Projektleder til HK MidtVest

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Projektleder til HK MidtVest


Vil du have nøglerolle i udfoldelsen af HK MidtVests forandringsagenda?

Har du stor faglig interesse og erfaring i projektledelse? Har du forståelse for forandringers betydning i en organisation? Så har vi et virkelig godt job klar til dig. Dit overordnede fokus handler om at sikre, at vi er så tæt på HK-medlemmernes behov og ønsker som overhovedet muligt. Du kan derfor se frem til en central rolle, hvor din indflydelse er lige så stor som den positive og mærkbare forskel, du kommer til at gøre for både medlemmer og kollegaer.

Det afgørende bindeled mellem ledelse, politikere og kollegaer

Hvordan kan vi skabe absolut mest mulig værdi for HK MidtVests medlemmer? Det er dét spørgsmål, du kommer til at give en del af svaret på, når du driver og koordinerer projekter fremad på en række centrale områder.
Du arbejder på tre parallelle spor. På det ene spor skal du løbende være helt tæt på afdelingens forskellige teams, så du ved, hvad der sker. Den viden bruger du både til at skabe tværgående ’best practice’ værktøjer og processer, vi fremover kan arbejde efter. Vi skal kun opfinde den dybe tallerken én gang.

På det andet spor er du projektleder på vores større projekter. Du driver både projekter og forandringsprocesser sikkert i mål. Intet er for stort og intet er for småt. Dit første store projekt udspringer af vores bestyrelses beslutning om at styrke kerneopgaverne i HK MidtVest. I en stor undersøgelse har vores medlemmer givet udtryk for deres forventninger til os som fagforening. Det er kerneopgaver, som vi skal matche. Du skal være med til at sikre, at både det medlemsvalgte formandskab, vores ledelse og dine kollegaer arbejder med netop de opgaver, der giver værdi for medlemmerne.

På det tredje spor kvalificerer du afdelingens arbejde ved at optimere bl.a. sagsfremstillinger, og ved i det hele taget at udfolde dine evner, hvor det er nødvendigt. Du kommer til at:

  • Udvikle vores generelle projektmodel og støtte kollegaer i deres projektarbejde
  • Bidrage i det interne arbejde med strategier, organisations- og kompetenceudvikling
  • Aflaste og understøtte ledelsen og administrationen i arbejdet med politikker, dokumentation m.m.
  • Drive processer og projekter for de faglige sektorer (Handel, Privat, Kommunal og Stat)

På tværs af alle dine opgaver gælder det, at tæt dialog med de involverede parter er helt afgørende. Det gælder politikere, ledelse, kollegaer, medlemmer, eksterne samarbejdspartnere, HK Danmark m.fl. Herunder skal du også være medlemmernes ambassadør med sikkert øje for, om et givent tiltag er noget, der i sidste ende skaber værdi for medlemmerne.

Dreven projektleder med erfaring fra politiske organisationer

Dialog er et nøgleord i dette job. Du skal derfor være virkelig god til at kommunikere med og formidle til meget forskellige målgrupper. I forlængelse af det er det nødvendigt, at du har erfaring fra politisk ledede organisationer, så du kender de særlige mekanismer, der gælder her. Da du er forandringsagent, får du også brug for al din gode energi og nogle gange også tålmodighed til at tage de længere træk. Du har naturligvis masser af gode ideer og erfaringer, som du gerne bringer i spil. Derudover rummer dit CV:

  • Sandsynligvis et diplom i projektledelse eller en bachelor i administration, der har givet dig et solidt metodisk fundament
  • Flere års erfaring med projektledelse og -koordinering
  • Erfaring med at drive forandringer – du kender faldgruberne og kan få folk med dig
  • Erfaring i arbejdet med digitalisering i organisationer

Gode udviklingsmuligheder i et stærkt team

Du får ansættelse i Midt- og Vestjyllands største fagforening, hvor dine muligheder for personlig og faglig udvikling er store. Vi har ikke tidligere haft en projektleder, så du er selv med til at forme jobbet. Entusiastiske og ambitiøse kolleger glæder sig til at arbejde sammen med dig i et uformelt miljø.

Du får kontor i Herning, Vestergade 43, 7400 Herning.

Ansættelsesvilkår, ansøgning og kontakt

Du ansættes naturligvis efter gældende overenskomst og kan se frem til en række ekstra goder som fuldt arbejdsgiverbetalt pension, særligt feriegodtgørelse og et attraktivt valgfrit element - en opsparing, du eksempelvis kan bruge på ekstra fridage eller pension.

Stillingen er på ikke fast tilrettelagt arbejdstid. I praksis betyder det, at dine arbejdstimer kan ligge udenfor normal kontortid, når opgaverne kræver det.

Vi forventer at udvælge kandidater den 24. august 2022 og herefter afholde samtaler den 29. august 2022 i vores lokaler i Herning.

Tiltrædelse 1. oktober 2022.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Torben Dreyer på tlf. 6122 2608 eller funktionschef Tom Uldahl Christiansen på tlf. nr.: 3033 3580.

Vi glæder os til at høre fra dig.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HK MidtVest er en afdeling med ca. 17.000 medlemmer. Vi dækker geografisk Herning, Holstebro, Lemvig, Ringkøbing-Skjern, Ikast-Brande, Struer, Skive, Morsø og Viborg kommuner, og er således områdets største fagforening. Vi er 55 velkvalificerede medarbejdere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Herning
  • Mandag den 22. august 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Ikast

    En spændende mulighed for dig, der er på udkig efter et job, hvor du kan bruge din erfaring med projektledelse af ventilationsprojekter til at tage et stort og selvstændigt ansvar i en mindre og me..
    • Projektleder
    • Ikast
    Få mere info
  • Projektleder i Herning

    <p>Vi søger en ny kollega til vores byggeri-afdeling, som er klar til at gå foran i vores rejse mod at blive den foretrukne lokale samarbejdspartner hos byggeri- og industrikunder i Midt- og .
    • Projektleder
    • Herning
    Få mere info
  • Projektleder i Viborg

    <p>Vi søger en ny kollega til vores byggeri-afdeling, som er klar til at gå foran i vores rejse mod at blive den foretrukne lokale samarbejdspartner hos byggeri- og industrikunder i Midt- og .
    • Projektleder
    • Viborg
    Få mere info
  • Projektleder i Herning

    [xxxxx] & Gymnasier søger projektleder til nyoprettet stilling i vores virksomheds- og projektcenter. De primære opgaver vil være fundraising, projektledelse og afrapporter..
    • Projektleder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
23. maj 2024 8
22. maj 2024 8
21. maj 2024 7
20. maj 2024 7
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 7
16. maj 2024 7
15. maj 2024 7
14. maj 2024 6
13. maj 2024 6
12. maj 2024 4
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 4
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 4
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 2
24. april 2024 1
23. april 2024 1