Generalist til tværgående koordinering i Udlændinge- og Integrationsministeriets Koncern It

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Brænder du for at skabe sammenhæng og de bedste rammer for it-videreudvikling og forvaltning? Udlændinge- og Integrationsministeriets Koncern It søger en generalist til tværgående koordinationsopgaver.

Lidt om alt det, vi tilbyder
Du vil komme til at indgå i et team, som beskæftiger sig med tværgående opgaver. Sammen med teamets to andre medarbejdere, vil du arbejde med processer og opgaver, som understøtter, at vi skaber de bedste resultater og rammer for vores opgavevaretagelse. Stillingen er placeret i enheden for Systemforvaltning, som beskæftiger sig med videreudvikling og forvaltning af koncernens it-systemer.

Som led i opgavevaretagelsen vil du skulle arbejde tæt sammen med de øvrige enheder i Koncern It, eksterne samarbejdspartnere, leverandører og forretningen. I samarbejde med systemforvaltningschefen og teamets øvrige medarbejdere, vil du have gode muligheder for at tilrettelægge egne arbejdsprocesser. I enheden vægter vi faglig sparring og samarbejde højt, så vi får bedst muligt udbytte af vores fælles viden.

Stillingen som tværgående koordinator indebærer, ud over daglige koordinerende opgaver, blandt andet:

  • implementering af koncernens politikker og processer på tværs af systemforvaltningen
  • opfølgning på strategi og indsatsområder
  • håndtering af generelle høringer og opgaver af ledelsesstøttende karakter
  • forestå den videre implementering af Jira, som er det system, vi anvender i samarbejdet med vores leverandører
  • bistå i udviklingen og implementeringen af nye redskaber til understøttelse af systemforvaltningen

Koncern It har ansvaret for drift, vedligeholdelse og videreudvikling af den systemportefølje, der anvendes i Udlændinge- og Integrationsministeriet. Koncern It skal i samarbejde med forretningen sikre, at fagsystemerne udvikles sådan, at myndighedernes krav kan efterleves og implementeres. Koncern It er organiseret i 6 enheder og anvender Statens It som driftsleverandør.

Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads, som prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi lægger vægt på vidensdeling og en åben og konstruktiv dialog – meget gerne præget af humor. Du får cirka 100 engagerede kollegaer, der har en række forskellige erfaringer, uddannelser og perspektiver bag sig.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant akademisk eller anden uddannelsesmæssig baggrund, og du har flair for processer og gerne en interesse inden for it feltet. Du udstråler en passion for at levere en god arbejdsindsats, og sætter en ære i, at dine leverancer er i høj kvalitet og, at du kan levere til tiden.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor vi vægter højt, at du er løsningsorienteret og, at du selvstændigt kan planlægge dit arbejde. Du får rig lejlighed for at vise, at du er god til at opbygge og skabe relationer, og at du er stærk i din kommunikation – både skriftligt og mundtligt.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i en statslig organisation, eksempelvis inden for sagsbehandling, it-relaterede opgaver, koordinering eller ledelsesstøtte.

Yderligere information
Vi er placeret centralt i København, tæt ved Kgs. Nytorv i nye og rummelige lokaler. Vi tilbyder en stilling på 37 timer ugentligt med en attraktiv flekstidsordning. Du får gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv. Koncern It er organisatorisk en del af Udlændingestyrelsen, som har sit hoveddomicil i Næstved.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern enten efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og relevant organisation eller overenskomsten for akademikere i staten og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT” for at arbejde i denne stilling, og opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte systemforvaltningschef Louise Dainese på telefonnummer 61 98 34 34 eller på e-mail [email protected].

Forventet ansættelse august 2023.

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest søndag d. 7. maj 2023.Din ansøgning og dit CV skal være udarbejdet på dansk.

Vi forventer at holde samtaler i uge 19.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtigt. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingerne. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Tirsdag den 16. maj 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i København S

    <p>Har du erfaring med at lede multidisciplinære byggeprojekter? Vil du anvende dine kompetencer for at gøre en forskel i store hospitalsbyggerier?</p><p>Som Projektleder i af [xxxxx]
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    <p>Har du mod på at drive vores spændende vejprojekter og bidrage til retning for den faglige udvikling i afdelingen? Vi søger en erfaren projektleder, der kan lede tværfaglige projektteams i..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Brænder du for bæredygtighed og innovation inden for energisektoren?</p><p>Vi søger en Senioringeniør til vores afdeling for Fjernvarme og Energiproduktion. Her arbejder vi hve..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1