Tag del i den grønne omstilling – [xxxxx] søger projektledere til vedligehold og renovering af luftledninger på S...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Bliv en del af yderst samfundskritiske opgaver, hvor du er en vigtig spiller i at sikre høj oppetid på vores anlæg. Du får mulighed for at arbejde med projektledelse indenfor alle komponenter i vores transmissionsanlæg. Er du teknisk velfunderet og gerne vil udforske projektlederrollen, så læs endelig videre.Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores kontor i Ballerup og hjemme.Projektledelse af levetidsforlængelsesprojekter i ØstdanmarkDu bliver en del af afdelingen Vedligehold i vores selskab Eltransmission. Vi er ansvarlige for det forebyggende vedligehold af elnettet med henblik på at opretholde den høje forsyningssikkerhed med fokus på personsikkerhed, kvalitet og omkostningseffektivitet. Derudover varetager vi entreprenørstyring af vores vedligeholdelseskontrakter. Vi er i dag 21 højt specialiserede kollegaer med forskellige kompetencer indenfor projektledelse, kontraktstyring, disponering og driftsøkonomi.Vi er en afdeling, hvor vi i dagligdagen arbejder aktivt med Energinets værdier ”mod og tillid”. Vi har stor fokus på at støtte op om hinanden og værner om de gode relationer. Loyalitet er et nøgleord i vores afdeling, og vi arbejder målrettet på at tale åbent om både vores succeser og udfordringer – vi lærer nemlig af begge dele.I denne rolle bliver du ansvarlig for projektledelse af levetidsforlængelsesprojekter i Østdanmark, primært dedikeret til luftledninger. Der kan også forekomme deltagelse i andre relevante mindre projekter. Dine konkrete opgaver dækker blandt andet over:
  • Afklaring og design af tekniske løsninger
  • Koordinering med kommuner og myndigheder
  • Koordinering med projektets ressourcer (både internt og eksternt)
  • Ansvar for projektgennemførsel i etableringsfase
  • Overdragelse til drift efter etablering
  • Mindre udskiftninger af højspændingsanlæg
  • Elteknisk baggrund og løsningsorienteret tilgang til opgaverneDu kommer med en el-teknisk baggrund og er vant til at arbejde med mange forskellige samarbejdspartnere både internt og eksternt. Du har måske erfaring fra en projektlederrolle eller anden koordinerende rolle af mindre projekter. Det kan også være, at du er nyuddannet el-installatør, stærkstrømsingeniør eller maskinmester og ønsker at starte din karriere som projektleder.Du kommer med en løsningsorienteret tilgang til opgaverne og evner at arbejde systematisk, så der ikke er noget, der falder mellem to stole. Du har fokus på at opbygge tillidsfulde samarbejdsrelationer og er åben for at lære nyt igennem de gode relationer.Da der vil være kørsel til vores anlæg, er det nødvendigt, at du har kørekort til personbil.Ansøgning og kontaktSend din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”ansøg job”. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen før ansøgningsfristen, når vi finder den rette kandidat – så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Heidi Bue Mortensen på telefon 20 48 56 61, eller gruppeleder Marc Berry Bendtsen på telefon 30 68 43 11.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen.Energinet Eltransmission A/S har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet og stille det til rådighed for systemansvaret med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Vi sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

    Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

    Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Projektleder
    • Ballerup

    Lignende jobs

    • Projektleder i Brøndby

      Er det dig, som brænder for at gøre en forskel inden for plast? Kan du se dig selv i en rolle i en genanvendelsesvirksomhed, hvor du er med til at sikre optimale genanvendelsesløsninger og udvikle .
      • Projektleder
      • Brøndby
      Få mere info
    • Projektleder i Ballerup

      Do you have experience with people leadership in a global organisation? Do you have passion for developing and coaching to bring the best out in people? And do you have experience working agile in .
      • Projektleder
      • Ballerup
      Få mere info
    • Projektleder i Bagsværd

      Are you a strategic thinker with entrepreneurial skills and a passion for driving change in environmental sustainability? Are you ready to navigate complex organisational landscapes and deliver tan..
      • Projektleder
      • Bagsværd
      Få mere info
    • Projektleder i København

      <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
      • Projektleder
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som projektledere i Ballerup

    Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte projektledere over tid

    Dato Alle jobs som projektledere
    4. maj 2024 7
    3. maj 2024 6
    2. maj 2024 6
    1. maj 2024 6
    30. april 2024 6
    29. april 2024 6
    28. april 2024 6
    27. april 2024 6
    26. april 2024 7
    25. april 2024 7
    24. april 2024 5
    23. april 2024 3
    22. april 2024 3
    21. april 2024 3
    20. april 2024 3
    19. april 2024 3
    18. april 2024 3
    17. april 2024 3
    16. april 2024 4
    15. april 2024 4
    14. april 2024 4
    13. april 2024 4
    12. april 2024 4
    11. april 2024 4
    10. april 2024 4
    9. april 2024 4
    8. april 2024 5
    7. april 2024 5
    6. april 2024 5
    5. april 2024 5
    4. april 2024 5