Projektleder til renseanlægsprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg N

Kan du anvende din håndværksmæssige eller tekniske baggrund i projektledelse? Savner du at have indflydelse i dine projekter fra design til udførsel? Vil du med ombord og gøre en forskel?

DIN Forsyning søger netop nu en projektleder til spildevand, der vil arbejde med projekter vedrørende renseanlæg, pumpestationer og overløbsbygværker. Stillingen indebærer projektledelse, projektstyring, koordinering og projektadministration. Du skal ligeledes være den udførende faktor i forhold til myndighedsbehandling, udbud, entrepriseledelse, tilsyn, sikkerhedskoordinering, implementering og indkøring af projekterne.

I DIN Forsyning arbejder vi konstant på at optimere alle områder af vores forretning, så vores løsninger bliver bedre for miljøet, mindre ressourcekrævende og mere effektive.

Hvad skal du lave?
I afdelingen Projekt Spildevand arbejder vi med planlægning og projektering af DIN Forsynings regn- og spildevandssystemer. Bæredygtighed er en integreret og central del af vores arbejde, og vi har altid blikket rettet mod DIN Forsynings 2030-strategi ”Fra dygtige til bæredygtige”.

DIN Forsyning er i gang med at gennemføre en strukturplan, der primært berører renseanlæggene i vores driftsområde – Esbjerg og Varde kommuner. Strukturplanen betyder, at en række små renseanlæg skal nedlægges, og at de resterende renseanlæg skal udbygges og optimeres til at håndtere den øgede belastning. Desuden kan nybygning komme på tale.

I tillæg hertil foregår der løbende en række opgaver relateret til drift- og vedligehold af renseanlæg, overløbsbygværker og pumpestationer.

Din opgave som projektleder vil primært være at løse projekter affødt af ovennævnte aktiviteter, herunder:

  • Projektledelse ift. projektering, myndighedsbehandling, udbud og udførelse for projekter affødt af strukturplanen samt driftsprojekter for renseanlæg og pumpestationer.
  • Udarbejdelse af kravspecifikationer og gennemførelse rammeudbud i samarbejde med bl.a. indkøbsafdelingen.
  • Forestå korrespondance med myndigheder, herunder Miljøstyrelse og kommuner om bl.a. udledningstilladelser, tilslutningstilladelser, spildevandsstrømme og hændelser.
  • Gennemførelse af drifts- og vedligeholdelsesprojekter sammen med driftspersonale.
  • Medvirke til udviklingen af DIN Forsyning og indfrielsen af ambitionerne i Strategi 2030 ”Fra dygtige til bæredygtige”.

Hos os er der højt til loftet og flad struktur. Vi sammensætter altid det bedste hold til opgaven på tværs af hierarkier, afdelinger og faggrænser. På den måde skaber vi de bedste resultater.

Du bliver en del af et fagligt stærkt team, der består af ingeniører, biologer, og tekniske designere m.fl. Se frem til at arbejde i et udfordrende og motiverende miljø, hvor vi lægger vægt på høj faglighed, når vi udvikler vores forretning samtidig med, at vi har et afslappet og uformelt arbejdsmiljø.

En stor del af arbejdet kræver, at du er fysisk til stede på vores renseanlæg, hvor du sammen med vores dygtige operatører gennemfører projekterne. Du bliver det organisatoriske bindeled mellem projektafdelingen og driftspersonalet på renseanlæggene, hvor der er fokus på samarbejdet i den gode projektudførsel.

Hvem er du?
Du har et stærkt fagligt fundament som f.eks. maskiningeniør, maskinmester, procesingeniør eller anden relevant baggrund. Du har erfaring med projektledelse og har lyst til at drive vores projekter indenfor renseanlæg, pumpestationer mv., hvor du vil naturligt vil sikre det gode og relationelle samarbejde med vores kolleger på renseanlæggene.

Vi lægger vægt på, at du går forrest i dine projekter og involverer faglighederne omkring dig på en måde hvor dialog og samarbejde er nøglen til succes. Du er et menneske med personlige værdier som tillid, ærlighed og respekt, og du sætter vores teamværdier som samarbejde og åbenhed højt.

Personlige kompetencer
For at være den rigtige kandidat til jobbet skal du:

  • Være samarbejdsorienteret og involvere andre i beslutningsprocessen
  • Kunne arbejde struktureret og selvstændigt med mange bolde i luften
  • Kunne skabe relationer på tværs af anciennitet og kompetencer
  • Have en praktisk tilgang til tingene og evne at omsætte teori til handling
  • Have en god fornemmelse for mennesker og evne at se tingene i andres perspektiv
  • Have gode kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt
  • Have faglig pondus og respektfuldt kunne ”sætte sig for bordenden”

Ansøgning
Du kan søge stillingen via formularen nedenfor. Sidste frist er den 30. november 2023.

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om stillingen under yderligere info i højre side her på siden eller kontakte afdelingsleder Mette Skov Hansen på telefon 23 34 19 50.

Kom med på rejsen fra dygtige til bæredygtige
DIN Forsyning er ét af Danmarks største multiforsyningsselskaber. Hver dag leverer vi varme og rent vand, og vi håndterer spildevand for tusindvis af kunder i Esbjerg og Varde kommuner. I Varde Kommune er det os, der står for affald og genbrug. Tidligere var vores øverste mål sikker drift. Nu sikrer vi en stabil drift samtidig med, at vi omstiller vores forretning til at bidrage til et bæredygtigt samfund.

Rejsen kræver et stærkt hold af medarbejdere, der brænder for at arbejde for en mere bæredygtig verden.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg N.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Esbjerg N
  • Torsdag den 30. november 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Fredericia

    Stort vækstpotentiale – Nyoprettet stilling Jobbet: Med reference til ejeren og som en del af ledelsen, får du ansvaret for at lede, drive og udvikle en egenproduktion i en anlægsentreprenørv..
    • Projektleder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Projektleder i Fredericia

    Kan du lægge den solide slagplan for store og små projekter inden for rør, tankrenovering og stålarbejde? Og sætter du pris godt købmandskab og har du en stærk ledelsesbaggrund? Så er du måsk..
    • Projektleder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Projektleder i Sydjylland

    Om jobbet Hos [xxxxx], Esbjerg, laver vi cloud løsninger, machine learning modeller, backend services, web- og mobilapplikationer. Vi laver løsninger lige fra store enterprise virksomheder ti..
    • Projektleder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Fredericia

    Brænder du for at understøtte lettere behandlingstilbud, der yder tidlig og sammenhængende indsats for børn og unge i psykisk mistrivsel? Har du stærke administrative færdigheder, overbliks kompete..
    • Projektleder
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Esbjerg N

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Esbjerg N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1