Projektchef og Projektleder til [xxxxx]s anlægsafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Projektchef og Projektleder til By & Havns anlægsafdeling

Ønsker du at gøre en forskel og komme helt tæt på udviklingen af Københavns nye bydele? Og vil du være en del af et topprofessionelt hold på bygherresiden i store og komplekse anlægs- og infrastrukturprojekter, som sætter sit præg på København?

Så vil vi gerne i dialog med dig.

København vokser, og i 2030 vil 60.000 flere kunne kalde byen for hjem. By & Havn udvikler og understøtter byudviklingen på en grøn, bæredygtig og ansvarlig facon.

Vi skaber rammerne og pladsen til at endnu flere københavnere kan få mulighed for at blive en del af fællesskabet i byen i fremtiden.

By & Havns aktiviteter skal bidrage til at levere løsninger på politisk vedtagne mål som 70 % reduktion i CO2-udledning, flere almene boliger og grøn omstilling af havnen. Løsningerne, vi leverer, skal række flere årtier ud i fremtiden – til glæde for nuværende og fremtidige københavnere, virksomheder og gæster i København.

For at kunne løfte både nuværende og fremtidige projekter søger By & Havn en projektchef og en projektleder, der kan lede og tage styring på nogle af disse spændende projekter.

Måske sidder du i dag hos en anden offentlig eller privat bygherre, en rådgiver eller entreprenør og har lyst til at bruge dine kompetencer på en ny måde. Vigtigst er det, at du brænder for dit fagområde og motiveres af at arbejde med projektledelse af store anlægs- og infrastrukturprojekter.

Jobbet
Du bliver en del af By & Havns anlægsafdeling, som består af 21 engagerede og kompetente medarbejdere. Afdelingen etablerer i samarbejde med entreprenører og forsyningsselskaber den overordnede infrastruktur såsom anlæg af veje, forsyningsledninger, kanaler, byrum, grønne områder og parkeringshuse i de byområder, som By & Havn ejer.

Som projektchef hos By & Havn vil du få en unik mulighed for at træde i karakter. Rollen som bygherre, herunder styring af tid, økonomi og kvalitet, er det vigtigste i denne funktion.

Som projektleder vil du fagligt få tilgodeset din interesse for at arbejde med unikke og omfattende anlægs- og infrastrukturprojekter ud fra en bygherrevinkel.

Du får stor indflydelse på egne projekter, som du viser ved at planlægge, styre og gennemføre dine projekter sikkert, målrettet og med synlige resultater.

Din ideelle profil
Du behersker de klassiske discipliner inden for projektledelse såsom projektering, planlægning, samarbejde med diverse myndigheder, byggepladsstyring og tilsyn, og du kan sikre et konstruktivt samarbejde med samarbejdspartnere såsom eksterne bygherrer, rådgivere, entreprenører og myndigheder. Du får ansvaret for løbende budgetopfølgning i samarbejde med afdelingens projektkoordinatorer. Især din evne til at planlægge og styre projekter viser sig ved, at du trives godt med at få ansvar for en alsidig opgaveportefølje.

Derudover er du gerne:
  • Uddannet bygningsingeniør.
  • Rollen som projektchef forudsætter ca. 15 års erfaring – og projektlederstillingen kræver ca. 5 års erfaring – med projekter inden for anlæg, byggeri, infrastruktur eller lignende.
  • Erfaring med bygherrestyring og projektledelse, herunder projektering, planlægning, styring af økonomi, byggepladsstyring og fagtilsyn.
  • Stærke forhandlingskompetencer.
  • Stort overblik og vant til at styre flere projekter ad gangen.
  • God til at skabe relationer. Du kan sikre et godt samarbejde med kolleger, entreprenører og myndigheder.
  • Lyst til at arbejde i en organisation, hvor vi lægger stor vægt på at være i dialog med københavnerne.
  • Gode danskkundskaber både mundtligt og skriftligt.
  • Du har flair for IT og teknologi.

Dine egenskaber
Som person er du engageret, samarbejdsorienteret og sætter pris på at skabe resultater sammen med kollegaerne – men evner også at kunne stå fast, når det er vigtigt. Du er i stand til at håndtere en foranderlig hverdag og sikre fremdrift i projekter, også når der opstår uforudsete hændelser. Du mestrer projektlederrollen og kan tage beslutninger, der sikrer projekternes rettidige gennemførelse. Du har en struktureret tilgang. Du har bevist, at du kan bevare overblikket og fange de væsentligste detaljer, når du arbejder med både større og mindre projekter.

Du har et naturligt talent for at kommunikere og udvise handlekraft, samtidig med at dem, du samarbejder med, oplever at blive mødt med respekt. Dette viser du både på byggepladsen og på kontoret. Samtidig trives du med at være en del af et politisk præget miljø, som mange har deres interesse og opmærksomhed rettet mod, det være sig politikere, borgere, myndigheder og virksomheder.

Om By & Havn
Du vil møde en kultur, som er præget af et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er plads til at tage ansvar. Du vil opleve et team af kollegaer med fokus på faglighed og fremdrift. By & Havn er en vidensvirksomhed og betragter sine medarbejdere som selskabets vigtigste ressource.

By & Havn tilbyder derfor også en række personalegoder, som bidrager positivt til medarbejdernes hverdag, ligesom der er fokus på at udvikle og fastholde virksomhedens medarbejdere.

Du får din daglige gang i vores smukke historiske bygning med nyistandsatte kontorer, der ligger med udsigt til Kastellet og hele havnefronten.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Havnebygmester Hans Vasehus på 20 80 98 88 eller Souschef Simon Brückner på 21 75 47 80.

By & Havn opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Ansøgningsfristen er den 15. april 2023 kl. 23.59.

Uagtet ansøgningsfristen afholdes der løbende samtaler, og opslaget tages ned, når den rette kandidat er fundet. Vi beder dig derfor ansøge hurtigst muligt for at sikre, at din ansøgning bliver taget i betragtning.

Søg stillingen ved at klikke på knappen: ”Send ansøgning”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Lørdag den 15. april 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i København S

    <p>Har du mod på at drive vores spændende vejprojekter og bidrage til retning for den faglige udvikling i afdelingen? Vi søger en erfaren projektleder, der kan lede tværfaglige projektteams i..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Brænder du for bæredygtighed og innovation inden for energisektoren?</p><p>Vi søger en Senioringeniør til vores afdeling for Fjernvarme og Energiproduktion. Her arbejder vi hve..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1