Vil du arbejde i et spændende og ambitiøst byggefagligt miljø på et af Europas bedste universiteter?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

il dig der brænder for at bruge dit gode overblik og dine solide byggefaglige kompetencer til at arbejde med praktisk implementering af bæredygtighedsindsatser, tilbyder vi en unik mulighed for at blive en del af Campus Byggeri i Campus Service på Københavns Universitet.

At bygge eller bygge om til højt specialiseret forskning og undervisning er i sig selv en både spændende og mangeartet udfordring, som stiller store krav til håndteringen både på projektniveau og i baglandet. I Campus Service arbejder vi med at udvikle, drifte og vedligeholde bygninger og tekniske anlæg på Københavns Universitet; et af Europas bedste forsknings- og undervisningsuniversiteter. Campus Service varetager altid brugernes og driftens interesser - nogle gange som bygherre og andre gange i samarbejde med statens bygherrer.

Vi søger:

Til at arbejde med pilotprojekter og praktisk implementering af bæredygtighedsindsatser i vores store portefølje af bygge- og vedligeholdelsesprojekter, søger vi en projektleder med solide byggefaglige kompetencer og erfaring inden for arbejdet med bæredygtighed.

Vi forestiller os, at du har følgende med i rygsækken

  • En uddannelsesmæssig baggrund inden for byggeri eller en erfaring/ballast der samlet set understøtter funktionen som projektleder i en byggefaglig kontekst med stor kompleksitet og mange interessenter.
  • Erfaring opnået i store og politiske organisationer - meget gerne i bygherre/ bruger/ driftsherreorganisationer.
  • God til at kommunikere både mundtligt og skriftligt herunder erfaring med skriftlig og mundtlig kommunikation på tværs af faggrupper.
  • En projektlederuddannelse og/eller praktisk erfaring, der har givet dig erfaring inden for projektledelse/projektarbejde - gerne i rollen som projektleder/porteføljeleder e.lign.
  • Et godt overblik og evne til at navigere med mange samarbejdspartnere og med mange forskelligartede opgaver og projekter.
  • En udtalt nysgerrighed, gå-på-mod og lyst til at bruge og udvikle en bred vifte af dine personlige og faglige kompetencer.
  • Et stort ejerskab til de opgaver, du påtager dig - meget gerne suppleret med en positiv og imødekommende proaktivitet.

Vi lægger særligt vægt på, at du supplerende har specialiserede kompetencer, der understøtter funktionen. Det kan f.eks. være som DGNB konsulent/auditor, bæredygtighedsleder eller tilsvarende.

Om os

Københavns Universitet har til huse på en række campusområder i København og enkelte lokationer uden for byen - i en meget forskelligartet bygningsmasse som tilsammen udgør ca. 1. mio. m2, og som med både gamle og nye bygninger er med at øge kompleksiteten i projekterne.

I Campus Service har vi ansvaret for at udvikle, drifte og vedligeholde universitetets bygninger og tekniske anlæg. Vi brænder for at understøtte den forskning og undervisning som universitetets 5.000 forskere og 37.500 studerende er en del af.

Bæredygtighed et andet væsentligt parameter, som kommer til at forme udviklingen af Københavns Universitet fremover - og herunder også fokus i byggeprojekterne. I forhold til de nye krav i BR23 og en igangværende proces med campusplanlægning i den store skala, vil der uden tvivl opstå behov for mange transformationer inden for universitetets mangeartede fysiske rammer.

Indplacering vil ske i henhold til gældende overenskomster mellem Skatteministeriet og Akademikere i staten, med indplacering som fuldmægtig eller specialkonsulent eller anden relevant overenskomst. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer

Tiltrædelse snarest muligt - forventet 1. marts eller tidligere.

Stillingen er organisatorisk forankret i Campus Service (CAS) på Københavns Universitet (KU) i afdelingen Campus Byggeri (CB). Dit arbejdssted vil formelt være i Fiolstræde 1, 1171 København K. I praksis vil du tilbringe en del af din arbejdstid på stederne for projekternes udførelse.

Ansøgning, CV og relevant dokumentation uploades via www.jobportal.ku.dk (klik på SØG STILLINGEN i stillingsopslaget)

Ansøgningsfristen er den 2. januar 2024.

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer.

Samtaler afholdes løbende, og der tages evt. personlighedstests.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte gruppeleder Sidse Marie Brandt på tlf. 20 26 51 46.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Københavns Universitet – Københavns Universitet (ku.dk)

https://om.ku.dk/organisation/administration/cas/

KU er i færd med at designe en ny fælles administrativ organisering på KU, som forventes at medføre ændringer inden for det næste år til halvandet. Målet med den administrative reform er blandt andet at styrke det tværgående samarbejde, øge effektiviteten og sikre gode karriereveje for administrative medarbejdere på KU. Reformen vil indebære besparelser på administration. Du opfordres til at kontakte [leders navn og telefonnummer + evt. TR’s navn], for at høre nærmere til sammenhængen mellem denne stilling og den administrative reform.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Tirsdag den 02. januar 2024

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    Stillingsbeskrivelse:Brænder du for tværfaglig ledelse og koordinering indenfor byggeri? Finder du motivation i spændingsfeltet mellem byggeteknisk kompleksitet, menneskelige samarbejdsrel..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København Ø

    Brænder du for at lede implementerings- og migreringsprojekter og samle grupper af individer mod et fælles mål? Er du passioneret omkring at skabe innovative infrastrukturløsninger og besidder den .
    • Projektleder
    • København Ø
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Har du erfaring med projekt- og disciplinledelse af større og komplekse elinstallationer og automationsløsninger til forsyningssektoren? Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikl..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    Er du en handlekraftig og selvstændig projektleder, der formår at binde enderne sammen på tværs af en kompleks organisation? Er du ekspert i forankring af resultater, og kan du skabe organisatorisk..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0