Projektkonsulent – Sydvestdanmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hobro

Projektkonsulent Sydvestdanmark



Knauf



Som projektkonsulent hos Knauf A/S bliver det dit ansvar at udvikle kendskabet til distriktet og salget gennem personlige besøg og proaktiv indsats overfor beslutningstagere hos entreprenører og distributørerne. Det bliver dit ansvar, at Knaufs portefølje i så stor en grad som muligt bliver tilbudt til de relevante projekter i dit distrikt.

Knauf har opdelt salgsorganisationen i Specification Managers, der tager sig af det foreskrivende led (arkitekter og rådgivere) samt projektkonsulenter, der primært tager sig af entreprenørerne og distributører (trælaster m.m.).

Herudover kan ansvaret defineres i følgende overskrifter:

  • Opbygning og sikring af en stærk projektpipeline samt after-sales excellence for at sikre og udbygge vedvarende salg
  • Vedligeholdelse og opbygning af kunderelationer hos relevante beslutningstagere hos distributører og entreprenører
  • Value Selling – at sikre og forstå den bedste løsning for Knauf og kunde
  • Solution Selling – at sikre og forstå at sælge løsninger til kunden
  • Opnåelse af specifikke KPI´er
  • Projektsamarbejde i regionalt projektteam (kundeservicemedarbejder) af kundespecifikke projekter
  • Introducere/sælge i bredden af Knauf sortiment
  • Udarbejdelse af Account Planer for at udføre og sikre at kundeplaner bliver realiseret
  • Daglig brug af CRM (Salesforce)

Du bliver del af en professionel og fagligt stærk salgsorganisation, og får reference til Head of Retail Sales. Da det forventes at du er ude af huset tre til fire dage om ugen, vil du som udgangspunkt skulle arbejde ud fra hjemmekontor, men nærmeste lokation vil være kontoret i Hobro.

Knauf A/S giver dig mulighed for at samarbejde med kolleger på tværs af afdelinger i en international virksomhed med et stærkt brand. De søger altid måder at forbedre deres forretning, og opmuntre til nye ideer og friske perspektiver. Kombineret med en flad hierarkisk struktur og et positivt og uformelt arbejdsmiljø med en can-do-holdning, gøres det muligt for medarbejderne at vokse både personligt og professionelt.

Projektkonsulent profilen


Da Knauf har en bred og kompleks produktportefølje, ser vi gerne, at den rette kandidat kommer med en håndværksmæssig eller byggeteknisk uddannelse som tømrer, murer, bygningskonstruktør eller lignende. Med et byggeteknisk afsæt kommer du med projektsalgserfaring fra byggebranchen, meget gerne salg og rådgivning mod entreprenørerne. Du kommer med en solid forståelse for projektsalget og indsigt i projektprocessens facetter og aktører. Du er fortrolig med den udadvendte rolle og kan afholde produktpræsentationer og seminarer og kan formidle kompleks teknisk information. Du er vant til at være på farten og styre samt strukturere din salgsindsats gennem CRM. Du taler flydende dansk og kan formulere dig på engelsk både skriftligt og mundtligt.

Som person er du kendetegnet ved et højt energiniveau, ambitiøs og resultat- og målstyret. Du er udadvendt og kendetegnet ved et stort engagement, en struktureret, proaktiv og vedholdende indsats og en evne til at arbejde såvel selvstændigt som i teams. Du har stærke kommunikationsevner, og opbygger troværdige relationer til kunder og kolleger.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Maria Faber på +45 40 32 56 28 eller Partner / Regional Director Peter R. Pallesen på +45 22 34 87 60. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende dit CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om virksomheden


Knauf A/S har hovedkontor og produktion i Hobro samt kontor i Brøndby. Den danske virksomhed har ca. 200 medarbejdere. Knauf A/S er markedsleder på letbyg-systemer i Danmark, og har mere end 50 års erfaring inden for gipsproduktion. Knauf leverer innovative totalløsninger til byggebranchen, hvor produktporteføljen dækker over 75 % af komponenterne til et byggeri, fra byggeplader, stålskelletter og facadekonstruktioner, til spartelprodukter, gulvmasser og akustiklofter. Knauf A/S har en bæredygtig profil og er blandt de førende på markedet i genanvendelse. De er en del af Knauf gruppen – en af verdens største producenter af byggematerialer med 250 produktionssteder og 36.000 medarbejdere i over 130 lande.

Ansøgningsfrist: Så hurtigt som muligt
Arbejdssted: Hobro
Reference: 2316.206
Virksomhed: Knauf A/S


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hobro

Lignende jobs

  • Projektleder i Løgstør

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 9670 Løgstør
    • Projektleder
    • Løgstør
    Få mere info
  • Projektleder i Farsø

    Til udviklingsteamet hos INWIDO Denmark, søges en erfaren- og teknisk stærk Projektleder, der motiveres af at arbejde i en global virksomhed, med lokal forankring og 5 stærke brands/forretningsenhe..
    • Projektleder
    • Farsø
    Få mere info
  • Projektleder (studiejob) i Aalborg

    Studentermedhjælper med talent for koordinering og formidling til GAME Streetmekka Aalborg Er du en rollemodel? Brænder du for at motivere andre og skabe fællesskaber? Er du en naturlig formidler..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
17. maj 2024 5
16. maj 2024 5
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4