Royal Run søger projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Royal Run er en af Danmarks største motionsevents, men det er mere og andet end et motionsløb. Det er fællesskabets fest på tværs af hele landet.

Vores kommende projektleder skal kunne holde det store overblik, styre og koordinere samspillet med det interne team samt være skarp til at passe og pleje eksterne relationer. Som vores kommende projektleder skal du også være med til at sikre, at Royal Run udvikler sig. Vi skal hele tiden tilpasse os motionsløbsområdet og samfundet generelt, sådan at Royal Run fastholder at være med til at få endnu flere danskere til at bevæge sig.

Teamet, der placeret i Idrættens Hus, består af fem personer, som har ansvar for hver sit fagområde herunder en løbsteknisk ansvarlig. Du behøver derfor ikke have erfaring med motionsløb. Vores nye projektleder skal derimod sikre, at samarbejdet i teamet flyder, at der er fremdrift i årshjulet, og at vi når sikkert igennem planlægningen og afviklingen af Royal Run ud fra de mål, der er fastlagt.

Royal Run-teamet har placering i Idrættens Hus i Brøndby, hvor du også vil have din daglige gang. Du vil ligesom resten af Royal Run-teamet referere til DIF’s chef for Kommunikation, HR og Events, der har personaleansvaret for hele Royal Run-teamet. Ud over Royal Run-teamet i Brøndby, er der også et Royal Run-team placeret på DGI’s hovedkontor i Vingsted, der varetager udvalgte opgaver. Det bliver også din opgave at sikre samspillet mellem de to teams.

Som vores kommende projektleder skal du også være en stærk og synlig projektleder over for Royal Runs mange eksterne samarbejdspartnere. De primære eksterne samarbejdspartnere er de lokale foreninger og de kommuner, hvor løbet afvikles. Som projektleder vil du også have ansvaret for at forberede Royal Runs styregruppemøder og sammen med vores mediepartner TV 2 sikre, at løbet bliver ved med også at være en succes på TV.

Om Royal Run
Royal Run arrangeres af Bevæg Dig For Livet, visionen som Danmarks Idrætsforbund (DIF) og DGI står bag, i samarbejde med Dansk Atletik. TV2 er mediepartner og Nordea-fonden, Trygfonden samt Novo Nordisk Fonden er strategiske partnere.

Royal Run har været afviklet fem gange, og planlægningen af 2024-udgaven er allerede i gang. Royal Run er ud over den store motionsfest 2. pinsedag også drømmen om at få flere til at bevæge sig mere i dagligdagen. Derfor arbejder vi også hele tiden på at blive bedre til at motivere danskerne til at bevæge sig mere mellem de enkelte Royal Run-events.

Din profil
Vi leder efter en projektleder, der har erfaring med events og projektledelse. Du skal trives med at være knudepunkt, holde styr på alle enderne og sikre, at de målsætninger, der sættes for løbet, kommer sikkert i havn.

Vi forventer, at:

  • Du har erfaring med events.
  • Du har erfaring med projektledelse.
  • Du har erfaring med kommunesamarbejder.
  • Du forstår og anerkender det danske foreningsliv.
  • Du kommunikerer tydeligt og præcist.
  • Du er god til at skabe relationer og pleje dem.
  • Du har et godt blik for dine kollegaer og for at vedligeholde og udvikle teamet.
  • Du kan planlægge og organisere aktiviteter og ressourcer effektivt.
  • Du er struktureret og i stand til at håndtere flere opgaver og deadlines samtidigt.
  • Du bevarer overblikket i pressede situationer og kan eksekvere, når det går stærkt.
  • Du arbejder selvstændigt og henter energi i samarbejdet med andre.
  • Du kan se, hvor event/motionsløbs-området bevæger sig hen, før alle andre løber derhen.

Om vores arbejdsplads
Vi tilbyder en sjov og tempofyldt arbejdsplads med fleksible arbejdstider. Du kommer til at arbejde i et event-team, der har mange faglige kompetencer, god energi, høje ambitioner og let til smil. Vi er en del af en afdeling med omkring 35 kolleger, som ud over Royal Run, Skole OL og DM-ugen også tæller HR og kommunikation.

Du får bl.a. mulighed for at benytte træningsfaciliteterne i Idrættens Hus, tilmelde dig massageordning og hygge dig med kolleger fra hele Idrættens Hus, når vi holder fredagsbar.

Stillingen er på fuld tid, og vi kalkulerer med, at din første arbejdsdag bliver onsdag den 1. november 2023.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning og cv til os hurtigst muligt og senest fredag den 8. september kl. 9.00. Vi holder samtaler den 15/9, 18/9 og 20/9. 2. runde afholdes 26/9 eller 27/9.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektleder Mads Bang Aaen, tlf. 28 97 78 42 [email protected] eller chef for DIF Kommunikation, HR & Events, Britt Spangsberg på [email protected].



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Brøndby
  • Fredag den 08. september 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Brøndby

    Er det dig, som brænder for at gøre en forskel inden for plast? Kan du se dig selv i en rolle i en genanvendelsesvirksomhed, hvor du er med til at sikre optimale genanvendelsesløsninger og udvikle .
    • Projektleder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Projektleder i Ballerup

    Do you have experience with people leadership in a global organisation? Do you have passion for developing and coaching to bring the best out in people? And do you have experience working agile in .
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you a strategic thinker with entrepreneurial skills and a passion for driving change in environmental sustainability? Are you ready to navigate complex organisational landscapes and deliver tan..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 3