PMPF Senior Project Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du arbejde som senior projektleder og gøre en forskel for vores kunder såvel som kolleger, med din erfaring inden for IT-outsourcing?

Har du også erfaring med application management og/eller applikationsudvikling, og vil du være en del af en stor international IT-koncern?

I Fujitsu Danmark ønsker vi at komme tættere på vores kunder gennem fokus på udvalgte segmenter inden for både den private og den offentlige ønsker sektor. Det gør vi for at kunne tilbyde målrettede services og løsninger, der opfylder deres behov og tilfører en reel værdi.

Fujitsu er bl.a. en af de fem største leverandører af IT til det offentlige marked, og fokus er især målrettet kommuner og regioner, hvor vi gennem mere end 30 år har leveret applikationer og drift.

I Danmark er vi cirka 250 medarbejdere, som primært arbejder ud fra Ballerup og/eller Aarhus.

Jobbet

Du bliver en del af vores Project Center of Excellence, hvor vi er 15 projektledere, som har ansvaret for at løse alle projekter på tværs af Fujitsu Danmark. De spænder fra levering af ERP- og dokument­håndterings­løsninger til outsourcing, hvor vi påtager os ansvar for driften af vores kunders IT-landskaber. Nogle gange er projekterne en kombination af det hele. Dine projekter vil primært være for vores outsourcingkunder, men du vil naturligvis have mulighed for at bevæge dig på tværs af organisationen – også internationalt.

Kundernes udfordringer kan fx. større forandringer – digitalisering, transitioner og transformationer, nye operativsystemer, behov for processer, ny storage og andet. Samtidig skal det være lønsomt for kunden, og derfor har vi stor glæde af vores globale leveranceorganisation.

I Danmark har vi næsten udelukkende kunderettede roller. Vi bruger vores globale leverancecentre til at realisere leverancerne. Uanset hvilket projekt der er tale om, er du med fra start til slut, og du kan se frem til at få en bred berøringsflade i organisationen, når du indgår i de forskellige teams.

Arbejdsopgaver

  • Lede transitions- og transformationsprojekter hos Fujitsus kunder, herunder styre projektplan, styregrupper, rapportering, governance osv.
  • Deltage i udbud og tilbudsskrivning
  • Motivere kolleger i de forskellige projektteams og sikre fremdrift
  • Være en professionel sparringspartner for vores kunder
  • Sikre, at projekter kommer i mål til kundernes tilfredshed
  • Bidrage til, at Project Center of Excellence bliver en succes

”Vi har samlet alle projektledere i ét team for at få fokus på det faglige projektlederfællesskab og samtidig dyrke alle de discipliner, der fremelsker god projektledelse. Vores nye projektleder skal derfor ville det med at dele viden og lære fra sig”, siger Helle Hjorth, leder af Project Center of Excellence.

Om dig

Du har karisma, engagement og en solid værktøjskasse inden for projektledelse.

Det vigtigste er, at du har styr på det med projektledelse. Har du teknisk flair og kan forstå IT-arkitektsprog er det en stor fordel – men ellers kan du lære det. Du er nysgerrig, er bevidst om vigtigheden af god kommunikation og mestrer kunsten. Du er god til at skabe tillid og til at arbejde i teams. Sidst men ikke mindst har du sans for detaljen, er grundig og superstruktureret.

Derudover har du:

  • minimum syv års relevant erfaring, gerne fra en global leveranceorganisation
  • en stærk baggrund inden for projektledelse og porteføljestyring
  • en relevant akademisk uddannelse (fx fra DTU, CBS eller IT-U)
  • relevante certificeringer som fx Prince2, Agile eller lignende. Vi benytter ITIL i alle vores processer – kendskab er en fordel
  • Og så er du flydende på dansk og engelsk

Som person har du et stort drive, sætter en ære i at overholde deadlines, du ser målet og når det

Har du også humor, holder af at være sammen med dine kolleger og kan samarbejde med alle, er det endnu et par plusser.

