IT-projektleder til spændende moderniseringsprojekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Kan du håndtere komplekse IT-opgaver? Og motiveres du af at arbejde med en kombination af klassisk projektledelse og det agile setup? Så er du måske vores nye IT-projektleder, der skal være med til at sikre, at vi når i mål med vores kritiske infrastrukturprogram, der er et vigtigt strategisk projekt for hele Danmark.Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.Tæt samarbejde på tværs af afdelingerDu bliver en del af teamet IT Portfolio and Project Management, der har fokus på at understøtte forretningen. Du er den styrende projektleder på projekter under ”Infrastrukturprogrammet”, og du indgår derfor i tæt samarbejde med afdelingen Cybersecurity, som programmet tilhører og arbejder tæt sammen med CPO’en i Cybersecurity. Derudover kommer du til at indgå samarbejder med de teams, der leverer ind i projekterne.Dine konkrete opgaver ligger i rammen af Infrastrukturprogrammet og Sikkerhedsprogrammet. Kerneprodukterne, der kommer ud af programmets projekter, har det tilfælles, at de handler om at rammesætte og beskrive en services livscyklus og at få den implementeret og forankret.Der er i alt 14 større initiativer forankret under to programmer, samt et antal mindre projekter i rammen af den almene drift for Cybersecurity. En stor del af projekterne er i høj grad inspireret af CIS-18 rammeværket.Produkterne handler derfor i høj grad om at etablere processer og standarter, for derefter at understøtte implementeringen af disse standarter i organisationen.Derudover kommer dine opgaver bl.a. til at være at:
  • Lede projekter i rammen af IT-programmer
  • Deltage i styringen af programmerne
  • Understøtte rapporteringer på programmerne
  • Understøtte risikostyring på programmerne
  • Rapportere på fremdrift, samt udfordringer og succes
  • Deltage i styregruppemøder
  • Glæd dig til et job, hvor du indtræder som en del af ledelsen i et vigtigt, strategisk projekt.Erfaren projektleder med IT-kendskabDu har solid erfaring med projektledelse, og du har en IT-relevant indsigt, gerne viden indenfor IT-infrastruktur, IT-sikkerhed og en forståelse for OT. Du har kendskab til eller erfaring med at arbejde agilt, og du trives med det setup. Du er god til at kommunikere på forskellige niveauer, og er tydelige i din kommunikation – både i rapporterings- og koordineringsopgaver. Din tilgang til dine opgaver er struktureret, og du skaber og bevarer overblikket selv i pressede situationer.Som person trives du ved at træffe egne beslutninger med fokus på gode resultater. Du er en dygtig facilitator, og du motiveres af at have en uformel ledende rolle i tværgående samarbejder. Du er imødekommende og håndterer konflikter med en konstruktiv og diplomatisk tilgang.Særlige forholdJobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse. På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.Ansøgning og kontaktSend din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”ansøg om job” snarest muligt og senest 12. marts 2023. Vi holder samtaler løbende og tillader os at lukke rekrutteringen før ansøgningsfristen, hvis vi finder de rette kandidater inden da. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Agile People Leader Kenneth Kätow Pehrson på telefon 27 15 28 41. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen.Energinet Tech og Innovation er en ny enhed i Energinet der understøtter den samlede koncern med Innovation, Digitalisering, IT-udvikling og -drift. Enheden er en strategisk partner, der understøtter den tværgående udvikling i alle Energinets datterselskaber ved at tilvejebringe de teknologiske løsninger der understøtter Energinets kerneopgave om levering af el og gas til samfundet. Løsninger indenfor Tech og Innovation er blevet en grundlæggende forudsætning for at løse fremtidens opgaver i forbindelse med den grønne omstilling. Derfor arbejder Tech og Innovation ud fra tre grundlæggende forudsætninger; Styr på kerneopgaven, klar til grøn omstilling og strategisk samarbejdspartner. Tech og Innovation er organiseret efter agile principper – vi arbejder i mindre teams og samarbejder på tværs om at skabe de bedste løsninger for vores organisation. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Projektleder
    • Fredericia
    • Søndag den 12. marts 2023

    Lignende jobs

    • Projektleder i Kolding

      Vetaphone A/S har travlt og er i god vækst. Derfor søger vi endnu en Projektleder, der skal have fokus på den interne koncept- og produktudvikling og implementering af projekter. Er du den erfa..
      • Projektleder
      • Kolding
      Få mere info
    • Projektleder i Esbjerg

      <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
      • Projektleder
      • Esbjerg
      Få mere info
    • Projektleder i Sønderborg

      <p><em>Jylland, Danmark</em></p><p>Er du en erfaren projektleder eller projektchef med lyst til at stå i spidsen for klimatilpasnings- og vandprojekter, der gør en ree..
      • Projektleder
      • Sønderborg
      Få mere info
    • Projektleder i Esbjerg

      <p><em>Jylland, Danmark</em></p><p>Er du en erfaren projektleder eller projektchef med lyst til at stå i spidsen for klimatilpasnings- og vandprojekter, der gør en ree..
      • Projektleder
      • Esbjerg
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som projektledere i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte projektledere over tid

    Dato Alle jobs som projektledere
    29. april 2024 4
    28. april 2024 3
    27. april 2024 3
    26. april 2024 3
    25. april 2024 3
    24. april 2024 4
    23. april 2024 4
    22. april 2024 5
    21. april 2024 5
    20. april 2024 5
    19. april 2024 5
    18. april 2024 5
    17. april 2024 5
    16. april 2024 4
    15. april 2024 4
    14. april 2024 4
    13. april 2024 4
    12. april 2024 4
    11. april 2024 4
    10. april 2024 4
    9. april 2024 4
    8. april 2024 4
    7. april 2024 5
    6. april 2024 6
    5. april 2024 6
    4. april 2024 6
    3. april 2024 7
    2. april 2024 6
    1. april 2024 5
    31. marts 2024 5
    30. marts 2024 5