Proaktiv studentermedhjælper med interesse for projektledelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Karup J

Er du nysgerrig på et job i fremtidens projektsamfund?

Så har du muligheden for at arbejde på en spændende og alsidig arbejdsplads med opgaver, der har stor betydning for Danmarks sikkerhed både nationalt og internationalt.

Vi søger en studentermedhjælper til at bistå projektledere og sektionslederen med projektrelaterede opgaver, så vi kan anvende vores tid mest effektivt og gøre vores projekter endnu bedre!

Om os

Sektionen for projektledelse omfatter ca. 35 projektledere, som arbejder med en bred vifte af materielprojekter, IT-projekter og forretningsudviklingsprojekter. Projekterne spænder bredt fra anskaffelser af en ny type militært materiel, som f.eks. våben og køretøjer til udvikling og implementering af nye IT-systemer.

Projekterne udføres primært for styrelsens materielansvarlige, og slutkunden er hæren, søværnet og flyvevåbnet samt Koncernens øvrige myndigheder. Projekterne er typisk teknisk eller politisk komplekse og har en væsentlig økonomisk volumen.

Du kommer til at indgå i et fagligt stærkt projektledelsesmiljø, hvor vi bindes sammen af vores passion for projekter. Vi har gode uddannelses- og udviklingsmuligheder, som vil give dig værdifuld viden og kompetencer.

Hvis du har en interesse for projekter og projektledelse, så kom og vær med i teamet!

Om stillingen

Opgaverne i stillingen, vil give dig et godt indblik i livet som projektleder i en stor, professionel projektorganisation. Vi tilbyder en travl og spændende hverdag med gode kollegaer og en venlig og hjælpsom omgangstone.

Vi giver dig gode muligheder for at bringe dine særlige styrker og kompetencer i spil, samt udfordre dig selv, på områder du ønsker at udforske.

Du kommer til at hjælpe projektlederne med en rækkeopgaver, herunder:
• Ressourceallokeringer.
• Opdatering af tidsplaner, risikolog, status etc.
• Referater.
• Journalisering.
• Udarbejdelse af udbudsmateriale.
• Udarbejdelse af præsentationer.
• Booking af mødefaciliteter og forplejning.
• Indsamling af- og opfølgning på teamaktiviteter.

Om dig

Vi forestiller os, at du er i gang med en akademisk uddannelse, som formentlig har en relation til projektledelse (ingeniør, it, ledelse m.m.). Din studieretning er ikke så vigtig, så længe du har en interesse for projekter og projektledelse.

Vi forventer, at du har en analytisk tilgang, har øje for detaljer og kan arbejde selvstændigt med opgaver.

Vi ser gerne at du kan:
• Kommunikere i skrift og i tale, på dansk og engelsk.
• Mestrer Word, PowerPoint og Excel.
• Præsentere data på en overskuelig måde.

Vi ser, at du som én af vores kommende studentermedhjælpere, er én af dem, der brænder for at gøre en forskel og ønsker at arbejde med noget, der giver mening. Du kan lide at være en del af et team med fede kollegaer og så brænder du for at have et job med spændende og interessante opgaver.

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så er det dig vi leder efter.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst for kontorfunktionærer i staten HK/STAT. Aflønningen sker med en timeløn på mellem 130,19 – 136,57 kr./time. Det er muligt at få et kvalifikationstillæg på 3,25 kr./time afhængig af din studieanciennitet og eventuel tidligere relevant beskæftigelse.

Din ansættelse som studentermedhjælp er betinget af, at du er aktivt studerende og indskrevet ved en højere læreranstalt. Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Den ugentlige arbejdstid er ca. 15 timer. Placering af arbejdstiden aftaler vi sammen - også når det gælder behov for eks. mindre arbejde i forbindelse med eksamensperioder.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du rette henvendelse til Chef for Program og Projektledelse, Mette Theis Skov Westermann på telefon 2165 4349.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Betina Koch-Søfeldt på telefon 7281 9128.

Ansøgningsfristen mandag den 10. april 2023.
Samtaler afholdes løbende, så send gerne din ansøgning allerede nu.

Forventet startdato er hurtigst muligt.

Send os din ansøgning og dit CV via linket, hvor eksamensbeviser og andre relevante dokumenter ligeledes skal tilføjes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) fungerer som materielfagligt videnscenter og logistisk myndighed. I samarbejde med Værnsfælles Forsvarskommando med underliggende værnsstabe sikrer FMI rettidig støtte og forsyninger til Forsvarets igangværende operationer i ind- og udland. Det er FMI´s opgave at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materielkapaciteter for alle Forsvarets myndigheder lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til støvler, feltrationer og lommeknive. FMI er en styrelse under Forsvarsministeriet og administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Karup J
  • Mandag den 10. april 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Skjern

    Drømmer du om at blive en del af et fantastisk stærkt team af engagerede projektledere, hvor faglig udvikling vægtes højt? Så er det måske dig, vi søger, som projektleder til afløbs-, rentvands- og..
    • Projektleder
    • Skjern
    Få mere info
  • Projektleder i Brande

    It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At [xxxxx] we make real what matters, join our global team..
    • Projektleder
    • Brande
    Få mere info
  • Projektleder i Vestjylland

    IT & Digitalisering søger en projektleder med teknologiforståelse samt digitale og sociale kompetencerHvis du brænder for projektledelse og har lyst til at være med til at sikre, at Ringkøbing .
    • Projektleder
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Lemvig

    Vi søger en projektleder, der kan varetage projektstyringen i vores boligsociale projekt ”Lemvig – Et godt sted at bo”Har du flair for at lave struktur, følge en plan, holder du et roligt over..
    • Projektleder
    • Lemvig
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0