Engageret projektleder med klinisk baggrund til Nyt Hospital Nordsjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Vil du være med til at understøtte udviklingen og implementeringen af nye løsninger og arbejdsgange, der gør os klar til at tage Nordsjællands nye hospital i brug? Har du klinisk erfaring fra hospitalssektoren samt solide kompetencer inden for projekt- og forandringsledelse? Så er det måske dig, der er vores nye kollega.

Vi tilbyder

Som projektleder hos os får du muligheden for at arbejde på et af de største og mest interessante projekter inden for hospitalssektoren i Region Hovedstaden. At flytte et helt hospital er ikke alene en stor og kompleks opgave, det er også en unik og enestående begivenhed, som kræver vidensdeling, planlægning og koordination mellem alle involverede. Vi kommer til at udfordre dig med strategiske og komplekse opgaver, og din erfaringsbredde vil blive styrket gennem stærkt samarbejde og en central placering i organisationen. Sammenhold og løbende erfaringsudveksling er af stor betydning, og vi garanterer, at du får rig mulighed for at udvikle dine kompetencer gennem projektet både fagligt og personligt.

Jobbet

Vi forestiller os, at du har erfaring med at drive projekter selvstændigt, herunder at du kan strukturere og analysere data, samt formidle og anvende det i praksis. Afhængig af din baggrund og erfaring kan du f.eks. blive involveret i udvikling og klargøring af de kliniske arbejdsgange og områder eller projekter ift. sundhedsplatformen eller øvrig it-understøttelse og uddannelse af personalet forud for indflytningen til det nye hospital.

Du skal arbejde i vores organisationsudviklingsteam, hvor du skal være med til at bygge bro mellem byggeriet og de kliniske afdelinger, og du skal samtidig være med til at forberede personalet på de nye arbejdsgange, der er afgørende for, at vi får et effektivt nyt akuthospital. Det stiller krav til din kliniske indsigt samt kompetencer inden for projektledelse og evner til at indgå i tæt samarbejde med mange forskellige interessenter.

Du bliver del af en stor projektorganisation, der arbejder dedikeret for at realisere visionerne for vores nye hospital i Nordsjælland. Vores afdeling NHN Udvikling har en bred portefølje af spændende og ambitiøse opgaver, hvor vi samlet set skal specificere og træne alle nye arbejdsgange, indkøbe udstyr for 800 mio. kr., samt planlægge og udføre den endelige flytningen i slutningen af 2026 fra det eksisterende til det nye hospital.

Projekterne gennemføres i et tæt samarbejde med de kliniske afdelinger og administrative funktioner på Nordsjællands Hospital. Yderligere vil du få en bred kontakt- og samarbejdsflade til Regionens Center for IT, Medico og Telefoni, Center for Ejendomme samt leverandører.

Din baggrund og faglige kompetencer

Dine kommende samarbejdspartnere skal se dig som en erfaren, faglig og kompetent person, der vækker tillid og er vant til at indgå partnerskaber.

Du er en faglig stærk, resultatskabende og samarbejdsorienteret person. Din baggrund er med et klinisk afsæt gerne suppleret med en relevant overbygning - det vigtigste er, at du har erfaring med projekt ledelse- og styring. Kendskab til arbejdet med større hospitals byggerier er et plus, men bestemt ikke et krav.

Forventningerne til dig

Det er vigtigt, at du er opsøgende og udviser en stor grad af selvstændighed, men samtidig har forståelse for vigtigheden af, at indgå i et team og sikre et godt internt arbejdsmiljø i relationen med dine kollegaer.

Derfor tænker vi at:

  • Du har en naturlig nysgerrig tilgang til de mennesker du omgiver dig med
  • Du er proaktiv og ambitiøs
  • Du er en holdspiller, der evner at arbejde tæt sammen med andre
  • Du hviler i dig selv med direkte og positiv kommunikation
  • Du leder og tager ansvar for de opgaver, der tilhører dig

Projektet

Projektorganisationen Nyt Hospital Nordsjælland er organiseret under hhv. Nordsjællands Hospital og den regionale enhed Center for Ejendomme. Vi er en samlet organisation på ca. 45 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde placeret dels på Hospitalet i Hillerød og dels i Skurbyen på byggepladsen.

Hospitalet bliver bygget af vores hovedentreprenør NCC.

Det nye hospital bliver 123.000 kvm stort og afløser de tre hospitaler i Hillerød, Helsingør og Frederikssund. Før dørene kan slås op, har projektet været igennem en omfattende planlægningsopgave og er lige nu i gang med en intensiv byggeperiode. Centralt gennem hele processen vil bygherreorganisationen have ansvar for fremdrift, budget, udvikling, tidsplan mv. samt drive dialogen med samarbejdspartnere, interessenter og offentligheden.

Projektet har et kompromisløst fokus på leverancer af høj kvalitet med en klar mission: Det nye Nordsjællands Hospital skal sætte nye standarder og være et referenceværk for måder at tænke hospital. Det skal ske gennem udsyn og innovative tilgange til teknologi, indretning og services. Hos Nyt Hospital Nordsjælland skal du derfor gøre dig umage – hele tiden og i alle sammenhænge.

Læs meget mere om projektet og besøg vores digitale platforme her: Web /LinkedIn / Facebook

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst for Region Hovedstaden. Vi opfordrer alle til at søge stillingerne - uanset etnicitet, køn og alder.

Stillingen er tidsbegrænset og udløber ved projektets afslutning forventet 31.12.2026.

Yderligere information

Vil du vide mere, kan du kontakte Sundhedsfaglig programchef Pernille Olsbro Adamsen +45 24 42 96 57/ [email protected] eller Programleder Marie Kristine Schultz +45 21 84 17 04/ [email protected]

Er det dig, vi søger, så skriv en ansøgning inkl. CV og uddannelsesbevis og send det til os via linket hurtigst muligt og senest d. 06. oktober 2023.

Vi afholder samtaler løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hillerød
  • Fredag den 06. oktober 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Nordsjælland

    Gå tilbage til ledige stillinger Senior Project Manager Har du evnerne og lysten til at stå i spidsen for komplekse turn-key projekter i forskellige dele af verden? Trives du med at le..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Projektleder i Birkerød

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 3460 Birkerød
    • Projektleder
    • Birkerød
    Få mere info
  • Projektleder i Nordsjælland

    Are you interested in building the future fill & finish factories of [xxxxx] by being part of our AP Engineering management department? Are you ready to be part of an exciting journey to des..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Projektleder i Nordsjælland

    Are you a highly motivated and creative individual with a passion for facilitation, collaboration, corporate communication and project management? Are you ready to take on the challenge of scaling .
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
18. maj 2024 11
17. maj 2024 13
16. maj 2024 16
15. maj 2024 15
14. maj 2024 16
13. maj 2024 16
12. maj 2024 16
11. maj 2024 16
10. maj 2024 15
9. maj 2024 15
8. maj 2024 15
7. maj 2024 11
6. maj 2024 11
5. maj 2024 11
4. maj 2024 12
3. maj 2024 12
2. maj 2024 9
1. maj 2024 9
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 6
18. april 2024 5