Studentermedhjælper til projektkoordinering og energiø Bornholm

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Fredericia

Er du (ex Administrationbachelor) studerende, og kunne du tænke dig et studierelevant fritidsjob? Så giv dit studie et energitilskud og bliv studentermedhjælper i Projektkoordinering. Du bliver en del af et fagligt udfordrende miljø og en spændende branche i hastig udvikling. I Energinet har vi indført den fleksible arbejdsplads, som selvfølgelig også gælder studentermedhjælpere. Det betyder at du – afhængig af opgaverne og samarbejde – selv kan være medbestemmende ift. hvor og hvornår du arbejder. Jobbet giver dermed rigtigt gode muligheder for at planlægge arbejdstiden udenom studierne og du arbejder under stor tillid og med frihed til selv at forme din opgaveløsning.
Administrativ støtte til Projekt Energiø Bornholm Vi søger en studentermedhjælper til afdelingen Projektkoordinering med opstart i marts måned.I stillingen bliver du en del af et projektteam, der leder anlægsarbejdet omkring Energiø Bornholm. Du vil blive en administrativ støtte til Projektkonsulenten, Projektlederen og de andre projektdeltagere.Dine konkrete opgaver vil bl.a. dække over:
  • Div administrative opgaver ex mødeindkaldelser, kalenderstyring, rejseafregninger etc
  • Evt være med til at planlægge og koordinere arrangementer og rejser
  • Oprette, opfølge og vedligeholde div registre (i vores journalsystem P360)
  • Arbejde i og med Sharepoint ex give adgange til projektdeltagere
  • Din arbejdstid er som udgangspunkt 10 timer om ugen, hvilket kan variere i travle perioder, ligesom vi naturligvis respekterer, at du kan have brug for at arbejde mindre i eksamensperioder.
    Hvad forventer vi af dig?Du har formentlig en god teoretisk og metodisk værktøjskasse med dig fra sit studie i ex Professionsbachelor i offentlig administration / Administrationsbachelor, og er nu klar til at omsætte din viden til praksis. Har du desuden stor kendskab til Microsofts programmer og eller erfaring med projektarbejde, og er du mere end klar til at blive en del af vores team. Hvis ikke, lærer vi dig det.Vi forstiller os, at du som minimum have afsluttet 4. semester af dit bachelorstudie, men det er også ok, hvis du allerede tager tilløb til de sidste 2 semestre af din kandidatuddannelse.Som person er du åben/løsningsorienteret/struktureret/omstillingsparat og du trives i et dynamisk miljø, hvor du løbende bliver stillet over for nye, forskelligartede opgaver.
    Ansøgning og kontaktHar ovenstående vakt din interesse, så er du mere end velkommen til at sende en kort ansøgning og dit cv med karakterudskrift via linket ”ansøg job”, så vi har den senest 6. februar 2023. Vær dog opmærksom på, at vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Christina Eskelund Levinsen på [email protected] og eller 23411597.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Energinet Eltransmission A/S har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet og stille det til rådighed for systemansvaret med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Vi sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 24.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Projektleder
    • Fredericia
    • Mandag den 06. februar 2023

    Lignende jobs

    • Projektleder i Fredericia

      Stort vækstpotentiale – Nyoprettet stilling Jobbet: Med reference til ejeren og som en del af ledelsen, får du ansvaret for at lede, drive og udvikle en egenproduktion i en anlægsentreprenørv..
      • Projektleder
      • Fredericia
      Få mere info
    • Projektleder i Fredericia

      Kan du lægge den solide slagplan for store og små projekter inden for rør, tankrenovering og stålarbejde? Og sætter du pris godt købmandskab og har du en stærk ledelsesbaggrund? Så er du måsk..
      • Projektleder
      • Fredericia
      Få mere info
    • Projektleder i Sydjylland

      Om jobbet Hos [xxxxx], Esbjerg, laver vi cloud løsninger, machine learning modeller, backend services, web- og mobilapplikationer. Vi laver løsninger lige fra store enterprise virksomheder ti..
      • Projektleder
      • Sydjylland
      Få mere info
    • Projektleder i Fredericia

      Brænder du for at understøtte lettere behandlingstilbud, der yder tidlig og sammenhængende indsats for børn og unge i psykisk mistrivsel? Har du stærke administrative færdigheder, overbliks kompete..
      • Projektleder
      • Fredericia
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som projektledere i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte projektledere over tid

    Dato Alle jobs som projektledere
    14. maj 2024 8
    13. maj 2024 9
    12. maj 2024 8
    11. maj 2024 9
    10. maj 2024 9
    9. maj 2024 8
    8. maj 2024 8
    7. maj 2024 6
    6. maj 2024 6
    5. maj 2024 6
    4. maj 2024 6
    3. maj 2024 6
    2. maj 2024 6
    1. maj 2024 6
    30. april 2024 5
    29. april 2024 4
    28. april 2024 3
    27. april 2024 3
    26. april 2024 3
    25. april 2024 3
    24. april 2024 4
    23. april 2024 4
    22. april 2024 5
    21. april 2024 5
    20. april 2024 5
    19. april 2024 5
    18. april 2024 5
    17. april 2024 5
    16. april 2024 4
    15. april 2024 4
    14. april 2024 4