VIKING søger Global Project Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg V

JOIN VIKING – and save lives for a living


Har du en maritim baggrund og erfaring med teknisk projektledelse?

HVIS JA – så søger vi en erfaren GLOBAL PROJECT MANAGER til vores Passenger-division. Afdelingen projekterer og sælger evakueringssystemer og sikkerhedsudstyr til færger og verdens største krydstogtskibe.

VIKING Life-Saving Equipment A/S med hovedsæde i Esbjerg er en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til det maritime marked og offshore-industrien. Som medarbejder hos VIKING er du med til at udvikle og producere rednings- og sikkerhedsudstyr, der anvendes til lands, til vands og i luften over hele verden.

Din arbejdsindsats kan være med til at redde liv
Hvis du er ”teknisk robust” og kan give kunden den gode oplevelse, kan det være lige dig, vi søger. Du får base på VIKINGs hovedkontor i Esbjerg, hvor du sammen med 15 kollegaer i et salgs- og projektteam, kommer til at supportere den globale organisation omkring teknik rådgivning/salg og udvikling af koncepter.

Afhængigt af din profil, vil du arbejde med nogle af nedenstående opgaver:

  • Lede installationsporteføljeprojekter
  • Intern og ekstern teknisk sparring
  • Besøge værfter, redere og designfirmaer
  • Optimere interne processer og værktøjer

Du skal forvente cirka 30 globale rejsedage årligt.

Din profil
Den ideelle person er maskiningeniør, maskinmester, Naval Architect eller har anden relevant teknisk baggrund. Du har viden om den maritime verden og minimum 5 års erfaring med skibskonstruktion eller andre stålkonstruktioner.

  • Du har forventet et kommercielt mindset og erfaring med projektledelse
  • Erfaring med brug af ERP styring system, gerne SAP
  • Kendskab til Inventor og Autocad vil være en fordel
  • Bor i Esbjergområdet. Alternativt er du vant til at pendle til/fra job

Da vores koncernsprog er engelsk, har du gode sproglige færdigheder på både dansk og engelsk. Har du kendskab til tysk, er det klart en fordel.

Som Global Sales Project Manager trives du i et vækstorienteret miljø med stort fokus på kvalitet og professionel sparring. I dialogen med kunden er du knivskarp og formår at afdække behov og rådgive om løsninger.

Da du kommer til at arbejde tæt sammen med andre afdelinger/kollegaer, er det helt afgørende, at du er god til at kommunikere og samarbejde på tværs af organisationen. Initiativ og selvstændig beslutningstagen, er ligeledes en naturlig del af din arbejdsstil.

Vi tilbyder
Du kommer til at indgå i et inspirerende miljø, der byder på moderne teknologi og samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø. I divisionen og afdelingen afholdes der bl.a. forskellige fælles arrangementer, som er med til at skabe det gode sammenhold.

VIKING er en global arbejdsplads, hvor hovedparten af aktiviteterne retter sig mod udlandet. Vi har en stærk kultur og giver plads til den enkelte, fordi vi ved, at vi alle bidrager med noget særligt. Derfor investerer vi i vores medarbejdere og kan tilbyde unikke karrieremuligheder i en international organisation.

… fik vi nævnt, at vi har byens bedste kantine? Og at adgang til eget fitnesscenter samt gratis massage og fysioterapi også er en del af pakken hos VIKING.

Har du lyst til at blive en del af VIKING?
Alle ansøgninger modtages online via ”send ansøgning” i stillingsannoncen. Vi holder løbende samtaler og anbefaler, at du sender din ansøgning og dit CV straks. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Tiltrædelse er snarest muligt, dog venter vi gerne på den rigtige.

Har du spørgsmål til stillingen eller VIKING, er du velkommen til at kontakte Senior Global HR Business Partner, People & Organization Jane Simonsen på mobil +45 2542 8269.

Læs mere på www.VIKING-life.com

#STAY SAFE


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg V.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Esbjerg V

Lignende jobs

  • Projektleder i Kolding

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Projektleder i Sydjylland

    Om jobbet Hos [xxxxx], Esbjerg, laver vi cloud løsninger, machine learning modeller, backend services, web- og mobilapplikationer. Vi laver løsninger lige fra store enterprise virksomheder ti..
    • Projektleder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Kolding

    Vi søger en struktureret projektassistent med gode kommunikative egenskaber samt styr på dokumentation og kvalitetssikring. Sæt dit tydelige aftryk på den grønne omstillingDu bliver en del .
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Projektleder i Sydjylland

    JobbetTil EMS (engineered market solutions) i Esbjerg, søger vi en erfaren projektassistent til et 3-6 måneders vikariat på fuldtid.Du vil blive tilknyttet projektafdelingen, som er en afdeling der..
    • Projektleder
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Esbjerg V

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Esbjerg V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0