Projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Højslev

Introduktion:

S.C. Nordic er ledende indenfor styring og levering af fleksibelt energiforbrug indenfor energisektorens omstilling fra et fossil baseret energisystem til et energisystem baseret på vedvarende energi fra vind og sol.

Vores fokus er på industrielle virksomheder, hvor vi håndterer energiløsninger i et 360 koncept. Dette inkluderer såvel virksomhedernes faste faciliteter som eventuelt tilhørende flåde køretøjer, hvor omstillingen omfatter alle dele af en virksomhed.

S. C. Nordic er én af de første virksomheder, der opnåede status som uafhængig Aggregator i det Skandinaviske elmarked. Vi har licens til direkte at formidle en virksomheds energiforbrugsressourcer uden at skulle involvere et klassisk energiselskab. Dette sikrer at vi arbejder målrettet med projekterne i tæt samarbejde med kunderne, for at opnå resultaterne med mindst mulig administration.

S.C. Nordics målsætning er at skabe en værdi for vores kunder, der gør os til industriens og transportsektorens foretrukne fleksibilitetspartner.

S.C. Nordic har vundet prisen som: ”Best Smart Grid & Demand Response Solution Developer 2022”

Jobbet

Vi fokuserer på erhvervs- og industrielle kunder med et full-service koncept. Derfor søger vi en ildsjæl, der vil arbejde målrettet med at definere, planlægge, og implementere projekter ved vores kunder.

De primære opgaver er identifikation af individuelle projekter, budgettering, implementering, idriftsættelse, godkendelse for Systemydelser, og håndtere den løbende drift. Du får dermed en unik mulighed for at skabe stærke relationer, konkrete resultater og muligheden for løbende at udbygge samarbejdet med kunderne.

Vores teknologiudvikling og ledelse er forankret i det Skandinaviske marked og styres fra Danmark, men vi samarbejder med en række udenlandske eksperter. Det er derfor et krav at du kan deltage i korrespondancen med leverandører og udviklere på engelsk. Derfor sker meget af vores koordinering og projektledelse gennem online værktøjer.

S.C. Nordic er bosat i Skive, arbejder Skandinavisk, og vores kultur er international. Du forventes at arbejde online, med at krav om at vi mødes fysisk én til to gange om ugen.

Jobbet omfatter følgende:

  • Projektudvikling omkring industrielle processor, som f.eks. ventilationsanlæg, kølesystemer, AC/DC-opladere store batterisystemer, termisk lagring, UPS-anlæg, diesel generatorer, kompressorer m.m.
  • Vi påtager os hele integrationsarbejdet – deraf kravet om projektleder erfaring.
  • Du skal arbejde med IoT protokollerne og have solid forståelse af TCP/IP baserede kommunikation.
    (MQTT, VPN, Profinet, Profi-bus, Modbus TCP/IP, SSL, 4G router/WiFi)
  • Vi arbejder målrettet med nyudviklinger og integration – derfor skal du forvente at bidrage og hjælpe med specifikation og test af nyudviklede software moduler samt udstyr
  • Assistere i at etablere løsningen ved nye kunder, samt udbygning af teknologien ved eksisterende kunder
  • Projektstyring er baseret på Agilt baserede platform, kombineret med sund fornuft og fokus på resultater.

Dit samarbejde med vores udviklingsteam specificeres, dokumenteres, diskuteres, implementeres og fejlsøges på engelsk…

Det formelle:

Har du konkret erfaring og viden om netop dette område, kan begå dig i blandt dygtige maskinmestre, IT ansvarlige og driftsansvarlige samt personer på ledelsesniveau, så vent ikke. Vi er dog altid åbne overfor at høre netop dine kvalifikationer.

Vi søger både fuldtids- og flex- eller deltidsansættelser. Arbejdstiden er fleksibel, hvor fokus er på resultaterne, tilfredse kunder og konstant vækst. Du har store muligheder for selv at planlægge dit arbejde og arbejdstiden.

Tiltrædelse hurtigst muligt, og vi stiller selvfølgeligt det nødvendige IT-udstyr og mobil til rådighed.

Samtaler afholdes løbende.

Ansøgning til:
Marc Birkelund
E-mail: [email protected]
Mærke: 2022-5

Ved spørgsmål: 23 90 52 00

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Højslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Højslev
  • Torsdag den 18. august 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Midtjylland

    Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Drø..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Herning

    <p>Vi søger en ny kollega til vores byggeri-afdeling, som er klar til at gå foran i vores rejse mod at blive den foretrukne lokale samarbejdspartner hos byggeri- og industrikunder i Midt- og .
    • Projektleder
    • Herning
    Få mere info
  • Projektleder i Viborg

    <p>Vi søger en ny kollega til vores byggeri-afdeling, som er klar til at gå foran i vores rejse mod at blive den foretrukne lokale samarbejdspartner hos byggeri- og industrikunder i Midt- og .
    • Projektleder
    • Viborg
    Få mere info
  • Projektleder i Herning

    Sygefravær og Jobfastholdelse, Afsnit for Jobafklaring og Ressourceforløb søger en dygtig og engageret kollega.Tiltrædelse den 15. august 2024 eller snarest derefter.Om osSygefravær og Jobfas..
    • Projektleder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Højslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Højslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0