VVS Projektleder - [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Vil du være med i den fortsatte udvikling af en succesfuld virksomhed i vækst? Brænder du for ledelse af projekter inden for VVS, og kan du gennem logistikstyring og stram projektledelse lede et byggeprojekt, så alle tidsplaner overholdes? Trives du i en udadvendt position hvor ansvar, overblik samt kommunikation er nøgleordene for succes? Så er det måske dig, vi leder efter.

Hos GL VVS A/S bliver du en del af holdet i en VVS-virksomhed med fuld fart på projekter og vækst, hvorfor vi søger en selvkørende projektleder med ambitioner og erfaring med projektledelse. Du bliver en del af et tæt team på fire i en virksomhed, der vægter egetansvar, kvalitet og efteruddannelse højt.

Som projektleder hos GL VVS A/S vil du lede og være ansvarlig for det VVS-tekniske i vores byggesager hovedsageligt i Storkøbenhavn. Du vil arbejde på tværs af projekter og med dit store overblik sikre, at byggeprojekterne kommer sikkert i mål. Som overordnet ansvarlig for udførelsen af projekterne, får du ansvaret for den praktiske planlægning samt styring af pladsen, ligesom du får en bred berøringsflade med blandt andet entreprenører, leverandører og mandskab.

I stillingen forventer vi, at du:

  • Tager del i byggemøder med formand og kunder
  • Står for kommunikationen med både kunder, bygherre og byggeledelse
  • Overordnet er ansvarlig for, at VVS-installationerne bliver projekteret og installeret korrekt
  • Har et godt overblik og formår at styre flere sjak af medarbejdere - herunder praktisk planlægning, styring af pladsen samt tilsyn med arbejdets udførelse
  • Løbende sikrer tilsyn med sikkerhedsforholdene

Vi forventer

At du er uddannet og erfaren VVS-tekniker, installatør eller VVS’er med ledelseserfaring f.eks. som formand. Du har flere års erfaring med projektledelse og arbejdsopgaver inden for VVS. Du trives med ansvar samt er handlings- og løsningsorienteret. I hverdagen bidrager du med god energi og godt humør. Som person er du fleksibel, selvkørende, mødestabil og har orden i dine ting. Desuden har du kørekort til bil (B) og eventuelt også trailer (BE).

GL VVS A/S tilbyder

Et alsidigt og selvstændigt job i en solid installationsvirksomhed med fagligt dygtige kollegaer og udfordrende opgaver. Du er i høj grad selv med til at planlægge og optimere dit arbejde og derved forme din egen hverdag.

Hos os får du løn og vilkår som afspejler dine kvalifikationer samt firmabil, computer, mobil, pensionsordning og sundhedsforsikring. Du får eget kontor i vores hyggelige lokaler på Symfonivej i Herlev. Her sidder du til daglig sammen med de andre projektledere, direktør, bogholderi og administration. Selvom vi er en lille flok, og alle tit flyver ind og ud ad døren, så er stemningen altid god, og tonen uformel og rar.

GL VVS A/S er beliggende i Herlev, og har siden 1979 gennemført en lang række større VVS-entrepriser i byggerier for administrations- og industriejendomme samt hoteller. Boligbyggerier samt institutioner som skoler, plejehjem, ældreboliger og hospitaler har gennem de senere år været en vigtig del af GL VVS A/S’ forretningsområde.

Er du kommet hertil og interesseret? Så vil vi gerne høre fra dig

Er du interesseret i at søge stillingen skal du fremsende CV, ansøgning og uddannelsesbeviser til direktør Steen Almsgaard på mail [email protected].
Har du uddybende spørgsmål kan du ligeledes kontakte direktør Steen Almsgaard på mobil: 2338 9973.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Herlev
  • Tirsdag den 11. april 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Bagsværd

    Are you a project manager that is looking for a new and exciting challenge in the pharmaceutical industry? Would you like to further develop your project management expertise and take part in an ex..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you an experienced project manager or training professional with a passion for driving successful training projects in a dynamic and fast-paced environment? Do you have a passion for competence..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Are you an experienced project manager with a passion for driving digital solutions? Do you excel in a cross-functional work environment? We are seeking a Digital Project Manager to become part of .
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Måløv

    Are you highly skilled within risk management and large construction projects? Do you want to drive the risk management process in building a brand-new factory in Måløv? Can you multitask and drive..
    • Projektleder
    • Måløv
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 3
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4