Projektsikkerhedsofficer til Bygge- og Anlægsafdelingen i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vil du være det vigtige bindeled, som sikrer en effektiv og sikker håndtering af Forsvarets bygge- og anlægsprojekter?
Ved du en masse om sikring og håndtering af klassificerede data og projekter?

Så skal du gøre dig selv en tjeneste og læse videre.

Om os

Helt grundlæggende er det os i Bygge- og anlægsafdelingen, der bygger for Forsvaret. Vi er nemlig den heldige indehaver af bygherreansvaret og forestår derfor projektledelsen på alt det, der bliver bygget til militære formål i Danmark, Grønland og Færøerne. Vi udfører kæmpe nybyggerier, fede tilbygninger og moderne ombygninger af alt fra lækre kontorfaciliteter, top-tunede værksteder, veludrustede garager til vilde skydesimulatorer og state-of-the-art flyhangarer. Vi har rygende travlt, og vores portefølje af projekter er unik, for det er kun os, som må og kan bygge for Forsvaret.

Som projektsikkerhedsofficer hos os kan du se frem til kollegaer i verdensklasse. Vi er ambitiøse og fagligt stærke, og så elsker vi ord som samarbejde, fleksibilitet og trivsel. For at låne en metafor fra sportens verden, så spiller vi hinanden gode og jubler, når vi kommer i mål. Faglig sparring, vidensdeling, udvikling og kollegialt sammenhold betyder virkelig noget for os, og det er ikke bare noget, vi siger.

Når du bliver en del af vores hold, får du en varierende, lærerig og udfordrende hverdag med et stort ansvar for både dig selv og os andre. Det er vigtigt for os, at du, både personligt og fagligt, er i konstant udvikling. Og så skal du helst også kunne mærke, at der er balance mellem dit arbejds- og privatliv, når du arbejder hos os. Derfor har vi en fleksordning, som betyder, at du i høj grad selv kan planlægge din egen tid og ferier.

Om stillingen

Vi står over for en stor udvidelse af vores produktion og antallet af ansatte. Og udover at vi samlet set får flere projekter, så kommer en større del af dem også til at have klassificeret indhold. Det kræver, at der er styr på sikring og håndteringen deraf. Derfor leder vi efter den helt rigtige person, som kan hjælpe os med den opgave. Og det kunne måske være dig!

Som projektsikkerhedsofficer får du direkte reference til Kontorchefen for afdelingen, og du bliver en del af et mindre, men voldsomt hyggeligt team.

En af de primære opgaver bliver at være bindeled mellem de forskellige parter i vores bygge- og anlægsprojekter i sikringsrelaterede spørgsmål. Det kan f.eks. være mellem Forsvarets Efterretningstjeneste og projektledelsen internt i Bygge- og anlægsafdelingen, men også mellem kunden, brugerne og den eksterne, projekterende rådgiver. Her kan der være forskellige prioriteter og interesser, og det er vigtigt, at du kan hjælpe med at navigere projektet i mål.

Derudover kommer du også til at være en del af udviklingen af sikring i Forsvaret i samarbejde med vores interne sikringssektion og Forsvarets Efterretningstjeneste.
Sammen med projektledelsen bliver du ansvarlig for at klassificere projekter og projektmateriale. Du skal følge projekterne fra start til slut og sikre, at den sikkerhedsmæssige håndtering altid spiller maks.

En af de helt store opgaver bliver at deltage i udviklingen af et generelt koncept for håndteringen af klassificeret data i forbindelse med gennemførelsen af bygge- og anlægsprojekter. Her bliver du en del af et større team på tværs af hele Forsvaret.

Om dig

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund med en faglig tyngde inden for sikring eller lignende. Din baggrund kan både være militær eller civil, men du må meget gerne tidligere have arbejdet med militær sikkerhed eller noget, der minder om.

Det er vigtigt for os, at du er den rigtige profil til afdelingen – du skal passe ind. Det betyder, at vi både ser på dine faglige kompetencer OG dine personlige kompetencer. Det er lysten til at samarbejde om et fælles mål, der skal drive værket for dig! Men derfor har vi jo selvfølgelig alligevel gjort os lidt tanker om, hvem du kunne være.

Vi ønsker os en person, som er sej til at navigere mellem mange forskellige fagligheder og til at formidle ellers kompliceret viden på en letforståelig måde, som er overskuelig for modtageren.

Nogle af de ting, som ellers er på vores ønskeliste, er at du:

• har et bredt kendskab til sikringsbranchen og måske endda til FKOBST 358-1, ”Bestemmelser for den militære sikkerhedstjeneste”
• er god til at prioritere i opgaver og strukturere din egen hverdag
• er proaktiv, tager initiativ og selvstændig
• sætter pris på det gode samarbejde med kollegaer, kunder og andre samarbejdspartnere
• naturligvis er diplomatisk og analytisk i din tilgang til både mennesker og opgaver.

Og som prikken over i’et: hvis dine kollegaer, familie og venner vil beskrive dig som positiv, imødekommende, serviceminded og tillidsskabende, så er det helt sikkert dig, vi gerne vil have en ansøgning fra!

Ansættelsesvilkår

Stillingen er opslået civil såvel som militært (kaptajn/major), og du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst.

Som officer besættes stillingen efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter hhv. løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende,
fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Stillingen er en fuldtidsstilling på gennemsnitligt 37 timer inkl. frokostpause om ugen.

Stillingen har fast arbejdsplads på Hjørring Kaserne. Der vil være mulighed for at arbejde hjemmefra efter behov og efter aftale med nærmeste chef. Stillingen kræver en del rejseaktivitet (primært indenlands).

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Bygge- og anlægsafdelingen, Kontorchef Daniel Aarup-Kristensen på telefon 4027 2742 eller på e-mail: [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 7281 9178.

Ansøgningsfristen er den 7. maj 2023.
Vi forventer at afholde samtaler løbende, så send os gerne din ansøgning allerede i dag.
Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Vi vil bede dig om at søge via linket. For at komme i betragtning, bedes du vedhæfte ansøgning, CV, uddannelsesbeviser, mv.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og videnfællesskaber.
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelsen har ca. 2 millioner kvadratmeter bebyggelse i vores portefølje, et samlet areal på ca. 32.000 hektar, over 600 etablissementer i hele Danmark, og vi beskæftiger mere end 1.000 medarbejdere.
Se evt. mere om os på ejendomsstyrelsen.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hjørring
  • Søndag den 07. maj 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Aalborg

    Grib chancen for at være frontløber i den grønne omstilling og spille en nøglerolle i udrulningen af ladestandere i hele Danmark. Dette job er din mulighed for at bidrage til en bæredygtig fremtid .
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vi søger lige nu en projekteringsleder, der skal indgå som en del af vores tegnestue.Du vil blive omdrejningspunktet for koordinering af projektering på alle sager og et afgørende binde..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vi søger lige nu en dygtig og erfaren projektleder til styring af større totalentrepriser.Du vil have det overordnede ansvar for et givent projekt på den udførende byggeplads, i samarbe..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vi søger lige nu en dygtig og erfaren byggeleder til styring af systemleverancer samt større totalentrepriser.Du vil have det overordnede ansvar for et givent projekt på den udførende b..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 2
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3