Vikarstilling: Senior Projektleder til udrulning af Scan & Betal i MENY og SPAR butikker – Barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Ishøj

Vil du have hovedrollen i at udrulle og etablere en ny selvbetjeningsløsning i vores butikker i en af Danmarks største fødevarekoncerner? Så har du chancen her!

Dagrofa driver 520 butikker på tværs af landet. Du har sikkert mødt os som MENY, SPAR, Min Købmand eller Let-Køb, men vi har også Dagrofa Foodservice samt servicekontorer og distributionsterminaler i Ringsted, Middelfart, Ishøj, Vejle og Herning.

Vi er i gang med en ambitiøs digital rejse, hvor målet er at skabe en stærk digital forretning i samspil med vores fysiske butikker. Vi sætter kundeoplevelsen helt i centrum og kæmper for at arbejde brugercentreret og agilt efter alle kunstens regler – men vi har også meget at lære endnu.

Selvbetjening med mobilen i butikken er en ægte omni-channel mulighed, som skal rulles ud i hele landet og videreudvikles som en hjørnesten i vores fordelsunivers. Vi har udviklet en Scan & Betal service, som gør det muligt for vores kunder at scanne sine varer selv på sin tur rundt i butikken, og selv betale uden at skulle stå i kø ved kassen.

Hvad skal du opnå?

Som et led i vores digitale strategi, skal vi lykkes med en række digitale satsninger, heriblandt udrulning af Scan & Betal. Du vil få en rolle helt i front, hvor du får ansvaret for at lede implementeringsfasen af projektet, og opnå en vellykket gennemførsel indenfor aftalt scope, tid og budget. Der vil være en fastlagt udrulningsplan, som skal eksekveres ud mod vores butikker.

Men du er naturligvis ikke alene; om end du ikke har personaleansvar, så vil du have et uformelt ledelsesansvar i at samle dit produktteam omkring en klar vision og en fælles mission. Du skal skabe et produktsamarbejde i verdensklasse, hvor vi kæmper i fællesskab under strategiens hovedsætning: #FremgangSammen.

Hvad vil dine opgaver være?

Dine opgaver vil indebære det gængse projektlederansvar som at sætte retningen, lede produktet, sikre samarbejde, drive kommunikationen, facilitere indsigtsskabelse og prioritere skarpt og velargumenteret. Vi er endnu et lille team, så vi forventer, at du er klar på at tage en bredere rolle. Derfor vil du også have en vigtig rolle ud mod vores butikker, og følge opgaver til dørs, som sandsynligvis skal udføres af andre afdelinger i organisationen.

Du vil få en tæt relation til Product Manageren på fordelsprogrammerne, da hun vil tage over på PM delen for Scan & Betal, og dermed have kontakten til vores app leverandør samt interne udviklere. Så er der plads til, at du kan give al din opmærksomhed til vores butikker, og sørge for, at de kommer igennem onboardingen på den bedste måde.

Hvad kan vi tilbyde dig?

I Dagrofa venter cirka 14.500 engagerede og entreprenante kolleger på tværs af landet på at byde dig velkommen. Du får kolleger både i butik, på kontor, på lager og på landevejen.

Retail er en branche med fart på, og der er skarpt fokus på vækst og performance. Du får muligheden for at være med helt fremme på kanten af branchen og skabe digital innovation som kan mærkes direkte i dagligdagen hos tusindvis af mennesker.

Du vil få arbejdsplads i Ishøj eller Ringsted. Du skal dog forvente mange timer på “gulvet” ude i butikken for at sikre en så god opstart og implementering af Scan og Betal i hele landet.

Hvem er du?

Du er først og fremmest en god kollega, som forstår at vi er stærkest sammen. Du forstår desuden at få kollegaer fra hele organisationen godt og trygt med på en digital transformation, som vil betyde forandringer i måden at betjene vores kunder i butikkerne. Dertil er du dreven og ambitiøs, og en sand digital købmand, som elsker at lære og finde løsninger. Det vigtigste er, at du tager ansvar. Hvis du har erfaring fra retail – og gerne indenfor implementering af IT-løsninger, så er det et plus.

Du vil være den overordnet ansvarlige i implementeringen af Scan og Betal og være ansigtet butikken møder. Hver butik som skal have Scan og Betal skal føle sig forberedt, involveret, og aldrig alene. Du skal formå at skabe tryghed hele vejen. Uanset hvilke problemer der måtte opstå, skal du tage dem, og løbe dem i mål. Din rolle bliver altafgørende for at butikkerne kommer godt fra start med den nye service ud imod kunderne.

Du er møghamrende god til at få folk til at være den bedste version af sig selv, og til at skabe en fælles mission alle er villige til at kæmpe for – og det er alle lige fra IT-udvikleren til den selvstændige, travle Købmand fra SPAR i Bjerringbro.

Vi forventer desuden, at du har en solid projektledererfaring med udrulning af digitale produkter i fysiske butikker, og kan dokumentere stærke resultater, at du lever for at sætte kunden i centrum, og at du synes at det er fedt, at være med til at udvikle en stor veletableret organisation til en digital mester.

Din ansøgning

Drop den gængse motiverede ansøgning og fortæl os i stedet om din tilgang til projektlederrollen i konteksten af dagligvarehandel.

Hvad vil din vigtigste opgave være? Hvilke forudsætninger skal være på plads i organisationen, for at du kan lykkedes? Hvordan håndterer du ønsker fra stakeholders? Eller noget helt andet. Vi er nysgerrige på din filosofi om rollen – men hold det kort. En halv side tekst eller 2-3 minutters video burde være nok.

Vi afholder i øvrigt samtaler løbende og annoncen fjernes, når den rette kandidat er fundet, så send din ansøgning sammen med dit CV hurtigst muligt.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til arbejdsopgaverne og projektet, så tøv ikke med at række ud til Product Manageren på Scan & Betal, Kathrin Veje Pastoft på 7233 2304 eller [email protected].
Stillingen vil referere til Digital Direktør, Clarissa Eva Leon, som du også kan række ud til for øvrige spørgsmål på 7233 2319 eller [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ishøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Ishøj
  • Fredag den 19. maj 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Søborg

    Do you have a passion for Supply Chain and thrive in the realm of high-complex projects within an international environment? Are you aspiring to witness the tangible impact of your efforts and shar..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Does it sound exciting to be an influential part of a fast-growing Digital Supply Chain organisation and play a key role in driving the execution of our ambitious aspirations? Then, this is your ch..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Do you enjoy working across the value chain to find cross-functional solutions, for creating transparency and optimisation of processes? Do want to take lead in a cross organisational project progr..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Skovlunde

    Service projektleder med ansvar for pharma-kundeTag dit næste karriereskridt hos [xxxxx] sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå e..
    • Projektleder
    • Skovlunde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Ishøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Ishøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0