Implementation Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Er du passioneret og drives af at implementere strategisk vigtige projekter, drive implementeringsplanlægning og -koordinering på tværs af flere store implementeringer som led i en omfattende transformation, samt designe og udvikle implementeringskoncepter? Så er det dig vi skal have med på holdet, når vi driver en omfattende transformation ved en af Nordens største bilimportører.

Du bliver en del af Transformation Office, der er ansvarlig for at drive en gennemgående transformation af forretningen med fokus på proces-excellence og eksekvering af store strategiske projekter med stor bevågenhed fra ledelsens side. Vi har mange samtidige projekter som er både store og komplekse. Du vil derfor skulle hjælpe med at drive særskilte implementeringer, medvirke til at skabe et implementeringsboard og drive tværgående koordinering og planlægning, samt bistå med at designe og udvikle vores implementeringskoncepter sammen med vores Change Manager. Du vil arbejde i tæt samarbejde med dine øvrige kolleger i Transformation Office samt forretningen i både DK og SE. Du vil således få en stor berøringsflade med mange interessenter og det er væsentligt at du har en positiv og løsningsorienteret tilgang til dit arbejde og dine kolleger, og at du eksekverer hurtigt og i høj kvalitet.”
- Din kommende leder, Pia Besenbacher, Head of Transformation Office

Velkommen til K.W. Bruun Koncernen
Vi er en velkonsolideret koncern i vækst, med en årlig omsætning på over 11 mia. kr., som bl.a. står bag importen af biler, reservedele og tilbehør af mærkerne Peugeot, Opel, Citroën, DS og Mitsubishi i Danmark og Sverige. Pr. 1 maj 2022 har vi desuden overtaget importen af Fiat, Alfa Romeo, Jeep og Fiat Professional i Danmark.

Vi har mere end 100 års erfaring og er fast besluttede på at forny vores vej til succes. Kombinationen af at tiltrække og udvikle de rigtige mennesker, vores effektive forretningsmodel, konstant optimering, beslutsomhed og brancheerfaring har gjort os til brancheleder. Du kan læse mere om vores unikke DNA, kultur og værdier her.

Er du vores nye kollega?
Som Implementation Manager vil du være ansvarlig for at sikre en succesfuld implementering af koncernens projekter både i DK og SE. Herudover vil du yde sparring på mindre implementeringer drevet af projektledere og forberede organisationen på forandring med henblik på at sikre indfrielse af de målsatte gevinster og afbøde eventuelle negative konsekvenser for både internt personale og eksterne kunder. Du vil være med til at definere vores implementeringstilgang, samt iværksætte et implementerings board, så vi sikrer overblik og styring. Du vil herudover sikre en god kommunikation i forbindelse med implementeringer, hvorfor vi lægger vægt på at du har gode kommunikative evner både i skrift og tale.

Du får en tæt berøringsflade og samarbejde med den øverste ledelse i virksomheden og det er derfor vigtigt at du trives med stakeholder management af alle niveauer. Da du også vil arbejde tæt sammen med den svenske organisation og ledelse vil det være et plus med en god forståelse for svensk.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:
  • Drive konkrete implementeringer – herunder også for den svenske afdeling
  • Sikre koordinering af koncernens implementeringer på tværs af projekter
  • Designe og udvikle KWB implementeringskoncept
  • Arbejde med målrettet kommunikation til forskellige stakeholders
  • Identificering af risici og udvikling af mitigeringstiltag til reduktion af risiko
  • Identifikation og styring af forventet modstand mod ændringer
  • Planlægning og gennemførelse af træning
  • Levering af rapportering og andre opdateringer til ledelsen og projektteams

Der kan være flere indgangsvinkler til stillingen, men vi ser gerne, at du har en uddannelse på kandidatniveau, samt solid erfaring med implementering af komplekse projekter – både forretningsprojekter og IT-projekter.

Vi tilbyder
Det er rigtig vigtigt for os, at du kommer godt fra start! Derfor tilbyder vi naturligvis et godt onboarding forløb med oplæring, sparring, vidensdeling og support fra erfarne kolleger. Derudover bliver du en del af en meget dynamisk og succesfuld virksomhed, som blandt andet er kendetegnet ved en stærk og ambitiøs kultur, hvor der er højt tempo og kort vej fra tanke til handling.
Vi er gode til at dyrke sammenholdet gennem diverse sociale arrangementer såsom events, foredrag, torsdagsbar og en vinklub – og til morgenmad og frokost bliver vi forkælet af Meyers Kantiner. Du bliver naturligvis også omfattet af vores pensions- og sundhedssikring hos PFA, vores attraktive købs- og lånevilkår for privatkøb af bil fra egne brands samt andre medarbejdergoder.

Interesseret?
[email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Projektleder i Bagsværd

    Are you enthusiastic about leveraging market insights to drive informed decision making and influence market dynamics? Do you possess a talent for orchestrating processes and cultivating external p..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you experienced in organizational change management supported by great communication skills? Are you curious and thrive in supporting projects in dynamic and diverse environments? Do you have t..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Do you want to be part of shaping the future and strategic global footprint for Development at [xxxxx]? Would you like to work across functions with broad exposure to senior stakeholders? Ar..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Excited about project execution and driving business value through Digital, Data and IT? Working with us you will get the opportunity to engage with various teams across the global Digital, Data .
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
9. maj 2024 12
8. maj 2024 11
7. maj 2024 11
6. maj 2024 11
5. maj 2024 12
4. maj 2024 12
3. maj 2024 12
2. maj 2024 12
1. maj 2024 11
30. april 2024 11
29. april 2024 10
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 9
25. april 2024 8
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 8
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 10
16. april 2024 10
15. april 2024 11
14. april 2024 12
13. april 2024 12
12. april 2024 12
11. april 2024 12
10. april 2024 11
9. april 2024 10