Projektleder med overblik og teknologisk indsigt til Nyt Hospital Nordsjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Er du en alsidig projektleder, der trives med dynamisk hverdag og kan lide at arbejde med forskellige typer af projekter og fagområder? Så er det dig, vi søger til projektorganisationen for Nordsjællands nye superhospital.

Med Nyt Hospital Nordsjælland er vi i gang med at skabe et referenceværk for fremtidens hospital. Et megaprojekt med flere programmer og projekter, med en høj kompleksitet og mange interessenter kørende på én gang. Vi har brug for dig til at hjælpe med at styre projekterne. Som projektleder hos os får du muligheden for at udvikle dig fagligt og personligt, og få en central rolle på et af Danmarks største og mest komplekse byggeprojekter.

Jobbet
Du vil blive en del af projektorganisationen Nyt Hospital Nordsjælland, NHN Udvikling (NHN), som er forankret på Nordsjællands Hospital og har ansvar for udstyrsanskaffelser, organisationsudvikling og flytning og ibrugtagning af det nye hospital.

Du vil få en nøglerolle i udstyrsprogrammet, hvor vi er 12 engagerede kolleger, der arbejder med at sikre den nødvendige IT og teknologiunderstøttelse, og herunder at specificere og anskaffe IT-, medico-, og logistikudstyr, samt tekniske anlæg og inventar. Her vil du arbejde med ledelse af projekter på tværs af programmet, hvor du er ansvarlig for at afklare funktionsbehov og krav i dialog med brugerne og drive projekter hele vejen fra specifikations- og udbudsarbejde til overdragelse til drift. Opgaver, der alle stiller krav til din evne til at sætte dig ind i nye fagområder, samarbejde, planlægge og skabe fremdrift.

Du vil referere til programchefen for bygherreleverancer og vil igennem dine projekter få en unik indsigt i og indflydelse på det kommende superhospital og dets mange systemer, IT-udstyr og tekniske anlæg. I det daglige vil du have en bred samarbejdsflade, både internt i NHN Udvikling, hvor du vil være en vigtig samarbejdspartner for dine kolleger. Ligeledes vil du få tætte samarbejdsflader med kolleger på byggepladsen, og CIMT (regionens Center for IT, Medico og Telefoni) og hospitalets klinik, drift og administration.

Opgaver
Dine opgaver vil omfatte:

  • Ledelse af projekter fra behovsafklaring og anskaffelse (udbud) til installation og ibrugtagning
  • Koordinering af arbejder og grænseflader med samarbejdspartnere og styring af leverandører.
  • Planlægning af projektet og håndtering af ændringer og issues.
  • Sikre og facilitere brugerinddragelse og afklaring af behov.
  • Deltage i risikoarbejdet og sikre opfølgning på mitigerende handlinger.
  • Sikre og planlægge kvalitetssikring og test af projektets leverancer i samarbejde med specialister.
  • Løbende opfølgning og rapportering på projektets planer, fremdrift og leverancer, samt opfølgning på aftaler og betalingsplaner.

Kompetencer
Vi forestiller os, at du kommer med nogle års erfaring fra en lignende stilling i en offentlig eller privat organisation og motiveres af at bringe dine evner i spil i et helt unikt hospitalsprojekt. Derudover forventer vi at du:

  • Har en relevant akademisk uddannelse gerne indenfor teknologi.
  • Kan lede projekter, følge fremdrift, økonomi og ressourceforbrug.
  • Evner at planlægge og skære projektet til i samarbejde med rekvirenter og projektejer.
  • Evner at koordinere projektteamets arbejde og skabe fremdrift igennem andre og selv tage fat.
  • Har blik for samarbejdspartnere og brugere. Skaber relationer og samarbejder på tværs af fagligheder.
  • Sikrer et professionelt samarbejde med projektets deltagere, interessenter og styregruppe, samt forberedelse af beslutningsoplæg og relevant materiale til brug for drøftelser og orienteringer.
  • Har procesforståelse og kan tilrettelægge effektive og meningsfyldte processer
  • Kan begå dig i en kompleks organisation med mange interesserenter

Vi tilbyder dig
Du får muligheden for at udvikle dig fagligt og personligt, og få en central rolle på et af Danmarks største og mest komplekse byggeprojekter. Udsyn, samarbejde og løbende erfaringsudveksling, f.eks. gennem deltagelse i konferencer og studieture til andre hospitalsbyggerier er af stor betydning, og dine meninger og faglige input bydes velkommen.

Vi er en arbejdsplads, hvor vores gamle og højtelskede kaffemaskine er det centrale knudepunkt. Vi har en lille, men aktiv løbeklub, og en bowlingklub, der godt kunne bruge nye medlemmer. Humor, socialt samvær og samarbejde vægter højt i dagligdagen.

Projektet
Stillingen er forankret i projektorganisationen Nyt Hospital Nordsjælland – Udvikling, der er organiseret under Nordsjællands Hospital, hvor vi også har vores projektkontor. Vi er en dynamisk organisation på ca. 25 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde. Samtidig har vi en tæt kontakt til en dedikeret byggeledelse på ca. 20 medarbejdere, der sidder på byggepladsen. Vi deler alle en fælles vision om, at den bedste løsning er skabt intelligent og ambitiøst.

Projektet har et kompromisløst fokus på leverancer af høj kvalitet med en klar mission: Det nye Nordsjællands Hospital skal sætte nye standarder og være et referenceværk for måder at tænke hospital. Det skal ske gennem udsyn og innovative tilgange til teknologi, indretning og services.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst for Region Hovedstaden. Vi opfordrer alle til at søge stillingerne - uanset etnicitet, køn og alder.

Stillingen er tidsbegrænset og udløber ved projektets afslutning forventet 31.12.2025.

Yderligere information
Vil du vide mere, kan du kontakte Programchef for bygherreleverancer Michael Steinlein Kegel +45 21 31 40 24 / [email protected] eller programleder Sofie Baunsøe Olesen +45 30 58 36 15/ [email protected].

Er det dig, vi søger, så skriv en ansøgning inkl. CV og uddannelsesbevis og send det til os via linket hurtigst muligt og senest den 19. februar 2023.

Læs meget mere om projektet og besøg vores digitale platforme her:

LinkedIn / Web / Facebook

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hillerød
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Nordsjælland

    Do you want to develop the future standards of aseptic processing (AP) in [xxxxx]? Does close international collaboration and networking across boundaries come natural for you, and are you f..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Projektleder i Vedbæk

    Om virksomheden Steeper Energy was created in 2011. Today, Steeper Energy consists of a team of scientists, engineers, and support staff advancing Steeper’s core technologies and supportin..
    • Projektleder
    • Vedbæk
    Få mere info
  • Projektleder i Nordsjælland

    Seeking a visionary with a keen understanding of Finished Products (FP) and has hands-on experience with medical devices. Are you ready to steer the ship with your comprehensive expertise and hands..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Projektleder i Hillerød

    Are you passionate about business development in a fast-changing environment? Do you have a strategic mindset and solid change management skills to help develop the area of Project Execution? If so..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
9. maj 2024 15
8. maj 2024 15
7. maj 2024 11
6. maj 2024 11
5. maj 2024 11
4. maj 2024 12
3. maj 2024 12
2. maj 2024 9
1. maj 2024 9
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 6
18. april 2024 5
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 8
14. april 2024 8
13. april 2024 8
12. april 2024 8
11. april 2024 8
10. april 2024 7
9. april 2024 6