Vi søger en medarbejder til at fremme den arbejdsgiverpolitiske dagsorden med erfaring eller lyst til projektledelse....

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du et analytisk mindset og vil du drive projekter, der udvikler bæredygtige statslige arbejdspladser? Motiveres du af at tænke strategisk og kan du navigere i et politisk landskab? Så er du måske den kollega vi søger i vores nye Center for Analyse!

Om stillingen I Medarbejder- og Kompetencestyrelsens styrker vi vores fokus på de analyser og det projektarbejde, der skal være med til at udvikle attraktive statslige arbejdspladser. Derfor udvider vi styrelsens projektledelseskontor og analytiske kraftcenter og etablerer ”Center for Analyse”. Centerets hovedopgaver er at tilvejebringe forskellige analyser og gennemføre forskellige projekter, hvor vi deltager i både forberedelsen og understøttelsen af de politiske beslutningsprocesser samt i den efterfølgende implementering.

Vi arbejder projektbaseret, og giver dig mulighed for at udvikle din evne til at drive projekter. Du får også muligheden for at opbygge forhandlings-kompetencer, klassiske embedsværkskundskaber samt analytiske færdigheder.

Som del af Finansministeriets koncern kommer du tæt på de politiske beslutningsprocesser. Du vil samtidigt være tæt på maskinrummet når der skal forhandles overenskomster på det statslige område i 2024.

Vores center består snart af 18 medarbejdere og 2 kontorchef, som prioriterer faglig sparring, samarbejde og et stærkt fællesskab i kontoret. Vores opgaver består blandt andet i at:

  • gennemføre projekter, der skal understøtte udviklingen af attraktive og velfungerende statslige arbejdspladser.
  • gennemføre kvantitative og kvalitative analyser med fokus på udviklingen af attraktive og velfungerende statslige arbejdspladser, bl.a. inden for områderne: lønpolitik, kompetenceudvikling, ledelsesudvikling samt rekruttering og fastholdelse.
  • lave policy arbejde, hvor politiske beslutningsoplæg samt minister- og direktionsbetjening er en del af opgaveporteføljen.
  • forberede og deltage i overenskomstforhandlinger, særligt i forhandlingerne om den overordnede økonomiske ramme, udgiftsberegninger af overenskomstkrav samt udarbejdelsen af øvrige analyser om fx løn og arbejdstid.

Vi tilbyder projektledelse af både mindre og større projekter, der matcher dit kompetenceniveau. Projekter kan gå på tværs af både styrelsens og statens mange fagligheder - og ofte med et komplekst og spændende interessentlandskab. Herudover kan du få mulighed for at fungere som faglig og strategisk sparringspartner for kollegaer i deres policy- og analysearbejde samt understøtte dine kollegaers faglige udvikling.

Styrelsen og centerets dagsordener går på tværs af den statslige sektor, og centeret har derfor en bred samarbejdsflade både internt i styrelsen, men også til de faglige organisationer, ministerier, styrelser, Kommunernes Landsforening, Danske Regioner og en lang række øvrige samarbejdspartnere.

Om dig Du har en relevant akademisk uddannelse. Du kan både være nyuddannet, have en del erfaring eller noget midt i mellem - det vigtigste er, at du vil bidrage til den fortsatte udvikling af attraktive statslige arbejdspladser.

Vi leder efter dig som:

  • enten har flair for projektledelse eller har stærke kompetencer som projektleder
  • Udviser dømmekraft og både kan lide at arbejde selvstændigt og samarbejdsorienteret.
  • tænker analytisk og har en naturlig forståelse for tal.
  • har gode kommunikationsevner og kan formidle problemstillinger, resultater og anbefalinger klart og præcist.
  • har lyst til at understøtte politiske processer og arbejdsformen i en politisk styret organisation.
  • trives i en foranderlig hverdag med projektarbejde med mange interessenter.
  • er en god kollega, der tager ansvar for og bidrager til fællesskabet.

Om os Vi tilbyder en afvekslende hverdag med en bred kontaktflade på de statslige arbejdspladser. Vi har et godt, udviklende og uformelt arbejdsmiljø, hvor både faglighed, sammenhold og engagement er i top. Du vil få stor indflydelse på, hvordan din arbejdsdag ser ud, og vi har god kaffe, en frugtordning og en attraktiv kantineordning. Vi har til huse tæt på Kgs. Nytorv, og metroen ved Marmorkirken er lige om hjørnet. Og, kan du lide at træne, har vi også et træningscenter.

Det er vigtigt for os, at du får en god start i styrelsen. I den første tid er der lagt et onboardingprogram, hvor du får rig mulighed for at lære dine nye kollegaer og huset at kende samt komme godt i gang med dine arbejdsopgaver.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som fuldmægtig eller konsulent på baggrund af dine kvalifikationer

Flere oplysninger Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Benn Gandløse Vestergaard på telefonnummer, [email protected] eller 3527 1205.

Ansøgning Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning. Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 17. september. Samtaler forventes afholdt i uge 38 eller 39 med forventet tiltrædelse 1. november.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Søndag den 17. september 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    Vil du elske at fundraise og sikre hjælp til nogle af verdens allermest sårbare? Så læs med her.I [xxxxx]s Fundraising- & loyalitetsteam leder vi nemlig efter en ny kollega, der f..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Frederiksberg

    Har du lyst til at arbejde med komplekse SAP-løsninger, som understøtter nogle af Skatteforvaltningens centrale områder? Så har du her mulighed for at blive en drivende part i flere større projekte..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Projektchef/Lokationsgruppemedlem til byggeopgaver for Region HovedstadenMotiveres du af tværfagligt samarbejde? Kan du lide at møde udfordringerne i øjenhøjde, og har du erfaring fra byggebran..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Trives du med at arbejde systematisk og stramt tilrettelagt? Kan du tænke strategisk og spille positivt ind i en ofte travl hverdag? Så er du måske vores nye kollega i 3F Privat Service, Hotel og R..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0