Kundevant projektleder med tung ServiceNow erfaring ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Kundevant projektleder med tung ServiceNow erfaring


By Ballerup

Ansøgningsfrist 2021-11-12

Søg job

Vi har rigtig travlt i outsourcing divisionen hos Atea. Vi tager nye kunder ind med krav om ITSM-integration. Derfor vi søger en profil med erfaring for integrationer i ServiceNow til at hjælpe med at sætte kunden i fokus.

Bliv en af alle os i Atea

Vi søger en ServiceNow integrationskyndig med fokus på integration til kundernes ITSM til vores Service Management team hos Atea i Ballerup. Du har stor indsigt i ServiceNows datamode, og du skal kunne forstå kundens forventning og gøre det muligt at opfylde denne i Ateas ServiceNow implementering. Vores system skal spænde over teams de nordiske lande samt Baltikum.

Du vil indgå i en afdeling med erfarne procesfolk. Vi har en værktøjskasse, som tager afsæt i ITIL og Lean Six Sigma. Mens det er et krav, at du har indgående kendskab til ITIL, kan vi til gengæld bidrage med nyeste viden indenfor generel proces- og dataanalyse med Lean som fundamentet, Dette fundament anvendes i stigende grad med det mål at øge procesmodenheden for vores kerneprocesser.

Stillingens primære fokus er teknisk projektledelse, hvor du i høj grad selv kan være med til at præge vores fremtidige løsningsmodel for integrationer. Dette sker igennem dialog med kunde, salg og leverance organisation.

Dine primære opgaver

Med udgangspunkt i din tekniske forståelse og evne som projektleder, skal du oversætte kundens udbudskrav vedrørende aftalte outsourcing løsninger til de processer, der skal udvikles og konfigureres af vores tekniske integrationsteam i ServiceNow platformen.

Foruden at indgå i denne dialog med kunde on leverance, er du en central koordinerende ressource om nye integrationer. Du vil desforuden få ansvaret for at facilitere vedligeholdelse af allerede eksisterende løsninger.

Slutteligt vil opgaver som optimering og formulering af standard løsninger for fremtidige integrationer være områder, som du skal tage styringen for på forretningssiden.

Om dig

Som person kendetegnes du ved at tør tage beslutninger for at sikre fremdrift i projekterne. Du skaber overblikket sammen med projektlederen for transitionen, så udviklerne kan dykke ned i detaljerne. Dette foregår igennem stærk og entydig kommunikation til alle lag i organisationen.

Kvalifikationer

  • ITIL-certificering
  • Forståelse for nødvendigheden af at standardisere integrationsløsninger
  • Engelsk i skrift og tale
  • God indsigt i ServiceNow ITSM-modulet med tilhørende typer af tasks
  • Skal kunne fremvise en ren straffeattest

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

Ansættelsestidspunkt

Hurtigst muligt

Ansættelsessted

Ballerup

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Manager, Jesper Tyllesen på telefon 3078 1035 .

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 12. november. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Ballerup
  • Fredag den 12. november 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    <p>Brænder du for bæredygtighed og innovation inden for energisektoren?</p><p>Vi søger en Senioringeniør til vores afdeling for Fjernvarme og Energiproduktion. Her arbejder vi hve..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    [xxxxx] is a leading provider of cutting-edge software solutions in the field of video management and surveillance. We are committed to innovation, excellence, and creating a safer worl..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Måløv

    Are you passionate about driving projects across borders? Would you like to work with simplifying and building a sustainable training setup that can support a fast growing organization? Can you und..
    • Projektleder
    • Måløv
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
11. juni 2024 10
10. juni 2024 11
9. juni 2024 16
8. juni 2024 16
7. juni 2024 16
6. juni 2024 16
5. juni 2024 15
4. juni 2024 17
3. juni 2024 17
2. juni 2024 16
1. juni 2024 14
31. maj 2024 14
30. maj 2024 15
29. maj 2024 15
28. maj 2024 16
27. maj 2024 16
26. maj 2024 16
25. maj 2024 16
24. maj 2024 16
23. maj 2024 13
22. maj 2024 12
21. maj 2024 13
20. maj 2024 13
19. maj 2024 13
18. maj 2024 13
17. maj 2024 12
16. maj 2024 10
15. maj 2024 11
14. maj 2024 12
13. maj 2024 12
12. maj 2024 12