har minimum tre års erfaring som projektleder
  • har styr på planlægning, tidsstyring, aftaleforhold og projektøkonomi
  • kan lede en byggesag og byggeplads med overblik og gennemslagskraft

Desuden forventer vi, at du prioriterer ledelse med et skarpt øje for medarbejdernes trivsel, er god til at kommunikere og er konstruktiv i forhandlingsprocesser. Ligesom du evner at sikre et godt samarbejde med rådgivere, bygherre, samarbejdspartnere og underentreprenører.

Du kan se frem til

En spændende stilling i en moderne og uhøjtidelig virksomhed, hvor samarbejdet foregår via dialog og god kommunikation. Vi lytter og byder dine inputs og idéer velkommen, så vi i fællesskab løser hverdagens udfordringer og finder den bedste løsning til kunden. Vi siger ja tak til innovative og grønne løsninger både til egen fordel og til branchens.

Vi tilbyder personlig og faglig udvikling, løn efter kvalifikationer, overskudsdeling, pensionsordning, sundhedsforsikring og mulighed for deltagelse i en række sociale arrangementer.

Vil du med på holdet?

Kan du se dig selv som projektleder hos VAM? Så skriv kortfattet om dig selv og upload din ansøgning og CV via vores hjemmeside. Vi vil gerne have stillingen besat snarest og indkalder løbende relevante kandidater til samtale.

OM VAM

VAM er en moderne entreprenørvirksomhed bygget på tre generationers erfaringer med 160 medarbejdere. Vi udfører alle former for entreprenør- og anlægsarbejder og er drevet af mod, lyst og evner. Vi har modet til at udfordre den måde vi, vores kunder og vores samarbejdspartnere arbejder på. Fordi vi ved, at det giver værdi for vores kunder.

VAM har ekspertisen, erfaringen og materiellet til at udføre entreprenør- og anlægsopgaver for forsyninger, offentlige, byggeri og industri - store som små.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Auning.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Auning

Lignende jobs

  • Projektleder i Århus

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Projektleder
    • Århus
    Få mere info
  • Projektleder i Skanderborg

    Do you thrive in a dynamic, cross-organizational, and entrepreneurial setting? Are you motivated by the prospects of identifying and seizing business opportunities that deliver value? Are you eager..
    • Projektleder
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Projektleder i Århus N

    <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
    • Projektleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Projektleder i Århus N

    <p><em>Jylland, Danmark</em></p><p>Er du en erfaren projektleder eller projektchef med lyst til at stå i spidsen for klimatilpasnings- og vandprojekter, der gør en ree..
    • Projektleder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Auning

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Auning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0