Udviklingsorienteret projektleder til at drive energioptimerende løsninger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vores energisystem ændrer sig hurtigt! Energiproduktion bliver mere og mere decentraliseret, hvilket betyder, at beslutninger vedrørende styring og kontrol af elnettet bliver mere og mere komplekse. Samtidig øges verdens energiforbrug støt.

Siemens er en førende leverandør af relæer og kontroludstyr, og inden for forretningsområdet Siemens Smart Infrastructure søger vi nu en projektleder til projektledelse inden for CTS-/BMS-systemer til styring af lys, varme- og ventilationsanlæg. Vores kunder er erhvervsvirksomheder inden for sundhedssektoren og private erhvervsvirksomheder i Danmark. Du vil blive tilknyttet vores kontor i Ballerup, hvor du vil være en del af et engageret team, der hjælper hinanden og vægter trivsel og et godt socialt miljø højt. Du kan se dine kommende kollegaer her. Dit daglige arbejde vil primært foregå i enten Københavns Lufthavn eller på Rigshospitalet.


Ansvarsområder


  • Drive projekterne fra opstart til overdragelse til kunderne
  • Projektledelse, hvilket blandt andet omfatter styring af tid, ressourcer, økonomi, kvalitet og teknik
  • Sikre at teknik og kvalitet er i overensstemmelse med aftalerne
  • Dialog med underleverandører og rådgivere løbende gennem projekterne
  • Tæt samarbejde med vores salgs- og serviceafdelinger, da du også indgår i et projektteam. Du får reference til projektchefen


Om dig


  • Du er uddannet elektriker, elinstallatør, maskinmester med erfaring inden for el-branchen, eller lignende
  • Du har muligvis kendskab til og erfaring med projektledelse – gerne inden for styring af ventilationsanlæg, VVS-installationer og CTS-anlæg
  • Som person trives du i interaktion med forskellige fagfolk, samt evner at opbygge og udvikle kunderelationer
  • Du har kørekort og en ren straffeattest
  • I denne stilling er det nødvendigt at kunne tale og skrive dansk, samt have et godt kendskab til engelsk


Vi tilbyder

Du bliver en del af et team med en åben og uformel omgangstone, hvor din trivsel og faglige og personlige udvikling står højt på agendaen.

Vi prioriterer ansvarlighed for vores medarbejderes sundhed og trivsel og tilbyder mange medarbejdergoder såsom aktieprogram og træningsfaciliteter. Vi har desuden favorable pensionsforhold med sundhedssikring, og vi arbejder med work-life balance for at skabe gensidige, fleksible arbejdsforhold. Hos os bliver du en del af den succes, der er skabt af vores innovative og dygtige kolleger, der til stadighed finder løsninger på komplekse problemstillinger inden for energi, industri og miljø.


Bliv en del af Smart Infrastructure
Smart Infrastructure er en division i Siemens koncernen, og er blandt de førende på alle vores aktivitetsområder inden for udvikling, produktion, salg, installation og vedligeholdelse. I Danmark har Smart Infrastructure kontor i Ballerup og Vejle, og vi gennemfører i disse år flere af de største energirenoveringsprojekter (ESCO) til dato i Danmark, herunder energirenovering af flere store hospitaler, kommuner og private firmaer. Du kan læse meget mere om vores produkter her.


Interesseret?

Så send os gerne dit CV og en kort ansøgning snarest muligt. Vi behandler ansøgere løbende og lukker for modtagelse af ansøgninger når den rette kandidat er fundet. Ønsker du yderligere information om stillingen, kontakt venligst projektchef Morten Güldner på telefon +45 20 80 87 47. Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du kontakte Talent Acquisition Partner Sofie Sleiborg på mail [email protected].

Vi håber på at høre fra dig!

#LI-HYBRID

#LI-SL1

Organization: Smart Infrastructure

Company: Siemens A/S

Experience Level: Experienced Professional

Full / Part time: Full-time


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Projektleder i Brøndby

    Er det dig, som brænder for at gøre en forskel inden for plast? Kan du se dig selv i en rolle i en genanvendelsesvirksomhed, hvor du er med til at sikre optimale genanvendelsesløsninger og udvikle .
    • Projektleder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Projektleder i Ballerup

    Do you have experience with people leadership in a global organisation? Do you have passion for developing and coaching to bring the best out in people? And do you have experience working agile in .
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you a strategic thinker with entrepreneurial skills and a passion for driving change in environmental sustainability? Are you ready to navigate complex organisational landscapes and deliver tan..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 6
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 5
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5