Projektchef/Projektleder til hoved- og totalentrepriser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Ansøgningsfrist: 19-05-2022 - Holstebro

Vil du være nøglepersonen for forskellige byggeprojekter i en afdeling i rivende udvikling? Kan du koordinere mellem alle parter af et byggeprojekt og sikre, at alle udfører deres arbejde til punkt og prikke?

Så hop ombord på en spændende vækstrejse – tag roret og få vores byggeprojekter sikkert i havn.

”Vi har mange spændende større og mindre projekter i pipelinen, og vores kommende projektchef/projektleder får mulighed for at være med helt fra opstart af projektet. Hos os er dagene aldrig ens, og du har stor variation i jobbet. Så du får frihed under ansvar og kan sætte dit eget præg på din hverdag,” fortæller ansættende leder Lasse Bennedsgaard, senior projektchef hos Jakobsen & Blindkilde A/S – en del af NCC.

Velkommen til en nyopstartet afdeling med store visioner

Hos Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger vi os med nybyggeri og anlægsbyggeri inden for både det offentlige og private marked. Vi blev datterselskab for NCC i 2018, og sammen har vi stor pondus i byggebranchen. Her får du 80 veluddannede kolleger med mange års erfaring og ekspertise inden for alle entreprenørfagets områder. Og lige nu er vi inde i en spændende udvikling, hvor vi er i gang med at ekspandere vores forretning.

Som projektchef/projektleder bliver du tilknyttet vores kontor i Aulum. Vi er en mindre afdeling på 6 medarbejdere, som beskæftiger sig med hoved- og totalentrepriser. Fællesskabet er vigtigt for os, og du har mulighed for at deltage i sociale arrangementer i afdelingen og på tværs af projekter.

Vi er gode til at sparre internt, og vi hjælper med at gøre hinanden gode. Vi arbejder ud fra en kerneværdi, der hedder ’fun at work’ – vi skal ha’ det sjovt og godt sammen,” uddyber Lasse.

Du styrer byggeprojekter og er virksomhedens ansigt udadtil Dit daglige arbejde vil primært foregå ude på byggepladsen, hvorfra du styrer vores byggeprojekter. Du vil løbende samarbejde med de mange aktører fra håndværkere til rådgiver, arkitekter og bygherre.

Enkelte dage kan foregå på vores kontor, hvor du vil sidde for bordenden og koordinere de byggesager, vi får ind. Her vil du samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere, herunder tilbudsfunktionen samt vores egenproduktionsafdeling. Du har også mulighed for at hente sparring in-house fra vores kompetente kolleger i NCC.

Du kommer til at:

  • agere tilbudsprojektleder og udarbejde en vinderstrategi sammen med teamet
  • sikre, at projekter bliver kørt godt igennem, har den rette fremdrift og overholder kundens krav og ønsker
  • holde overblik over en kompliceret byggeproces og sikre, at indtjeningen følger med
  • sikre, at roller og ansvar er klare for alle, så man trækker mod samme mål
  • bruge dit netværk til at opbygge en god relation til interessenter, der kan generere nye ordrer til os
  • være forgangsperson for, at krav til sikkerhed på byggepladsen overholdes.

Kundeorienteret projektchef/projektleder med godt overblik og lyst til at netværke
Du er som projektchef/projektleder selvkørende, og det falder dig naturligt at gå forrest og tage initiativ. Derudover har du falkeblik for den røde tråd gennem projekterne og er god til at balancere økonomi og tid. Og så er du god til at spotte forbedringsområder og samtidig implementere forbedringerne.

Du ved, at vores kunders tilfredshed er alfa og omega, og du har et tillidsfuldt væsen – uanset hvem du taler med, er du god til at rådgive og forhandle. Din opmærksomhed på kundepleje gør, at du naturligt danner gode forbindelser til kunderne.

Vi forestiller os, at du har:

  • en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør eller bygningskonstruktør
  • god erfaring fra en lignende stilling som erfaren entrepriseleder, projektleder, projektchef entreprenør eller tilsvarende – måske har du en baggrund som bygherre eller rådgiver
  • erfaring med ledelse af fagentreprenører på byggepladser og gerne egenproduktion
  • erfaring med at styre projekter gennem alle byggeriets faser samt kendskab til byggeprojekters økonomiske aspekter
  • beskæftiget dig tidligere med både hoved- og totalentrepriser, samt tilbudsarbejde – det er en fordel, men ikke krav
  • et godt netværk.

Ansættelsessted kan enten være vores hovedkontor i Aulum, alternativt på vores lokalkontor i Thisted eller Aarhus.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jakobsen og Blindkilde A/S er en entreprenørvirksomhed ejet af NCC. Jakobsen og Blindkilde A/S er en værdibaseret virksomhed, hvor kærneværdierne er ærlighed, tillid og respekt. Som bygge- og anlægsvirksomhed er vi med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, og vi lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker. Vi prioriterer sikkerhed og kvalitet højt, og vi ønsker at tiltrække, udvikle og fastholde branchens mest kompetente medarbejdere.

Kontakt:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Holstebro
  • Torsdag den 19. maj 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Aulum

    Fri kontakt
    Brænder du for at motivere og lede mennesker? Har du forretningsforståelse, og er du kommercielt tænkende? Vil du med på en vækstrejse og stå i spidsen på spændende projekter? Kleven & Partners Rekruttering søger for Jakobsen & Blindkilde – en del af NCC.
    • Projektleder
    • Aulum
    Få mere info
  • Projektleder i Skjern

    Drømmer du om at blive en del af et fantastisk stærkt team af engagerede projektledere, hvor faglig udvikling vægtes højt? Så er det måske dig, vi søger, som projektleder til afløbs-, rentvands- og..
    • Projektleder
    • Skjern
    Få mere info
  • Projektleder i Brande

    It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At [xxxxx] we make real what matters, join our global team..
    • Projektleder
    • Brande
    Få mere info
  • Projektleder i Videbæk

    Er du drevet af at forme fremtiden ved at planlægge udvidelse og optimere procesanlæg? Vil du være den ledende kraft bag implementering af banebrydende teknologi? Hvis du kan svare ja, så er stilli..
    • Projektleder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1