I Fujitsu ønsker vi at gøre vores projektorganisation endnu mere professionel

Vi kan derfor love, at du får udfordringer nok, at du vil have et internationalt samarbejde og udviklingsmuligheder og i det hele taget bliver en del af en stor koncern i udvikling – samtidig med, at du hører til i en stærk, lokal kultur. Med andre ord får du:

  • en udfordrende stilling i en spændende international IT-virksomhed
  • en udviklende hverdag med kompetente og inspirerende kolleger og kunder
  • et frit og uformelt arbejdsmiljø, hvor du i høj grad har indflydelse på din videre udvikling
  • særdeles gode karriere- og kompetenceudviklingsmuligheder, fagligt såvel som personligt
  • en attraktiv lønpakke bestående af en fast gage, der forhandles individuelt, plus pension og goder som fx valgfrit IT-udstyr, herunder telefon, sundhedssikring, fitnesscenter og en god kantineordning

Tiltrædelse: Gerne 15. september / hurtigst muligt

Arbejdssted: Ballerup eller Århus onsite med mulighed for at arbejde hjemmefra to til tre dage om ugen

Kontakt

Recruitment Manager, Heidi Kelman Christensen

T: 26 23 99 28

E: [email protected]

Skab din fremtid og opnå succes sammen med os

Fujitsu Danmark består af ca. 230 medarbejdere. Vores kontorer i Ballerup og Aarhus er åbne, når du ønsker at komme ind og arbejde i vores professionelle og samarbejdende arbejdsmiljø. Vi tilbyder en fleksibel arbejdstid med mulighed for hjemmearbejde 1-2 dage om ugen. Nogle af vores roller kræver rejsedage og fleksibilitet for at kunne imødekomme kunder. Denne fleksibilitet betyder også, at vi fastholder et fokus på at sikre kulturelle bånd med respekt for både professionelle og personlige forpligtelser. Vi har en åben og gavmild virksomhedskultur med gode og internationale uddannelsesmuligheder og karriereveje, så du har mulighed for at bygge på dine kompetencer og være i fortsat udvikling.

Bliv en del af Fujitsu Danmark

Hvis du har lyst til at arbejde sammen med mennesker med forskellige ideer i en inkluderende virksomhed, som byder dig velkommen og støtter dig, så kom og vær med til at skabe fremtidens Fujitsu. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, et fleksibelt arbejdsmiljø, en god pension, sundhedsforsikring og fitness.

At Fujitsu we embrace diversity and encourage all qualified applicants to apply regardless of age, gender, disabilities, religion and ethnic origin. #Shapeyourworld

About Fujitsu

Fujitsu is the leading Japanese information and communication technology (ICT) company, offering a full range of technology products, solutions and services. In Denmark, we are 230 employees with 18 different nationalities. Internationally approximately 140,000 Fujitsu employees support customers in more than 100 countries. We use our experience and the power of ICT to shape the future of society with our customers. For more information, please see www.dk.Fujitsu.com.

Fujitsu has been recognised as a Disability Confident Leader by the Department of Work and Pensions. This is in recognition of our commitment to recruiting, retaining and employing people with disabilities. As a Disability Confident Leader, we offer a guaranteed interview to all candidates with disabilities who meet the essential criteria for a role, and we are experienced at making reasonable adjustments to the recruitment process. Please let us know if you would like further information.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Projektleder i Søborg

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potenti..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Would you like to work in a complex stakeholder landscape across business areas? Are you ready to design and build our new QC Facility to ensure a facility that can accommodate our high ambitions f..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you ready to support and be part of shaping the future of manufacturing in [xxxxx]? Are you motivated by standardization and scaling up? Are you ready to change the game together with yo..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Are you ready for an exhilarating career journey? We are looking for dynamic Business Partners (2 roles, 1 of them is more Senior) to collaborate closely with one of our exceptional medical teams. .
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. juni 2024 16
6. juni 2024 16
5. juni 2024 15
4. juni 2024 17
3. juni 2024 17
2. juni 2024 16
1. juni 2024 14
31. maj 2024 14
30. maj 2024 15
29. maj 2024 15
28. maj 2024 16
27. maj 2024 16
26. maj 2024 16
25. maj 2024 16
24. maj 2024 16
23. maj 2024 13
22. maj 2024 12
21. maj 2024 13
20. maj 2024 13
19. maj 2024 13
18. maj 2024 13
17. maj 2024 12
16. maj 2024 10
15. maj 2024 11
14. maj 2024 12
13. maj 2024 12
12. maj 2024 12
11. maj 2024 10
10. maj 2024 10
9. maj 2024 10
8. maj 2024 10