Erfarne projektledere søges til team Projekt og analyse i Statens Administration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vil du stå i spidsen for projektledelsen af både strategiske projekter samt vigtige interne optimeringsprojekter? Excellerer du i interessenthåndtering og sikring af fremdrift i komplekse projekter? Har du mod på at stå i spidsen for større organisatoriske analyser? Så er det dig, vi har brug for i Statens Administration.

Statens Administration er et shared service-center, der varetager løn- og regnskabsopgaver for vores kunder på tværs af staten. Vi er sat i verden for at bidrage til udviklingen af en effektiv offentlig sektor, og det arbejder vi benhårdt for hver eneste dag - både ved at levere sikker og effektiv drift i vores forretningscenter, og ved at udvikle nye automatiserede samt digitale løsninger i vores udviklingscenter.

Om stillingen Du vil indgå i Statens Administrations team Projekt og analyse. Her vil du samarbejde med dine 5 kolleger i teamet, som alle har til opgave at planlægge, udvikle, koordinere, lede og drive interne samt eksterne projekter og gennemføre organisatoriske analyser af stor betydning for Statens Administrations virke og forretningsudvikling.

Team Projekt og analyse er en del af kontoret Kunder og analyse i vores Udviklingscenter. Kontoret består ud over dit kommende team Projekt og analyse af team Kundepartner. Kontoret Kunder og Analyse har til opgave at bidrage til den strategiske udvikling af Statens Administration gennem fokus på vores kunder, gennemførsel af analyser og projektafvikling.

Om dig Du har en akademisk baggrund, stor erfaring med projektledelse og besidder skarpe analytiske kompetencer. Derudover forventer vi, at du:

  • excellerer i interessenthåndtering med gode formidlings- og samarbejdsevner
  • har gennemslagskraft og er resultatorienteret
  • har politisk tæft og veludviklet dømmekraft
  • besidder en høj grad af strategisk kompetence
  • er selvkørende og udadvendt

Derudover vil det være en fordel, hvis du har erfaring med ledelsesbetjening og strategisk betonede opgaver fra det offentlige og meget gerne kendskab til den statslige sektor.

Om os Statens Administration er en styrelse i Finansministeriet. I Statens Administration sætter vi standarden, skaber værdi og formidler viden gennem sammentænkte løsninger og bidrager dermed til en effektiv administration i den offentlige sektor. I Statens Administration bliver du en del af en organisation bestående af ca. 300 engagerede kolleger med forskelligartede faglige baggrunde.

Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af styrelsen er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Vi værdsætter en uformel omgangstone og prioriterer at tage vare på hinanden i en travl hverdag.

Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af styrelsen er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som fuldmægtig eller konsulent på baggrund af dine kvalifikationer.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Økonomistyrelsen, Statens It, Medarbejder- og kompetencestyrelsen og Statens Administration.

Tjenestestedet er Arsenalvej 33 i Hjørring.

Yderligere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder i Ledelsessekretariatet Anne Agerbak Bilde [email protected]/tlf. 2130 1978 eller projektleder i Projekt og analyse Camilla Nordstrøm Jensen [email protected]/ tlf. 4178 2327.

Ansøgning Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen ”Søg stillingen” senest den 5. maj 2023.

Vi forventer at holde samtaler medio maj og håber at kunne byde vores nye kolleger velkommen med tiltrædelse senest 1. august 2023. Der kan tages højde ofr allerede planlagt ferieaktivitet derefter.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hjørring
  • Fredag den 05. maj 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Løgstør

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 9670 Løgstør
    • Projektleder
    • Løgstør
    Få mere info
  • Projektleder i Frederikshavn

    Søger du en meningsfuld rolle, hvor du kan hjælpe mennesker med at vende tilbage til arbejdsmarkedet? Vi søger en engageret koordinerende sagsbehandler til jobafklaringsforløb hos Jobcenter Frederi..
    • Projektleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Projektleder i Farsø

    Til udviklingsteamet hos INWIDO Denmark, søges en erfaren- og teknisk stærk Projektleder, der motiveres af at arbejde i en global virksomhed, med lokal forankring og 5 stærke brands/forretningsenhe..
    • Projektleder
    • Farsø
    Få mere info
  • Projektleder (studiejob) i Aalborg

    Studentermedhjælper med talent for koordinering og formidling til GAME Streetmekka Aalborg Er du en rollemodel? Brænder du for at motivere andre og skabe fællesskaber? Er du en naturlig formidler..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0