Rekrutteringsfirma

Group Business Process Manager til Spectre a/s

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ikast

Group Business Process Manager til optimering af processer og forretningssystemer


Er det dig, der samler vores forretningsprocesser og tænker, at det kan vi gøre på en mere effektiv måde? Synes du at spændet mellem processer, arbejdet med teknologi og mennesker i et tværkulturelt miljø er en oplagt faglig udfordring? Så har vi muligheden til dig her hos Spectre A/S.


Vi klæder mennesker på til det aktive udendørsliv
Hos Spectre A/S producerer vi outdoor clothing for nogle af de førende brands på markedet.

Vi har en ambitiøs strategi og en stigende vækst, som gør, at vi har et øget fokus på optimering af forretningsprocesser og systemer, så vi kan fortsætte væksten hos os og vores kunder.

Vi leder efter dig, der er god til at håndtere projekter og procesoptimering samt implementere systemer, som skal spille sammen med vores IT-systemer for at skabe det fremtidige systemlandsskab, der passer til vores forretningsbehov.

Du vil i din hverdag bruge dine proces- og projektkompetencer til at kortlægge processer og systembehov samt styre projekter, der skal sikre effektivitet i vores forretning. Vi er begyndt med processen, og vi har brug for dig til at drive hele rejsen fra kortlægning til implementering. GBPM er en nyoprettet stilling, og vi ser gerne, at du er med til at sætte dit aftryk i rollen og i vores Proces og IT-team.


Procesfacilitator der skaber sammenhæng over landegrænser og systemer
Vi er en international organisation med produktion i Vietnam, Letland og Ukraine. Nøgleopgaven vil være at få alle business units til at definere og følge best practices samt implementere systemerne i dagligdagen.

Du vil afholde workshops med organisationen for at afdække proces og systembehov i forretningen, finde løsningsmodeller og samarbejde med eksterne IT-partnerne om at få det implementeret. Du bliver ansvarlig for at optimere og kvalitetssikre løsninger og i bedste procesledelses stil få dine kolleger til at anvende systemerne effektivt.

Dine opgaver vil derfor blandt andet være at:

  • Facilitere Value Stream Analysis workshops, hvor I kortlægger forretningsprocesser og identificerer optimeringspotentialer.
  • Træne Business Proces Owners og Business Proces Managers i kortlægning af systemer, procesforståelse og optimering.
  • Være ansvarlig for procesoptimering indenfor dine områder af forretningsprocessen.
  • Lede projekter fra afdækning til implementering, opfølgning og med høj kvalitet i løsningen.
  • Koordinere og kommunikere opgaver til eksterne IT-leverandører.


Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse som Produktionsingeniør, Business Development Engineer, Cand. Merc., Supply Chain Management eller lignende. Vi ser gerne, at du som minimum har 1-3 års erfaring med proces- eller projektledelse. Vi vægter erfaring med processoptimering højt – og det vil være en klar fordel, hvis du tidligere har været med til at implementere et IT-system, der har givet dig de rette redskaber og forståelse, så du kan drive vores projekter i mål.

Du vil få en stor kontaktflade ud til BPO’er og BPM’er, hvor du skal samarbejde med dem om at kortlægge processer og få implementeret de rigtige løsninger. Engelsk er et krav, ligesom at solide kommunikative- og faciliteringsevner er vigtige i rollen.

Vi forestiller os, at du som person er relationsskabende, involverende og nysgerrig på at optimere processer. Du er struktureret og forstår, at samarbejde er nøglen til succes, da succesen netop er at samle folk over landegrænser i ét fælles systemlandsskab.


Hvad bliver du en del af?
Hos Spectre A/S arbejder vi ud fra vores kerneværdier Dedication, Responsible, Integrity og Proactive, som vi til dagligt kalder DRIve. Vi er en succesfuld og velkonsolideret dansk familieejet virksomhed, hvor du indgår i et professionelt og internationalt miljø. Vi har altid opgaven for øje og udfordrer hinanden fagligt. Vi hjælper og støtter hinanden, og alle trækker i den samme retning. Udenfor arbejde mødes vi til outdoor aktiviteter sammen. Du refererer til Proces & IT-manageren som giver ansvar, handlefrihed, handlekraft og stoler på din dømmekraft.

Vi tilbyder sundhedsforsikring, internet og hjemmeopkobling, mobiltelefon og massageordning. Hos Spectre A/S har vi en aktiv personaleforening med flere sociale arrangementer årligt – hvor vi selvfølgelig også laver outdoor aktiviteter.

Din arbejdsplads vil primært være på vores hovedkontor i Ikast, kombineret med ca. 30-80 rejsedage om året afhængig af hvilke projekter vi arbejder med. I rollen skal du være åben for længerevarende ophold i fx Vietnam i 1-3 måneder ad gangen i forbindelse med større projekter.


Er det dig vi har beskrevet?
Så tøv ikke med at søge jobbet, ved at sende os et motiveret CV via linket, hvor du beskriver din motivation for at søge stillingen.

Vi får hjælp til rekrutteringsprocessen af Konsulenthuset ballisager A/S, så vi i stedet kan fokusere på driften. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Stefan Andersen på tlf. 30 73 49 71 eller Seniorkonsulent Hans Erik Elley på 30 63 85 03.


Om Spectre
Spectre er en succesrig dansk familieejet virksomhed etableret i 1947. Vores hovedkvarter ligger i Danmark med supportkontor i Tyskland og på vores egne fabrikker i Europa og Vietnam er vi mere end 4000 kolleger.

Mennesker er en af vores kernestyrker og vi værdsætter og respekterer forskellighed i teams med plads til personlig udvikling. Vores kultur er bygget på inklusion, social lighed og samarbejde – med det formål at være de bedste - sammen.

Spectre er specialister i udvikling og produktion af beklædning til udendørs- og sports aktiviteter og har produceret dette gennem 75år – de seneste 25år med speciale i funktionstøj. Som pålidelig og innovativ partner, med fokus på ensartethed og høj kvalitet, er det vores mission at styrke vores samarbejdspartneres brandværdi, ved hjælp af kompetencer inden for udvikling og fremstilling af højkvalitets- og funktionelt tøj på en ansvarlig måde.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ikast.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Ikast

Lignende jobs

  • Projektleder i Midtjylland

    Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Drø..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Vil du stå i spidsen for opførslen af s..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Fagprojektleder for tømrer Fagprojektleder for tømrer Fagprojektleder for tømrer Vil du styre de gode tømreraftaler og sikre, at tømrerentreprisen når i mål? Vi udvider vores team af fagprojek..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Ikast

    En spændende mulighed for dig, der er på udkig efter et job, hvor du kan bruge din erfaring med projektledelse af ventilationsprojekter til at tage et stort og selvstændigt ansvar i en mindre og me..
    • Projektleder
    • Ikast
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Ikast

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Ikast over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
1. maj 2024 5
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 4
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 4