Tværfaglig projektleder til tegnestuen i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Sidder du som projektleder i dag, og drømmer du om at tage det næste skridt i din karriere? Så har du her muligheden for at indtage rollen som tværfaglig projektleder hos OJ Rådgivende Ingeniører A/S i København. Man ser dig shine og skabe solide resultater, når du med sikker hånd varetager ledelsen af 2-4 projekter med det fulde projektlederansvar. Du udvikler stærke kunderelationer, som danner grundlag for yderligere samarbejde og bidrager til udviklingen af kundens projektoplevelse.

Tegnestuechef og partner Fatime Dauti ser frem til at få dig med ombord, og i samarbejde med dig udarbejde din udviklingsplan på den korte, mellemlange og lange bane.

Du oplever, at du er en succes i jobbet, når du inden for de første 6-12 måneder:

  • Afhængig af kompleksitet og størrelse tager det fulde projektlederansvar – tid, økonomi og kvalitet – for 2-4 projekter.
  • Internt koordinerer mellem de forskellige fagområder (VVS og ventilation, el, konstruktion og brand). Du sikrer kontinuerlig kommunikation mellem fagingeniørerne og får samarbejdet til at køre på skinner via din proaktive tilgang – du er først på bolden.
  • Danner stærke kunderelationer, som skaber gode projekter med en høj sagsfaktor og yderligere projekter kommer til. Det falder dig naturligt både at rådgive og udfordre dine kunder.
  • Opnår en god forståelse for OJ Rådgivende Ingeniørers forretning, processer og arbejdsgange.

Efter de første 6-12 måneder vil der være mulighed for at indtræde i en rolle som projekteringsleder, såfremt din motivation peger i denne retning. Du vil i givet fald komme til at sidde med fx 1 stort projekt. Du koordinerer mellem arkitekt og ingeniør, sikrer god kommunikation samt effektive arbejdsgange.

Hvis du ønsker det, kan du blive involveret og byde ind i de helt tidlige projektfaser; læse byggeprogram og kontrakt igennem, lave risikoanalyse mm. Du deltager i de helt tidlige kundedialoger, hvor du opnår større forståelse for omfang og er med til at danne grundlaget for det mest optimale projekt og ressourcefordeling på tværs af fag.

Hvis du er projektlederen, der gerne vil dygtiggøre dig ift. DGNB, kan du tage konsulent- eller auditor-uddannelsen i/inden for DGNB certificering.

Vi har et ønske om, at du …

… har min. et par års erfaring med projektledelse fra en rådgivende ingeniørvirksomhed. Du har en god forståelse for både arkitekt- og ingeniørfaget, og du forstår grænsefladerne og faldgruberne mellem de forskellige fagområder. Du har en baggrund som enten ingeniør eller bygningskonstruktør, og du har erfaring med projektering. Du er altid to skridt foran de projekterende, så du har mulighed for at guide dem i den rigtige retning. Du opsøger sparring og input fra dine kolleger og bidrager til at løfte niveauet. Du lytter og stiller spørgsmål for at forstå kundens behov, så du er i stand til at udfordre og levere førsteklasses rådgivning.

OJ Rådgivende Ingeniører

OJ Rådgivende Ingeniører har siden etableringen i 1946 opbygget en position som et af Danmarks toneangivende ingeniørfirmaer. Vi tilbyder rådgivning inden for alle aspekter af moderne byggeri, herunder også geoteknik, miljø, brand og bæredygtighed i byggeriet.

Rådgivning i øjenhøjde

Vi værdsætter det gode samarbejde og den kompetente rådgivning i øjenhøjde. Ved at lytte til kunden, samarbejdspartneren eller kollegaen og tale et sprog, som alle forstår, baner vi vejen for skræddersyede løsninger til specifikke problemstillinger og stærke samarbejder.

Som medarbejder bliver du en del af en flad organisation, der er karakteriseret ved en åben dialog i øjenhøjde mellem ledelse og medarbejdere, og du kan se frem til en spændende hverdag med både små og store opgaver, mulighed for personlig udvikling, et godt kollegaskab og fælles inspirationsture for hele organisationen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 11.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København

Lignende jobs

  • Projektleder i København V

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 1500 København V
    • Projektleder
    • København V
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Som senior projektleder i Projekter er du med til at videreudvikle Totalkredits digitale løsninger til pengeinstitutter og interne funktioner.Som senior projektleder i Totalkredits projektafdel..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Are you motivated to work in one of the largest humanitarian organisations worldwide and become part of a global organisation with a strong drive for assisting and protecting displaced people and e..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    <p>Har du erfaring med at lede multidisciplinære byggeprojekter? Vil du anvende dine kompetencer for at gøre en forskel i store hospitalsbyggerier?</p><p>Som Projektleder i af [xxxxx]
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København over tid

Dato Alle jobs som projektledere
26. april 2024 92
25. april 2024 93
24. april 2024 97
23. april 2024 92
22. april 2024 90
21. april 2024 92
20. april 2024 93
19. april 2024 97
18. april 2024 87
17. april 2024 85
16. april 2024 85
15. april 2024 85
14. april 2024 86
13. april 2024 85
12. april 2024 85
11. april 2024 86
10. april 2024 79
9. april 2024 84
8. april 2024 86
7. april 2024 88
6. april 2024 94
5. april 2024 94
4. april 2024 90
3. april 2024 90
2. april 2024 90
1. april 2024 92
31. marts 2024 92
30. marts 2024 94
29. marts 2024 93
28. marts 2024 96
27. marts 2024 95

Værd at vide når du søger job som projektleder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer