Projektøkonom (pre- og post-award) på Statens Institut for Folkesundhed, SDU i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du fagligt stærk, har erfaring, og er engageret i såvel drift som udvikling? Har du lyst til at samarbejde tæt med instituttets forskere og ledelse om at ansøge en bred vifte af forskningsmidler og styre en omfangsrig projektportefølje som er en stor del af instituttets økonomi? Og vil du bidrage til på tværs af fakultetet at styrke og udvikle vores processer omkring projektansøgning og økonomisk styring, så er du måske vores nye projektøkonom.

Som projektøkonom er du en del af SUND Økonomi ved det Sundhedsvidenskabelige Fakultetssekretariat, men med funktion og arbejdssted på SIF i København. Du vil indgå i SIF’s forskerstøtteteam, som understøtter både pre- og post-award helt tæt på forskningsmiljøet og instituttets ledelse. Forskerstøtteteamet består af to projektøkonomer og en fundingrådgiver, mens den økonomiske drift og kontrol understøttes af to yderligere økonomimedarbejdere lokalt. Som projektøkonom på SIF indgår du pre-award som en integreret del af ansøgningsarbejdet, som beror på god og effektiv koordination og kommunikation i forskerstøtteteamet og med forskerne. Post-award får du selvstændigt ansvar for at rådgive og servicere forskerne i at varetage det økonomiske ansvar med eksternt finansierede projekter, og du sikrer support til håndtering af de mange eksterne samarbejdspartnere og fonde. Forskerstøtteteamet indgår i instituttets strategiske arbejde med langsigtede fundingplaner- og strategier, herunder understøttelse af karriereudvikling, hvorfor viden om eksisterende projekter, forskningsmiljøets ambitioner og fondsmuligheder er vigtig.

Alle ansøgninger og bevillinger opfattes som et fælles ansvar, hvor dit bidrag, viden og kompetencer er væsentlige. Stillingen rummer gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og udover det interne samarbejde med fakultetets øvrige økonomifolk og Syddansk Forskerstøtte, indgår teamet også aktivt i eksterne netværk bl.a. DARMA (Danish Association of Research Managers and Administrators).

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at:

  • indgå i planlægning og eksekvering af ansøgningsforløb med den enkelte ansøger.
  • udarbejde budgetter, regnskaber og afrapporteringer til bevillingsgivere og projektledere.
  • være tovholder i forbindelse med udarbejdelse af samarbejdsaftaler, partnerregnskaber og projektoprettelser.
  • forestå månedlige projektopfølgninger og interne afrapporteringer samt levere overblik over portefølje og personaleressourcer til projekt- og forskningsledere.
  • følge op på omkontering af løn og drift samt re-budgettering af projekter herunder bidrage til at afklare ændringsrammer og indhente accept fra fonde i samarbejde med forskerne.
  • varetage oprettelse og registrering af ansøgninger og bevillinger, journalisering af projekternes økonomiske grundlag samt udføre tidsregistreringer og kontrol af timesedler ved behov.
  • løse ad hoc-opgaver som kontrol af løn samt assistance til kreditor- og debitor betaling, rejseafregninger m.m.
  • bidrage til at udvikle og optimere relevante økonomiske opgaveprocesser samt indgå i et fagligt fællesskab på tværs af fakultetet.

Vi forventer, at du:

  • har god faglig ballast og flere års erfaring inden for projektansøgninger og økonomisk styring af projekter gerne fra universitetsmiljøet eller andet offentligt regi.
  • har kendskab til fondsmiljøet og de arbejdsgange, som ansøgning og administration af bevillinger fordrer, og er god til at etablere kontakt til og have dialog med eksterne parter. Erfaring med administration af internationale bevillinger herunder EU-bevillinger er en fordel.
  • kan skrive og tale engelsk og dansk og er god til at formidle din viden både mundtligt og skriftligt.
  • er samarbejdsorienteret, proaktiv og koordinerende samt søger at opbygge vigtige relationer på flere niveauer lokalt på instituttet, på fakultetet såvel som relevante medarbejdere i SDUs fællesadministration.

Om arbejdspladsen
SIF er et nationalt folkesundhedsinstitut under det sundhedsvidenskabelige fakultet på SDU, men med base i København. SIF forsker for at forbedre folkesundheden i Danmark og Grønland. Udover en stor portefølje af eksternt finansierede projekter på godt 60 mio. kr. årligt, bedriver instituttet myndighedsbetjening og efteruddannelse samt undervisning på universitetets uddannelser. Instituttet bedriver primært forskning og myndighedsbetjening i København, mens vores forskere tager til Odense for at undervise på SDU’s uddannelser.

Instituttets økonomisupport er organisatorisk forankret i fakultetets tværgående enhed for økonomi på SUND i Odense. SUND Økonomi ledes af en områdeleder og består af ca. 25 medarbejdere med forskellige økonomifunktioner herunder flere projektøkonomer. På SUND er desuden Syddansk Forskerstøtte, som specialiseret understøtter institutternes pre-award arbejde. Det daglige arbejde udføres som en integreret del af instituttets opgaveportefølje og ledelse. Her vil du blive en del af SIF’s sekretariat, som består af 15 medarbejdere med en bred administrativ portefølje, et velfungerende og koordineret samarbejde og et godt socialt fællesskab.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, og vi tilbyder fleksibel tilrettelæggelse af din arbejdstid herunder mulighed for hjemmearbejde. Ad hoc rejser til SDU i Odense vil indgå som en del af jobbet.

Ansættelse kan finde sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK/STAT, overenskomst mellem Finansministeriet og AC (AC-overenskomsten) eller anden relevant overenskomst.

Tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Yderlige oplysninger kan fås ved henvendelse til SIF’s sekretariatschef Nanna Heick Friis, [email protected], tlf. 6550 7702, projektøkonom Merete Lindegaard [email protected], tlf. 6550 7704 eller områdeleder for SUND Økonomi Peter Kejser [email protected], tlf. 6550 4304.

Ansøgning
Ansøgningsfrist er tirsdag den 5. marts 2024 kl. 23.59. Vi forventer at afholde samtaler i uge 11/12.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online". Ansøgning skal indeholde følgebrev, CV og eksamensbevis. Alle dokumenter i forbindelse med ansøgning bør ikke indeholde CPR-nummer – i så fald skal CPR-nummer overstreges.
Alle vedhæftede filer skal være i Adobe PDF format.
Følgebrev og CV må max. fylde 5 Mb.

Tjenestested er København.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Tirsdag den 05. marts 2024

Lignende jobs

  • Projektleder i København Ø

    Brænder du for at lede implementerings- og migreringsprojekter og samle grupper af individer mod et fælles mål? Er du passioneret omkring at skabe innovative infrastrukturløsninger og besidder den .
    • Projektleder
    • København Ø
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    Er du en handlekraftig og selvstændig projektleder, der formår at binde enderne sammen på tværs af en kompleks organisation? Er du ekspert i forankring af resultater, og kan du skabe organisatorisk..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Vil du elske at fundraise og sikre hjælp til nogle af verdens allermest sårbare? Så læs med her.I [xxxxx]s Fundraising- & loyalitetsteam leder vi nemlig efter en ny kollega, der f..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Frederiksberg

    Har du lyst til at arbejde med komplekse SAP-løsninger, som understøtter nogle af Skatteforvaltningens centrale områder? Så har du her mulighed for at blive en drivende part i flere større projekte..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0