Projektledere til IT- og digitaliseringsprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Er du metodestærk, og kan du lede et IT-projekt?
I ATP administrerer vi to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, og vi står dermed bag nogle af landets vigtigste digitale systemer. Det forpligter. Vi stiller derfor store krav til vores tekniske udvikling og til de projekter, der skal rykke os i den rigtige retning på IT- og digitaliseringsfronten. Her kommer du ind i billedet, for det kræver nemlig dygtige projektledere.

Vi er på udkig efter dig, der har solid erfaring med at lede projekter efter en anerkendt projektledelsesmetode som PRINCE2. Dig, der kan lede IT-projekter på store samfundskritiske løsninger hele vejen fra udbudsfasen til idriftsættelse og gevinstrealisering.

Mere konkret kommer du til at:

  • lede et projekt, der løber over flere år og involverer mange interessenter, eller en bred portefølje af mindre projekter med en række forskellige projektdeltagere
  • arbejde med leverancer mod vores ordninger som f.eks. Boligstøtte, Pension, Barsel & Familieydelser, eller med de IT-tekniske projekter i Digital Solutions, som understøtter vores ambition om at være et førende IT- og digitaliseringshus
  • betjene styregrupper med medlemmer på direktørniveau og samarbejde med interessenter på tværs af hele ATP og i offentlige styrelser
  • samarbejde med store IT-leverandører og sikre leverancerne herfra

Har du erfaring med at levere succesfulde projekter med stor kunde- og medarbejdertilfredshed?
Udover at være certificeret, har du en kandidatuddannelse og solid erfaring med projektledelse. Du har dokumenteret erfaring med at levere succesfulde projekter i samarbejde med styregrupper, mange interessenter og nogle af landets største IT-leverandører.

Som person er du en resultatorienteret lederprofil med lyst til at tage ansvar og stå i spidsen for projektet. Du evner at arbejde målrettet, systematisk og leverancefokuseret for projektet men også at tænke uden for rammerne og være pragmatisk, når det er til organisationens bedste. Du trives i et samarbejde med forskellige faggrupper og kan motivere dit team til at nå de fælles mål.

Vil du være en del af et unikt fagligt fællesskab?
I ATP har vi ambition om at være et førende teknologi- og digitaliseringshus, der driver effektiv administration til gavn for det danske velfærdssamfund.

Digital Solutions er vores område for IT, digitalisering og data. Her er vi mere end 500 af landets skarpeste IT-, digitaliserings- og dataspecialister, der udvikler effektive standardløsninger til Velfærdsdanmark.

I Digital Solutions har vi fem enheder; Operations, Technology, Data, Development og Delivery. Du bliver en del af vores Project Center of Excellence, der hører under Delivery. Her er vi 30 projektleder-kollegaer, der tager det faglige fællesskab seriøst og vægter faglig udvikling højt.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder faglighed, godt kollegaskab, trivsel og sundhed. Og vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

=dig? Så send os dit CV
Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning og CV snarest muligt og senest søndag den 17. september.

Vi forventer opstart 1. november 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte sektionschef Nikoline Palm på 41473138 eller [email protected] eller sektionschef Jan A. Bengtsen på 2424 5335 eller [email protected].

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hillerød
  • Søndag den 17. september 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Hillerød

    Are you passionate about business development in a fast-changing environment? Do you have a strategic mindset and solid change management skills to help develop the area of Project Execution? If so..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Projektleder i Værløse

    Brænder du for at blive en del af et site i rivende udvikling, hvor du vil få mulighed for at være go-to person for alle vores ansatte, samt være med til at skabe god stemning? Får du energi af at .
    • Projektleder
    • Værløse
    Få mere info
  • Projektleder i Nordsjælland

    Are you excited about taking on a new challenge and becoming a part of a dynamic and innovative team? Are manufacturing and construction projects something you are passionate about? Do you thrive i..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Projektleder i Hillerød

    Do you have a technical background and project management experience? Are you passionate about leadership and business acumen? If so, this position might be for you! We are seeking for a skille..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 2
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 6
6. juni 2024 7
5. juni 2024 8
4. juni 2024 8
3. juni 2024 8
2. juni 2024 8
1. juni 2024 7
31. maj 2024 7
30. maj 2024 7
29. maj 2024 7
28. maj 2024 4
27. maj 2024 6
26. maj 2024 6
25. maj 2024 6
24. maj 2024 6
23. maj 2024 6
22. maj 2024 5
21. maj 2024 10
20. maj 2024 11
19. maj 2024 11
18. maj 2024 11
17. maj 2024 13