Projektleder i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Frank skal lånes ud til VM i ishockey 2025, så nu mangler vi en til at passe godt på hans opgaver mens han lærer at stå på skøjter. Derfor er vi på udkig efter en projektleder, som forstår sig på foreningslivet på idræts- og fritidsområdet.

I Herning Kommune er foreningslivet og frivilligheden én af vores største skatte. Kommunens foreninger har over 50.000 medlemmer, og det er et område der har stort politisk fokus. Vi sætter en ære i at bistå vores foreninger, frivillige, ildsjæle og selvejende institutioner bedst muligt, så de kan lykkes med det de brænder for. Det skal du hjælpe med.

Dine opgaver vil spænde vidt fra daglig sagsbehandling til større projekter i tæt samarbejde med foreninger, frivillige eller faciliteter. Der vil både være projekter hvor der skal udvikles på indhold og anlægsprojekter på nye eller eksisterende faciliteter. Rigtig ofte opstår ideerne til projekterne i en forening eller et lokalmiljø.

Du kommer også til at arbejde med problemstillinger som skal belyses og udfordres kreativt. Et aktuelt eksempel er energiudfordringerne, som også rammer idræts- og fritidsområdet.

Du er en udpræget holdspiller som får energi af at arbejde sammen med andre. Du kommer til at arbejde tæt sammen med kolleger i hele forvaltningen By, Erhverv og Kultur, andre forvaltninger og selvfølgelig også eksterne samarbejdspartnere som Herning Idrætsråd, Talent Herning, DGI og DIF. En af dine tætteste samarbejdspartnere bliver projektlederen for Bevæg Dig For Livet. Du er god til relationer og kan både være den, som sætter sig for bordenden af et projekt og driver det fremad – men du kan også deltage i andres projekter som støtte og sparringspartner.

Rettesnoren for vores arbejde er folkeoplysningsloven og forvaltningens virksomhedsgrundlag (bilag). Vi siger mere ’vi’ end ’jeg’, vi er ambitiøse og realistiske og sætter en ære i at prale gennem handling og resultater i stedet for at lade det blive ved snakken.

Dine opgaver bliver blandt andet


  • At være indgang til Herning Kommune for foreninger, selvorganiserede og faciliteter på idræts- og fritidsområdet
  • Facilitering og ledelse af projekter på fritids- og idrætsområdet i samarbejde med borgere og foreninger i hele Herning Kommune – og at deltage i andres projekter på vegne af Kultur og Fritid
  • Sagsbehandling og fremstilling af dagsordner, primært til Kultur- og Fritidsudvalget
  • At bidrage nysgerrigt til at Herning Kommunes idræts- og fritidsliv får de bedst mulige udviklingsmuligheder

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse eller baggrund i forhold til opgaveløsningen. Vi kigger desuden efter et menneske som


  • Har forståelse og respekt for foreningslivet og civilsamfundets muligheder og begrænsninger, og som oprigtigt mener, at den fineste opgave er, at hjælpe og servicere borgere og foreninger i Herning Kommune
  • Har interesse og indsigt i de mekanismer der gør et godt fritidsliv – og du forstår at bringe din viden i spil, både over for eksterne samarbejdspartnere og internt i Kultur- og Fritidsafdelingen
  • Er god til kommunikation – både i skrift og tale – og kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst og selvstændigt træffe beslutninger i tråd med vores virksomhedsgrundlag
  • Har den rette balance mellem kreativt frisind og systematisk tilgang til opgaverne
  • Og så bliver du ikke forskrækket over, at der er mange opgaver at gå i gang med. Du er god til at prioritere din tid

Organisatorisk placering


Du vil blive en del af Kultur- og Fritid i forvaltningen By, Erhverv og Kultur. Forvaltningen tælles desuden Herning Bibliotekerne, Borgerservice, Erhverv- og Uddannelse samt Plan.

I Kultur- og Fritid får du 15 dedikerede kolleger. Vi arbejder med meget forskelligartede opgaver, lige fra gåfællesskaber og fritidspas via moderne kunst og Kulturfest Herning til internationale sportevents. Porteføljen i afdelingen er stor, mangeartet og fyldt med god energi og vi bruger hinanden til sparring og udvikling.

Vi går rigtig meget op i, at det er rart at gå på arbejde. Vi har en uhøjtidelig omgangstone og det er ikke sjældent du risikerer at møde en kollega, som futter rundt i strømpesokker. Det betyder ikke, at vi ikke arbejder professionelt og målrettet. Tværtimod. Din fysiske placering bliver lige midt imellem gode folk som arbejder med bl.a. events, kultur, Åben Skole og Bevæg Dig For Livet.

Løn- og ansættelsesvilkår


Stillingen er på fuld tid og ønskes besat fra 1. maj 2023.
Stillingen er tidsbegrænset og udløber den 31. december 2025.

Lønindplacering sker efter principperne i Ny løn og efter aftale mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.

Kontakt


Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kultur- og fritidschef Søren Juul Baunsgaard på telefon 40 10 15 25.

Ansøgningsfrist


12. marts 2023.

Vi forventer at holde samtaler den 22. og 23. marts og anden samtalerunde den 28. marts Her vil du blive mødt af et ansættelsesudvalg, som består af fire mennesker. Der vil mellem 1. og 2. samtale blive lavet en HBDI-profil på dig. Du skal forvente at afsætte ca. 45 minutter til besvarelse af et digitalt spørgeskema samt ca. 1 time til telefonisk gennemgang af din profil.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Herning

Lignende jobs

  • Projektleder i Midtjylland

    Vi leder efter dig, der kan og vil lidt mere, end alle ”de andre.” For at forsætte vores vækstrejse, har vi brug for dig, der med din energi og erfaring kan styre vores energiprojekter sikkert i må..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Silkeborg

    Bliv en del af teamet hos markedsledende dansk virksomhed indenfor støjreducerende løsninger Til DAV Nordic i Silkeborg, søger vi en selvkørende, handlekraftig og vedholdende projektleder - gerne..
    • Projektleder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Drø..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Fagprojektleder for tømrer Fagprojektleder for tømrer Fagprojektleder for tømrerentreprisen på større byggerier Vil du styre de gode tømreraftaler og sikre, at tømrerentreprisen når i mål? Vi .
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 4
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 4
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 2
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1