AC-generalist med flair for processer og koordinering på tværs til juridisk fagkontor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Kan du have mange bolde i luften og bevare overblikket? Har du lyst til at arbejde sammen med fagligt stærke jurister om at sikre faglig forandring og forankring på det familieretlige område i et tværfagligt samarbejde? Så læs med her og send dit CV til os!

En hverdag du selv er med til at forme
Som generalist i en nyoprettet stilling i det juridiske fagkontor vil du i vidt omfang selv være med til at forme og tilrettelægge dine opgaver. Du vil bl.a. have et tæt samarbejde med kontorchefen, fagkontorets jurister, med medarbejderne i det børnesagkyndige fagkontor og med Familieretshuset Implementeringsenhed. Din hverdag vil være en blanding af møder med kolleger på tværs af organisationen og forskellige selvstændige opgaver. Du vil selv skulle medvirke til at strukturere din arbejdsdag, som på ingen måde vil blive forudsigelig.

”Det juridiske fagkontor er under opbygning. Vores opgave er at bidrage til høj juridisk faglighed i en landsdækkende organisation, der arbejder tværfagligt med sager, der er præget af stor kompleksitet, og som har stor politisk og samfundsmæssig bevågenhed. ”

Kirsten Rosenkilde, kontorchef, Forældreansvar

Er du den, vi søger?
Vi forestiller os, at du er nyuddannet eller i starten af din karriere har kendskab til eller stor interesse for at sikre gode processer og samarbejde på tværs. Det er afgørende, at du dygtig til formidling på skrift og i tale, og at du har lyst til at arbejde i et dynamisk miljø. Det er vigtigt, at du har forståelse for politiske processer og har en god sans for, hvordan det er relevant at spille ind i disse. Du har god situationsfornemmelse og en samarbejdsorienteret tilgang til opgaverne. Du trives godt med flere bolde i luften i en omskiftelig hverdag. Du er udadvendt og fungerer godt i en koordinerende rolle, hvor du sikrer fremdrift og afslutter opgaverne.

Vi ønsker et fagligt miljø med plads til både nyuddannede og erfarne, da det skaber en god dynamik, hvor vi kan lære af- og inspirere hinanden. Du opfordres til at søge, hvis du har en relevant videregående samfundsvidenskabelig uddannelse med en stærk faglig profil. Du er nyuddannet eller kan have nogle års relevant erfaring fra f.eks. centraladministrationen, en større kommune eller som management konsulent.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Vi kan tilbyde dig at blive en del af en organisation, der går op work-life balance. Derfor tilbyder vi bl.a. mulighed for hjemmearbejde og flekstid med hensyntagen til arbejdets tilrettelæggelse og Familieretshusets retningslinjer. Desuden bliver du en del af ”en familie”, hvor vi i særdeles høj grad har fokus på vores arbejdsmiljø. Vi arbejder løbende med trivsel på arbejdspladsen og hvordan vi sammen lykkes med at udføre de opgaver, som Familieretshuset har ansvaret for.

Du bliver en del af kontoret Forældreansvar i Aabenraa, der består af ca. 80 dygtige medarbejdere. Det juridiske fagkontor er et mindre team under Forældreansvar. Vi har et godt sammenhold, hvor der er plads til humor og en uformel omgangstone samtidig med, at vi tager ansvar og har ambitioner om hele tiden at forbedre os.

Herudover tilbyder vi:

  • mulighed for at medudvikle din stilling
  • et arbejdsliv, hvor ikke to dage er ens
  • et arbejde i et effektivt kontor, hvor tværfagligt samarbejde vægtes højt
  • grundig onboarding og løbende sparring med dygtige, engagerede og hjælpsomme kolleger.
  • Evt. udviklingsmuligheder


Kom trygt ombord hos os
Vi ønsker, at du får en så sikker og tryg start som muligt, og at du hurtigt får en oplevelse af mestring og kvalitet i opgaveløsningen. Det gør vi bl.a. ved give dig understøttende læring, sparring og feedback i tæt samarbejde med dine kolleger.

Spørgsmål er velkomne
Hvis du har spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Kirsten Rosenkilde på tlf. 61827717. Du kan desuden blive klogere på vores arbejde i Familieretshusets her.

Vi glæder os til at modtage dit CV
Hvis vi har vækket din interesse, skal du blot sende os et motiveret CV samt eksamensbevis senest d. 27. februar 2023.

Vi forventer at afholde samtaler d. 9. marts 2023. Der vil blive indhentet referencer i forbindelse med rekrutteringsprocessen og der kan blive anvendt case.

Dine ansættelsesvilkår
Ansættelsesområdet vil være Social-, Bolig- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Familieretshuset i Aabenraa. Der kan forekomme rejseaktivitet til Familieretshusets øvrige lokationer.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC). Alt efter erfaring kan du blive ansat som fuldmægtig eller special/chefkonsulent.

I forbindelse med din ansættelse vil der blive indhentet en børneattest.

Om Familieretshuset
Familieretshuset hjælper borgere med at skabe ro, tryghed og retning i ændrede livssituationer. Målet er altid at finde den bedste løsning for hver enkelt borger.

Vi løser opgaver inden for områderne: forældremyndighed, bopæl og samvær, separation og skilsmisse, internationale ægteskaber, navngivning og navneændring, bidrag, faderskab og medmoderskab, adoption, værgemål og fremtidsfuldmagter.

Vi er en organisation i stor udvikling, og vi brænder for at levere den bedste kvalitet til gavn for de mange borgere, der hver dag har brug for vores hjælp. Familieretshuset har afdelinger 10 forskellige steder i Danmark.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hele Sjælland

Lignende jobs

  • Projektleder i Jerslev Sjælland

    Fri kontakt
    Vestsjælland/Sjælland, Danmark. Er du erfaren Projektleder med lyst til at have ansvaret for anlægsentrepriser, der gør en reel forskel for vores fremtid – bl.a. opgaver for landets største forsyningsselskaber samt industrien i Kalundborg?
    • Projektleder
    • Jerslev Sjælland
    Få mere info
  • Projektleder i Ballerup

    Do you have experience with people leadership in a global organisation? Do you have passion for developing and coaching to bring the best out in people? And do you have experience working agile in .
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you a strategic thinker with entrepreneurial skills and a passion for driving change in environmental sustainability? Are you ready to navigate complex organisational landscapes and deliver tan..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. maj 2024 293
4. maj 2024 297
3. maj 2024 289
2. maj 2024 287
1. maj 2024 288
30. april 2024 292
29. april 2024 257
28. april 2024 262
27. april 2024 264
26. april 2024 256
25. april 2024 250
24. april 2024 256
23. april 2024 247
22. april 2024 245
21. april 2024 244
20. april 2024 247
19. april 2024 253
18. april 2024 240
17. april 2024 244
16. april 2024 243
15. april 2024 262
14. april 2024 264
13. april 2024 263
12. april 2024 267
11. april 2024 259
10. april 2024 245
9. april 2024 243
8. april 2024 242
7. april 2024 277
6. april 2024 284
5. april 2024 288