Novavi søger erfaren fundraiser og netværksorienteret projektleder for det virtuelle ambulatorium

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Novavi søger erfaren fundraiser og netværksorienteret projektleder for det virtuelle ambulatorium


Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og professionel not-for-profit virksomhed, hvor der hver dag arbejdes for at gøre en stor forskel for mennesker med misbrugsproblemer og deres pårørende? Og har du erfaring med fundraising? Så glæder vi os til at læse din ansøgning.

I Novavi vil vi skabe fremtidens misbrugsbehandling – det virtuelle ambulatorium - som er uafhængig af tid og sted og dermed gøre misbrugsbehandling tilgængelig 24/7 for endnu flere borgere. Vi er Danmarks største leverandør af stof- og alkoholbehandling og udvikler hele tiden behandlingsmetoder og forbedrer rammerne for alkoholbehandlingen for at møde fremtidens behov. Nu har du mulighed for at stå i spidsen for vores nyeste satsning inden for misbrugsbehandling i Danmark. Samtidig vil du også, i tæt samarbejde med Novavis direktør, blive ansvarlig for Novavis Digitalt Udviklingsforum, hvor du får stor frihed og ansvar til at sætte dit præg på fremtidens alkoholbehandling.

Om stillingen

Du skal være med til at etablere et udviklingslaboratorium, der målrettet arbejder med at udvikle og afprøve digitale og virtuelle metoder og værktøjer i misbrugsbehandlingen. Til at lede projektets første fase og sikre finansiering skal du udarbejde en fundraisings- og finansieringsstrategi, der er målrettet både større og mindre fonde, kommercielle virksomheder, kommuner og andre mulige finansielle partnere.

Dine hovedopgaver vil være:

  • At planlægge og gennemføre processen for projektet, der leder til succesfuld fundraising
  • At netværke med fondsverdenen for at afsøge muligheder for samarbejder
  • At justere projektet, så det tilpasses de samarbejdsmuligheder, der viser sig
  • At formidle projektets metode, forskningsgrundlag og mål, så det kan forstås af relevante interessenter
  • At understøtte andre projekter i Novavi, der kræver fundraising

I sekretariatet får du 8 dygtige kollegaer, der til daglig arbejder med projektarbejde, økonomi, HR, kommunikation og administration. Desuden vil du arbejde sammen med vores i alt otte alkoholambulatorier.

Dine faglige kompetencer

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mangeartet. Stillingen er meget alsidig og rummer stor mulighed for at sætte sit eget præg på Novavis udvikling.

Vi forventer at du har:

  • erfaring og succes med at søge ekstern finansiering og fundraising
  • kendskab til relevante fonde
  • netværk blandt relevante aktører inden for fondsverdenen

Derudover er det en fordel hvis du tidligere har arbejdet med teknologiske innovations- og udviklingsprojekter.

Dine personlige kompetencer

Du skal være god til at forstå og kommunikere med fagligt stærke medarbejdere, borgere og leverandører, som har forskellige udgangspunkter og erfaringer. Vi lægger derfor stor vægt på dine relationelle evner og dine samarbejdsevner. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og har gode formuleringsevner, både mundtlige og skriftlige. Du skal have en positiv, proaktiv og løsningsorienteret tilgang til arbejdsopgaverne og være i stand til at prioritere og strukturere dine opgaver. Du skal også have et ønske om at gøre noget godt for andre via dit arbejde.

Om Novavi

Fonden Novavi er Danmarks største private udbyder af behandling af rusmiddelafhængighed og de menneskelige følger heraf. Stillingen er placeret i fondens sekretariat på Frederiksberg, som en støttefunktion for de 28 enheder, vi har på Sjælland, Fyn og Jylland.

Derudover kan vi tilbyde:

  • Et spændende job, med afvekslende opgaver og stor kontaktflade. Novavi er en dynamisk arbejdsplads med engagerede og gode kolleger som brænder for deres fag.
  • Gode personaleforhold, herunder flextid, personaleforening, en uformel socialt orienteret kultur med en direkte omgangstone og respekt for hinanden.
  • Et arbejdsmiljø, der lægger vægt på samarbejde, udvikling og faglig sparring og work-life balance
  • En stilling, som giver stor mulighed for at sætte et personlige præg på en organisation i udvikling, især på forretningsudvikling med anvendelse af it-understøttelse

Du kan læse mere om Novavi på https://novavi.dk / og Facebook: https://www.facebook.com/FondenNovavi LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/fonden-novavi/?originalSubdomain=dk

Kontakt gerne searchkonsulent Maja Pedersen i Genitor på tlf. 31 43 06 26 eller direktør Mikael Jakshøj på telefon 20 55 31 70 eller på mail [email protected].

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer ugentligt og ønskes besat snarest muligt. Stillingen er tidsbegrænset til 1,5 år med forventet mulighed for forlængelse. Novavi har valgt at tiltræde de kommunale overenskomster, hvorfor løn og øvrige ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst mellem KL og den relevante faglige organisation.

Ansøgning

Send os din ansøgning, CV og anden relevant dokumentation via vores online rekrutteringssystem senest

den 12. juni 2023. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt hurtigst muligt herefter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder

Lignende jobs

  • Projektleder i Jerslev Sjælland

    Fri kontakt
    Vestsjælland/Sjælland, Danmark. Er du erfaren Projektleder med lyst til at have ansvaret for anlægsentrepriser, der gør en reel forskel for vores fremtid – bl.a. opgaver for landets største forsyningsselskaber samt industrien i Kalundborg?
    • Projektleder
    • Jerslev Sjælland
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Fri kontakt
    Kan du koordinere mellem alle parter af et byggeprojekt og sikre, at alle udfører deres arbejde til punkt og prikke? Brænder du for at motivere og lede mennesker? Vil du præge fremtidens fjernvarmeprojekter? Kleven & Partners Rekruttering søger for NCC. Du vil stå i spidsen for store fjernvarmeprojekter.
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Aulum

    Fri kontakt
    Brænder du for at motivere og lede mennesker? Har du forretningsforståelse, og er du kommercielt tænkende? Vil du med på en vækstrejse og stå i spidsen på spændende projekter? Kleven & Partners Rekruttering søger for Jakobsen & Blindkilde – en del af NCC.
    • Projektleder
    • Aulum
    Få mere info
  • Projektleder i Glostrup

    Vil du være med til at sikre succes for Glostrup Boligselskabs bygge- og renoveringsprojekter? Så er du måske den projektleder, der kan blive en del af projektteamet.Til en fast stilling søger .
    • Projektleder
    • Glostrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som projektledere
27. april 2024 450
26. april 2024 430
25. april 2024 423
24. april 2024 435
23. april 2024 427
22. april 2024 426
21. april 2024 423
20. april 2024 428
19. april 2024 427
18. april 2024 410
17. april 2024 420
16. april 2024 420
15. april 2024 446
14. april 2024 449
13. april 2024 451
12. april 2024 452
11. april 2024 435
10. april 2024 424
9. april 2024 415
8. april 2024 415
7. april 2024 460
6. april 2024 471
5. april 2024 477
4. april 2024 474
3. april 2024 469
2. april 2024 488
1. april 2024 515
31. marts 2024 540
30. marts 2024 542
29. marts 2024 549
28. marts 2024 542